Μετακίνηση και Διαμονή

Θήτα Χώρος

Γούναρη και Αριστείδου 27, Γλυφάδα, 16674

Πως να έρθετε

Θήτα Χώρος: Γούναρη και Αριστείδου 27, Γλυφάδα, 16674

ΜΕΤΡΟ

Ο σταθμός Μετρό πιο κοντά στην σχολή είναι το  Ελληνικό, που είναι το τέρμα της κόκκινης γραμμής  2.

Σύνταγμα – Ελληνικό, χρόνος διαδρομής 20 λεπτά.

Βγείτε από το σταθμό μετρό Ελληνικό, από την έξοδο «Βουλιαγμένης προς Αθήνα» θα σας βγάλει στην οδό Ιασωνίδου. Απέναντι σας, μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο 154, περνάει κάθε 20 λεπτά και ο χρόνος διαδρομής είναι περίπου 10 λεπτά. Κατεβείτε στη στάση Βενεζουέλας. Η οδός Αριστείδου είναι μπροστά σας καθώς κατεβαίνετε από το λεωφορείο.

Ή καλύτερα να πάρετε  ΤΑΞΙ  με 3.50 ευρώ.
Σε αυτή την περίπτωση βγείτε από την έξοδο  «Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα».  Υπάρχει πιάτσα έξω από το σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος που είναι διπλά στο μετρό Ελληνικό.  Πείτε στο ταξί να ανεβεί την Ιασωνίδου,  να πάει δεξιά στην Γούναρη και στο ύψος περίπου 146 της Γούναρη, να στρίψει δεξιά . Η κάθετη οδός δεξιά είναι η Αριστείδου. Το  νούμερο 27 είναι στα 50 μέτρα στα δεξιά σας. Πηγαίνετε στην είσοδο της πολυκατοικίας στον 1ο όροφο. Προσέξτε να έρθετε από την Γούναρη. Εάν έρθετε από αλλού θα μπερδευτείτε διότι υπάρχει πιο κάτω μια συνέχεια της Αριστείδου που είναι και ταυτόχρονα Αριστίππου.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Από όπου και εάν έρχεστε ελάτε πάντα από την οδό Γούναρη.
Στην οδό Γούναρη και στο ύψος περίπου 146 της Γούναρη, να στρίψετε δεξιά . Η κάθετη οδός δεξιά είναι η Αριστείδου. Το  νούμερο 27 είναι στα 50 μέτρα στα δεξιά σας. Πηγαίνετε στην είσοδο της πολυκατοικίας στον 1ο όροφο. Προσέξτε να έρθετε από την Γούναρη. Εάν έρθετε από αλλού θα μπερδευτείτε διότι  υπάρχει πιο κάτω μια συνέχεια της Αριστείδου που είναι και ταυτόχρονα Αριστίππου

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Από το «ΘΗΤΑ ΧΩΡΟΣ» για το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος:
Λεωφορείο γραμμή Ελληνικό – Αεροδρόμιο Χ97.  Περπατήστε 10-12 λεπτά από τη σχολή «ΘΗΤΑ ΧΩΡΟΣ» στην οδό Βουλιαγμένης (στο καθοδικό ρεύμα προς Βούλα). Η στάση λέγετε Στάση «Ανθέων» που είναι απένταντι από το CITY PLAZA εμπορικό κέντρο. Η σχολή είναι 10 -12 λεπτά περπάτημα από την στάση.

Από το Αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στο «ΘΗΤΑ ΧΩΡΟΣ» :
Έξω από το αεροδρόμιο είναι η στάση των λεωφορείων: Λεωφορείο γραμμή  Αεροδρόμιο – Ελληνικό  Χ97. Κατεβείτε επί της οδού Βουλιαγμένης στην στάση «Ανθέων» που είναι έξω από το CITY PLAZA εμπορικό κέντρο. Η σχολή είναι 10-12 λεπτά περπάτημα από την στάση.

Δρομολόγια Αεροδρομίου κάντε κλικ εδώ 

Διαμονή

Εάν επιθυμείτε διαμονή, κατά την διάρκεια των σεμιναρίων της Μεθόδου Θήτα κοντά στην σχολή, παρακάτω είναι κάποιες πληροφορίες, για ξενοδοχεία στην περιοχή της Γλυφάδας.
Κάντε κράτηση σύντομα, συνήθως είναι γεμάτα, ιδίως την καλοκαιρινή περίοδο.

Μπορείτε να κλείσετε και ξενοδοχεία στην περιοχή της Ακρόπολης κοντά στο μετρό Ακρόπολη που είναι στην ίδια γραμμή με το μετρό Ελληνικό που είναι ο πιο κοντινός σταθμός μετρό προς την Γλυφάδα. Σε αυτήν τη περίπτωση πηγαίνετε στο www.booking.com

Υπάρχουν Airbnb φτηνά και σχεδόν δίπλα στην σχολή.

 

Ξενοδοχεία για την περιοχή της Γλυφάδας

1. ZINA, www.zinahotel.com
πολύ φτηνό, απλά δωμάτια – στούντιο με κουζίνα για να μαγειρεύετε, 20 λεπτά απόσταση περπατώντας από τη σχολή Θήτα Χώρος, απόλυτη ησυχία, 15 λεπτά περπατώντας κοντά στη θάλασσα. Προτιμήστε το.  Είναι το πιο κοντινό και το πιο φθηνό.

2. Blue sky, www.hotelbluesky.gr
πολύ φθηνό, απλά δωμάτια, 20-25 λεπτά περπατώντας από τη σχολή Θήτα Χώρος, απόλυτη ησυχία.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.