Η Βαϊάννα Στάϊμπολ

Η Βαϊάννα Στάϊμπολ, ιδρύτρια της τεχνικής ThetaHealing®, Φυσιοπαθητικός, Θεραπεύτρια Μασάζ και Διαισθητική Θεραπεύτρια. Το 1995, ίδρυσε το Ινστιτούτο THInK® το οποίο είναι εγγεγραμμένο στο Τμήμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Περιφέρειας του Άϊνταχο ως Ιδιωτικό Σχολείο στο Άϊνταχο. (Idaho Falls, USA) με σκοπό να διαδώσει σε όλο τον κόσμο την γνώση και τις τεχνικές ThetaHealing® που η ίδια εγκαθίδρυσε μέσα από την εμπειρία της και την διαισθητική της ικανότητα.

Η Βαϊάννα, το 1995, μητέρα τριών μικρών παιδιών τότε, διαγνώστηκε με καρκίνο ο οποίος με γοργούς ρυθμούς κατέστρεφε το δεξί μηριαίο της οστό. Ότι κι αν είχε δοκιμάσει από τις γνωστές συμβατικές και εναλλακτικές θεραπείες, είχε αποτύχει. Ανακάλυψε τότε ότι η απλή τεχνική την οποία χρησιμοποιούσε για τις διαισθητικές της αναγνώσεις της μπορούσε επίσης να θεραπεύσει και έτσι το πόδι της θεραπεύθηκε στιγμιαία.

Πρόσθεσε αυτή τη θεραπευτική γνώση στις συνεδρίες της με πελάτες και στις τάξεις στις οποίες δίδασκε. Περίεργη ως προς το γιατί είχαν επιτυχία, η Βαϊάννα ζήτησε τη συνεργασία ενός φυσικού επιστήμονα και με τη βοήθεια ενός ηλεκροεγκεφαλογράφου κατάλαβαν ότι αυτή η τεχνική αξιοποιούσε τα κύματα Θήτα.

Μέσα από χιλιάδες πελάτες ανακάλυψε όχι μόνο έναν απίθανο τρόπο για να συνδέεται με την δημιουργική ενέργεια η οποία κινείται σε όλα τα πράγματα, αλλά και ότι αυτή η ενέργεια μπορούσε να αλλάζει άμεσα πεποιθήσεις και συναισθήματα τα οποία είναι συνδεδεμένα με ασθένειες.

Αλλά η πιο βαθιά ανακάλυψη ήταν ότι η τεχνική μπορεί να διδαχθεί και σε άλλους.

Η Βαϊάννα, έχει διδάξει την τεχνική σε χιλιάδες ανθρώπους. Επίσης εκπαιδεύει άλλους για να διδάξουν τις τάξεις της τεχνικής ThetaHealing®.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.