Tο Εκστατικό Σώμα! Mε τους Atithi & Kalpita

Εισαγωγικά – Ενημερωτικά Σεμινάρια
«Το Εκστατικό Σώμα»
Εκπαιδευτές: Atithi Brian Shock & Kalpita Noumta
Οργάνωση: Μαρία Τελίδου

Αυτοτελή εισαγωγικά σεμινάρια με πολύ περιορισμένο αριθμό θέσεων 10-12 άτομα.
Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα εισαγωγικά ή και να έρθετε σε όλα εάν υπάρχουν θέσεις.
 
Τοποθεσία:
“Χοροχώρος” σχολή χορού
Ναυαρίνου 6, Χολαργός, Αττική
Ημερομηνίες εισαγωγικών και ετήσιου κύκλου στην ιστοσελίδα http://taoandtantra.com/

 

θα γίνουν διάφορα εισαγωγικά σεμινάρια μέχρι τον Οκτώβριο για να γνωρίσετε το σύστημα Τάο και Τάντρα, τα οποία θα περιέχουν διαφορετικές ασκήσεις και θεματολογία.  Μετά τα εισαγωγικά θα ακολουθήσει ετήσιος κύκλος μαθημάτων ταξινομημένος σε επίπεδα όπως:
Αφυπνίζοντας το Εκστατικό Σώμα, Επίπεδο 1

1ος χρόνος: Οκτώβριος 2020 – Οκτώβριος 2021

 

 
Πληροφορίες:
-Ελάτε 20 λεπτά πριν την έναρξη, το σεμινάριο θα ξεκινήσει με ακρίβεια και δεν θα γίνει δεκτή η είσοδος έπειτα.
-Απαραίτητη κράτηση θέσης στο info@mariatelidou.gr ή 6949762983
-Περιορισμένες θέσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
-Συμμετοχή: 25 ευρώ το άτομο, 40 το ζευγάρι.
20 ευρώ το άτομο, 35 ευρώ το ζευγάρι, με προπληρωμή μέχρι 22/6/2020
 
****Ιδανικά χρειαζόμαστε ίσο αριθμό γυναικών και ανδρών ή τουλάχιστον να υπάρχουν ζευγάρια έστω και του ίδιου φίλου ανθρώπων που γνωρίζονται μεταξύ τους. Για αυτό σας προτείνουμε όλοι να φέρετε κάποιον δικό σας άνθρωπο είτε σύντροφο, είτε κάποιον φίλο ή γνωστό με τον οποίο έχετε μια οικειότητα. Μπορεί να είναι και του ίδιου φύλου. Αλλιώς εάν δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον θα σας βάλουμε εμείς με κάποιον συμμαθητή σας.
Σε αυτό το σεμινάριο θα δεχτούμε μόνο 5-6 ζευγάρια (έχουμε 80 τετραγωνικά αίθουσα), λόγω των περιορισμών της κυβέρνησης.
 
*** Τα εισαγωγικά είναι σεμινάρια γνωριμίας. Ελάτε στα εισαγωγικά ακόμα και εάν δεν συμμετέχετε στον ετήσιο κύκλο μαθημάτων.
 
***Φορέστε άνετα ρούχα που σας εκφράζουν, φέρτε ένα μπουκάλι νερό και σημειωματάριο.
 
***Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλική γλώσσα με Ελληνική μετάφραση
 
*** Τα σεμινάρια είτε είναι τα εισαγωγικά είτε οι κύκλοι σπουδών ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ανεξαρτήτως εμπειρίας, φύλου, ηλικίας, κουλτούρας, θρησκείας, ερωτικού προσανατολισμού, επαγγέλματος ή κοινωνική θέσης. Μπορείτε να έρθετε όλοι είτε έχετε ή δεν έχετε σύντροφο, βρισκόμενοι σε οποιαδήποτε σχέση γάμου, συντροφική σχέση, φιλική σχέση ή ακόμη και εάν είστε μόνοι ή θέλετε να παραμείνετε μόνοι.
 
***Τα ενημερωτικά σεμινάρια θα περιλαμβάνουν τρόπους ψυχικής και συναισθηματικής σύνδεσης με τον εαυτό σας και το ζευγάρι σας. Δεν περιλαμβάνουν συγκεκριμένες ερωτικές τεχνικές. Περιλαμβάνουν ομαδικές και ατομικές ασκήσεις εξοικείωσης, ανοίγματος και αλληλεπίδρασης. Κανένας δεν θα υποχρεωθεί ποτέ να υπερβεί τα όρια που θεωρεί ότι είναι ασφαλή γι αυτόν.

********************************************************************************************

Για εγγραφές και οργανωτικά θέματα και πληροφορίες επικοινωνήστε με την οργανωτή του σεμιναρίου Μαρία Τελίδου:

Δευτέρα έως και Παρασκευή, 10.30 – 14.00
Κινητό: 6949762983
e-mail: info@mariatelidou.gr
FB: Maria Telidou holistc

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο των δασκάλων δείτε στο
FB: Tao & Tantra
ιστοσελίδα :http://taoandtantra.com/

********************************************************************************************

 

Τι είναι η Τάντρα και το Ταό.

Οι τεχνικές και πρακτικές που ακολουθούμε προέρχονται από τα παραδοσιακά φιλοσοφικά συστήματα της Τάντρα και του Ταό.
Είναι δύο μονοπάτια, δύο τρόποι ζωής, αυτογνωσίας, διαλογισμού και μετασχηματισμού. Έχουν τη δύναμη να φτάσουν βαθιά στο παρελθόν για να θεραπεύσουν συναισθηματικές πληγές και παρελθόντα τραύματα σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, ενώ παράλληλα ξεκλειδώνουν το ανθρώπινο δυναμικό μας για έκσταση, αλήθεια, ένωση και αυτοπραγμάτωση. Λαθεμένα η Τάντρα έχει συνδεθεί μόνο με ερωτικές τεχνικές ή το Κάμασούτρα. Η Τάντρα είναι αρχαίο φιλοσοφικό σύστημα που αναπτύχθηκε στην Ινδία και ενσωματώθηκε και από το Βουδισμό. Και οι δύο αυτές σχολές χρησιμοποιούνται για να ισορροπήσει ο άνθρωπος σε όλους τους τομείς της καθημερινής του ζωής και είναι ευρέως διαδεδομένα σε όλο τον κόσμο σαν μονοπάτια αυτογνωσίας και διαλογισμού.

Kατ΄ επέκταση μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στον πιο ιερό τομέα της ανθρώπινης φύσης που είναι η συντροφική ένωση. Η βαθύτερη λαχτάρα του Ιερού Έρωτα είναι να ανοίξει την πόρτα σε ένα απρόσκοπτο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να γίνει αυτή η ζωή έργο τέχνης.

Γενικά στον ετήσιο κύκλο θα μάθετε:

– Θα μάθετε γιατί η ερωτική έκφραση είναι ιερή.
– Θα βιώσετε την αίσθηση του ανοίγματος και της ελεύθερη έκφρασης του ψυχικού και συναισθηματικού δυναμικού σας.
– Θα αναγνωρίσετε τη λαχτάρα σας για αυθεντικότητα, παιχνίδι, χαλάρωση, κατανόηση και επικοινωνία με τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας.
– Θα μάθετε πώς να απορρίπτετε ξεπερασμένες πεποιθήσεις σχετικά με τον έρωτα από το γενεαλογικό σας δέντρο, την κοινωνία, την πολιτισμική παράδοση ή την θρησκεία.
– Θα βελτιώσετε την ικανότητά σας να εντοπίσετε και να προσελκύσετε έναν κατάλληλο σύντροφο ή να διατηρήσετε μια υπάρχουσα σχέση.
– Θα μάθετε μη λεκτικές τεχνικές επικοινωνίας και σύνδεσης με τον εαυτό σας και με έναν σύντροφο.
– Θα μάθετε πώς να είστε ο εαυτός σας και παράλληλα να διατηρείτε την σύνδεση με τον σύντροφό σας.
– Θα αρχίσετε να ζείτε ως αγάπη παρά για την αγάπη.

– Θα μάθετε πώς να διατηρείτε την ερωτική σας έκφραση μέσα στην οικογένεια και πώς να εκπαιδεύσετε τα παιδιά σας στην αληθινή τους ερωτική τους έκφραση.

Τα σεμινάρια είναι ανοιχτά και απευθύνονται:
 
-Σε όλους όσους θέλουν να εκλεπτύνουν, να εξερευνήσουν και να εμβαθύνουν στην φυσική δύναμη για αγάπη, συμπόνια, ένωση και δημιουργία που έχει ο άνθρωπος και εκφράζεται μέσα από την ερωτική και συντροφική συσχέτιση.
 
-Σε όσους θέλουν να συνεχίσουν να βιώνουν τον έρωτα χωρίς προκαταλήψεις και να αυξήσουν και να διατηρούν την ζωτική τους ενέργεια.
 
-Σε νεαρούς/ρες ενήλικες που θέλουν να βάλουν μια ουσιαστική και αληθινή βάση στην ερωτική και συντροφική τους ζωή.
 
-Σε ζευγάρια που θέλουν να βιώσουν μια ουσιαστική και βαθιά εμπειρία, μια καινούργια διάσταση στην σχέση τους. Σε ζευγάρια που ίσως δυσκολεύονται να βρουν αρμονική ερωτική επικοινωνία.
 
-Σε ανθρώπους που έχουν απογοητευτεί ψυχικά ή σωματικά, που έχουν τραυματιστεί ή μπλοκαριστεί μέσα σε οικογενειακές ή συντροφικές σχέσεις.
 
-Σε ιατρούς, ψυχοθεραπευτές, ολιστικούς εναλλακτικούς θεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, παιδαγωγούς, κλπ, που θέλουν να κατανοήσουν βαθύτερα την σύνδεση της ερωτικής ενέργειας με την υγεία και την ανθρώπινη συμπεριφορά.
 
-Σε όλους που έχουν οικογένειες και έχουν παρασυρθεί από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας χάνοντας την μεταξύ τους ερωτική σύνδεση.
 
-Σε ανθρώπους που έχουν παιδιά και εφήβους και θέλουν να τους διαπαιδαγωγήσουν στην απλότητα και φυσικότητα του έρωτα και της συντροφικής ζωής.
 
-Σε όσους νιώθουν σύγχυση, είναι διστακτικοί σε ερωτικά θέματα και αντιμετωπίζουν δυσκολίες να εκφραστούν ή να λειτουργήσουν ερωτικά.
 
-Σε όσους είναι μόνοι και θέλουν να προετοιμαστούν για μια ολοκληρωμένη σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά συντροφική σχέση.
 
-Σε όσους είναι μόνοι από επιλογή αλλά θέλουν να διατηρούν την καλύτερη δυνατή σχέση με τον εαυτό τους και να μάθουν πως και πότε να αλληλεπιδρούν με ουσιαστικό τρόπο με τους άλλους.

 

Ο στόχος και το όραμα μας:

Θέλουμε να δημιουργήσουμε στην Ελλάδα μια οργανωμένη σχολή που θα εργάζεται με συστηματικό και σοβαρό τρόπο ώστε να δημιουργηθεί και το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Όραμα μας είναι να ξεκινήσουμε μια νέα γενεά που θα περιλαμβάνει όλες τις ηλικίες και τα πεδία της ανθρώπινης ζωής στα οποία επιδρούν οι έννοιες του έρωτα, των σχέσεων και της οικογένειας. Θέλουμε να εισάγουμε έναν γεμάτο φρεσκάδα, νέο τρόπο να βιώσει ο άνθρωπος τη δική του δημιουργικότητα, ζωτικότητα και ερωτική έκφραση!

Γεννιόμαστε μέσω της ερωτικής πράξης και, είτε το απολαμβάνουμε είτε το καταπιέζουμε, η ερωτική έκφραση, ρομαντικότητα και συντροφικότητα είναι μια μόνιμη παρουσία στη ζωή μας. Αλλά σε όλες τις εποχές η ερωτική έκφραση, είτε έχει τονιστεί υπερβολικά, είτε έχει εντελώς καταπιεστεί από διάφορες θρησκευτικές, κοινωνικές ή πολιτισμικές αρνητικές πεποιθήσεις.

Πιστεύουμε ότι η σειρά αυτών των σεμιναρίων έτσι όπως είναι δομημένα και μακροχρόνια θα δώσουν την ευκαιρία να απαλλαγεί από την διαστρέβλωση, την άγνοια, την προκατάληψη, τα ταμπού και την κακοποίηση η πιο αγνή ενέργεια της ανθρώπινης ύπαρξης που είναι η αγάπη και η ένωση, δηλαδή ο Έρωτας. Πιστεύουμε ότι αυτό θα συμβάλει στην παγκόσμια ειρήνη, αλληλοσεβασμό των δυο φύλων και των ανθρώπινων βασικών αναγκών για αγάπη και αλληλοκατανόηση.

********************************************************************************************

Η ομάδα
Συναντηθήκαμε φέτος, το 2020, με κοινό όραμα την ανθρώπινη συναισθηματική εξέλιξη και με όχημα την ίδια ενέργεια από την οποία γεννιόμαστε. Θέλουμε να εργαστούμε συστηματικά και να προσφέρουμε αυτήν την υπηρεσία στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Η Κάλπιτα και ο Ατίτη ταξιδεύουν και διδάσκουν σε διάφορες χώρες αλλά ζουν και αγαπούν την Ελλάδα. Επιθυμία τους είναι να μοιραστούν και στην Αθήνα, την ενέργεια τους και τις γνώσεις που στην πράξη είδαν ότι δουλεύουν στην δική τους σχέση. Όταν λοιπόν η Μαρία τους πρότεινε να αναλάβει τον οργανωτικό ρόλο δέχτηκαν με μεγάλη χαρά! Στην πορεία μας τα επόμενα χρόνια θα συνεργαστούμε και με άλλους δασκάλους για να έχουμε μια πλήρη και ολιστική προσέγγιση. Η Μαρία θα είναι ένας από αυτούς τους συνεργάτες και θα αναλάβει κομμάτι, μέσα στα σεμινάρια, όπου αναφέρεται στην ψυχοθεραπεία των σχέσεων και τις πεποιθήσεις.

Βιογραφικά

Atithi Brian Schock και Kalpita Victoria Noumta
Στο τέλος του 2009 η Kalpita και ο Atithi συναντήθηκαν στην Ινδία, στην Πούνα σε ένα σεμινάριο που άλλαξε τη ζωή τους. Σαν ζευγάρι αρχίζουν να ταξιδεύουν και να εκπαιδεύονται ανά τον κόσμο. Μέσα στη σχέση τους ανακαλύπτουν και συνειδητοποιούν πως η πολυετής ενασχόληση του Atithi με το Ταό και της Kalpita με την Τάντρα αλληλοσυμπληρώνονται και το όφελος που προέρχεται από τον συνδυασμό τους ήταν εμφανές στη ζωή τους και τη σχέση τους. Tο 2014 ίδρυσαν το σύστημα Ταό και Τάντρα www.taoandtantra.com και αρχίζουν να διδάσκουν την Ιερή Σεξουαλικότητα στην Αγγλία, την Αμερική, τη Ρωσία και στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, όπου και είναι η βάση τους και η σχολή τους. Διδάσκουν μαζί και ξεχωριστά ο καθένας ομαδικά μεικτά σεμινάρια ή ξεχωριστές ομάδες ανδρών ή γυναικών και ιδιωτικές συνεδρίες είτε σε ζευγάρια είτε σε ανδρες και γυναίκες. Διδάσκουν επίσης σε Osho Festival και Tantra festival.
Πιστεύουν ότι ένα ασφαλές και ιερό περιβάλλον είναι η βάση για προσωπική μεταμόρφωση και πνευματική εξέλιξη. Η Kalpita και ο Atithi έχουν σπουδάσει με διάφορους δασκάλους στην USA, Ταϊλάνδη, Ινδία και Ευρώπη και έχουν ολοκληρώσει την τετραετή εκπαίδευση Soul Mate Training για ζευγάρια με την Ma Ananda Sarita.

Καλπίτα
Η Kalpita είναι δασκάλα της Τάντρα, της Ιερής Σεξουαλικότητας, επαγγελματίας χορεύτρια, χορογράφος, δασκάλα χορού και θεραπεύτρια. Είναι η ιδρύτρια του Dancescape – Χοροχώρος (1999), που είναι η σχολή της στην Αθήνα η οποία επικεντρώνεται στην κίνηση, το χορό, την συνειδητοποίηση του σώματος, τεχνικές somatics, το διαλογισμό και την Τάντρα. Η λαχτάρα της για την αλήθεια και την αυθεντικότητα την οδήγησε στην Ινδία, όπου ξεκίνησε το ταξίδι της λαμβάνοντας Osho sannyas το 1993. Από τότε έχει εμβαθύνει και εκπαιδευτεί σε διάφορες διαλογιστικές τεχνικές και ολιστικές εναλλακτικές θεραπείες. Χρησιμοποιεί την κίνηση και την συνειδητότητα σε συνδυασμό με την αποδοχή και την αγάπη σαν τα δυό φτερά του αληθινού πνεύματος της Τάντρα. Αγαπά να δουλεύει με ανθρώπους και να παρακολουθεί την μεταμόρφωση τους. Σήμερα διδάσκει εργαστήρια, δίνει προσωπικές συνεδρίες, χορογραφεί και συνεχίζει την εξερεύνηση της στην αληθινή, εκστατική ανθρώπινη φύση.

Atithi
Ο Atithi είναι δάσκαλος της Ιερής Ταοϊκής Σεξουαλικότητας, δάσκαλος της Tantra, δάσκαλος του Mogadao Qigong και της Γιόγκα. Δίνει προσωπικές συνεδρίες σε άντρες, σε ζευγάρια και ταϊλανδέζικο μασάζ. Τα τελευταία 2 χρόνια εκπαιδεύεται στην Κινέζικη Ιατρικη. Αφού μελέτησε Τσι κόνγκ και Γιόγκα για πολλά χρόνια στις Η.Π.Α., ξεκίνησε ένα ταξίδι στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική, την Ινδία, το Νεπάλ και την Ταϊλάνδη για να βελτιώσει και να ενσωματώσει τις γνώσεις και την εμπειρία του. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, βίωσε δύο ισχυρές εμπειρίες που αφορούσαν τον διαλογισμό και την κοινότητα, οι οποίες μετέβαλαν θεμελιωδώς την αντίληψή του και τον ώθησαν να επικεντρώσει εκ νέου τον σκοπό της ζωής του. Ο Atithi διδάσκει ότι η αυτοπαρατήρηση και η πειθαρχημένη ιερή σωματική άσκηση αποτελούν ένα μονοπάτι προς την μεταμόρφωση, την αυθεντικότητα και την αυτοπεποίθηση. Περισσότερα για τον Atithi στο www.spiritdomeqigong.com

Μαρία Τελίδου

Η Μαρία Τελίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί για 6 χρόνια ως γυμνάστρια στην Ελλάδα και στην Αγγλία. Από το 2000 και για τα επόμενα 10 χρόνια έζησε μόνιμα στην Ινδία ως εθελόντρια στον μεγάλο πνευματικό και φιλανθρωπικό οργανισμό της Αmma (Mata Amritanandamayi Devi), την διεθνούς φήμης πνευματική δασκάλα και φιλάνθρωπο, οργανώνοντας οικολογικά προγράμματα και μελετώντας τις Ανατολικές πνευματικές διδασκαλίες.
Το 2010 η Μαρία Τελίδου πρωτοξεκίνησε να σπουδάζει την τεχνική ΤhetaHealing στο εξωτερικό κυρίως Αγγλία, Ινδία και Αμερική όπου και έγινε εκπαιδεύτρια. Εντυπωσιασμένη από την αποτελεσματικότητα της Τεχνικής ThetaHealing® αποφάσισε να ασχοληθεί εξ’ ολοκλήρου με αυτήν και επέστρεψε στην Ελλάδα. Το 2011 εγκαθίδρυσε για πρώτη φορά στη χώρα μας με ένα συστηματικό και οργανωμένο τρόπο την τεχνική ThetaHealing® (ή Μέθοδος Θήτα ανεπίσημα στα ελληνικά.) Δημιούργησε την ιστοσελίδα www.mariatelidou.gr όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα για την τεχνική ΤhetaHealing.

Είναι μεγάλο όνειρό της να εγκαθιδρυθεί στην χώρα μας και παντού στον κόσμο ένα σύστημα το οποίο από το σχολείο θα διδάσκει την σωστή συναισθηματική και ολιστική προσέγγιση στην ερωτική έκφραση. Αυτό θα ισορροπήσει τις ψυχικές δυνάμεις του ανθρώπου και θα δημιουργήσει καινούργια προσέγγιση στην ζωή όπου η εργασία θα είναι στην υπηρεσία της ανθρώπινης ευαισθησίας, της συντροφικής ζωής και της οικογένειας και όχι το αντίθετο. Έτσι με πολύ χαρά οργανώνει και συμμετέχει από το 2020 στα σεμινάρια Tao and Tantra της Καλπίτα και του Ατίτι.

********************************************************************************************

ΚΥΚΛΟΣ ΕΤΗΣΙΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

“Αφυπνίζοντας το Εκστατικό Σώμα”, Επίπεδο 1,
1ος χρόνος, Οκτώβριος 2020 – Οκτώβριος 2021

Οι κύκλοι μαθημάτων που θα ξεκινήσουν μετά τα εισαγωγικά – ενημερωτικά σεμινάρια θα έχουν οργανωμένο πρόγραμμα και θα είναι ετήσιοι.
Δηλαδή ο κύκλος «Αφυπνίζοντας το Εκστατικό Σώμα, Επίπεδο 1» θα έχει 10 σεμιναριακές μέρες υποχρεωτικές μέσα σε ολόκληρο το έτος ξεκινώντας από τον Οκτώβριο 2020 μέχρι τον Οκτώβριο του 2021. Όσοι, ολοκληρώσουν τις 10 σεμιναριακές ημέρες θα μπορούν μετά να συνεχίσουν στο Επίπεδο 2 που είναι και αυτό ετήσιο και θα λειτουργεί με την ίδια λογική.
Θα διοργανωθούν πολλές σεμιναριακές ημέρες και διάφορα Retreats που θα είναι πάνω από 10 στον αριθμό ώστε να έχετε την ευκαιρία να καλύψετε απουσίες.
Μπορείτε να λάβετε μέρος σε έναν κύκλο σε οποιαδήποτε στιγμή του έτους αλλά εάν δεν θα έχετε συμπληρώσει τις 10 σεμιναριακές ημέρες δεν θα μπορείτε να συνεχίσετε στον επόμενο χρόνο. Θα μπορείτε όμως να συμμετέχετε ξανά στο ίδιο επίπεδο.

Τα ενημερωτικά σεμινάρια είναι προπαρασκευαστικά για να αποφασίσουν οι ενδιαφερόμενοι εάν θέλουν να  συμμετέχουν στον ετήσιο κύκλο. Μπορείτε να λαμβάνετε μέρος στα προπαρασκευαστικά αλλά εάν έχετε ήδη λάβει μέρος μια φορά η προτεραιότητα θέσεων θα δίνεται στους καινούργιους.

Προτεινόμενες ημερομηνίες για τον Ετήσιο Κύκλο

Μονοήμερο
1. Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00- 19.00
Διήμερο:
2. Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, 10:00- 19.00
3. Κυριακή18 Οκτωβρίου 2020, 10:00- 19.00
Διήμερο:
4.Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020, 10:00- 19.00
5.Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020, 10:00- 19.00
Μονοήμερο:
6. Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020, 10:00- 19.00
Διήμερο:
7. Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020, 10:00- 19.00
8. Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020, 10:00- 19.00
Πάρτυ – Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.