Σεμινάρια Εξάσκησης Συνεδριών Thetahealing

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 , 18.00 – 22.00
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο εάν έχετε κάνει τουλάχιστον το σεμινάριο Thetahealing Βασικό και Προχωρημένο επίπεδο. Θα εξηγηθούν οι εμβαθύνσεις της Πρώτης φοράς, το Ψευδές κέρδος, Το Μάθημα για γενικά θέματα και ασθένειες.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, 18.00 – 22.00
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο εάν έχετε κάνει τουλάχιστον το σεμινάριο Thetahealing Βασικό επίπεδο. Θα εξηγηθούν οι εμβαθύνσεις της Πρώτης φοράς για γενικά θέματα και ασθένειες.

Περιεχόμενο σεμιναρίων

Σε αυτά το σεμινάρια η Μαρία θα κάνει 3 συνεδρίες με 3 από τους συμμετέχοντες και θα εξηγεί βήμα – βήμα τις τεχνικές. Μετά θα κάνετε και μεταξύ σας συνεδρίες και θα εξηγήσουμε και μερικές βασικές ασκήσεις από το ασκησιολόγιο.

Το λινκ για το Zoom θα δοθεί την προηγούμενη ημέρα στο mail σας. θα υπάρξουν σημειώσεις που θα σταλούν στο μέηλ σας για να έχουμε όλοι το ίδιο πρωτόκολλο συνεδρίας. Μπορείτε να τις εκτυπώσετε, για αυτό εγγραφείτε νωρίς για να προλάβετε να τις εκτυπώσετε εάν δεν έχετε εκτυπωτή στο σπίτι.

Τα σεμινάρια δεν θα βιντεοσκοπηθούν διότι θα γίνονται προσωπικές συνεδρίες και δεν θέλουμε να βγουν δημόσια και να υπάρχουν βιντεοσκοπημένες. Θα υπάρξουν και άλλα παρόμοια σεμινάρια στην διάρκεια του που θα γίνουν Σαββατοκύριακα.

Εγγραφές

Συμμετοχή για τα σεμινάρια 15 ευρώ το καθένα.
Aπλά πληρώνετε σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς και η πληρωμή θα είναι η εγγραφή σας. Ταυτόχρονα μου στέλνετε mail στο info@mariatelidou.gr , δηλώνοντας ότι έχετε πληρώσει, το όνομα σας, το σεμινάριο που ενδιαφέρεστε και το τηλέφωνο σας. Παρακαλώ πληρώστε τουλάχιστον 2 ημέρες πιο πριν, ιδανικά όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα.
Μαθητές που δεν έχουν κάνει σεμινάρια μαζί μου αλλά με άλλους εκπαιδευτές μπορούν να συμμετέχουν.
Μπορείτε να κάνετε και τα δύο σεμινάρια.
Εάν πληρώνετε από άλλη τράπεζα φροντίστε να πληρώσετε 3 ημέρες πιο πριν για να φανούν τα χρήματα την ημέρα του σεμιναρίου.
PAYPAL
info@mariatelidou.gr
Δηλώστε ότι στέλνονται σε φίλους ή συγγενείς και όχι για αγαθά ή υπηρεσίες για να μην κρατείτε προμήθεια

EUROBANK
Μαρία Τελίδου
Aρ.Λογ: 0026-0107-2101- 0091-3071
IBAN: GR0502601070000210100913071
BIC:ERBKGRAA
Εάν καταθέτε από άλλη τράπεζα:
Τα έξοδα μεταφοράς να επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον καταθέτη. Δηλώστε: Τα τραπεζικά έξοδα να με επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου (OUR), και όχι (SHA), αλλιώς βάλτε 3 ευρω παραπάνω για την προμήθεια.

ALFA BANK
Μαρία Τελίδου
IBAN: GR5401403910391002370001234
BIC: GRBAGRAA
Εάν καταθέτε από άλλη τράπεζα:
Τα έξοδα μεταφοράς να επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον καταθέτη. Δηλώστε: Τα τραπεζικά έξοδα να με επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου (OUR), και όχι (SHA), αλλιώς βάλτε 3 ευρω παραπάνω για την προμήθεια που κρατείτε.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.