ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ: Dig Deeper (Εμβάθυνση), 23-24 Ιανουαρίου 2021

Dig Deeper (Εμβάθυνση)

Η τεχνική ThetaHealing® είναι μια εξαίσια τεχνική για να φτάσουμε στις ριζικές αιτίες των θεμάτων μας, διότι εφαρμόζεται μια απίστευτη τεχνική που ονομάζεται «Εμβάθυνση». Αυτό το αφηγηματικό στυλ προσέγγισης μας επιτρέπει άμεσα να ανακαλύψουμε τις ασύλληπτες και βαθιές υποσυνείδητες απωθημένες σκέψεις και πεποιθήσεις που μπορεί να μας εμποδίζουν. Η Μέθοδος Θήτα χρησιμοποιεί έπειτα άνευ όρων αγάπη, διαίσθηση και ιδιαίτερες τεχνικές για την διαγραφή αυτών των πεποιθήσεων. Το σεμινάριο αυτό είναι σχεδιασμένο, για να εκπαιδευτούν καλύτερα σε αυτην την ουσιώδη τεχνική της «Εμβάθυνσης» όλοι όσοι ασχολούνται με την Μέθοδο Θήτα και πολύ περισσότερο αυτοί που την ασκούν επαγγελματικά. Σε αυτό το σεμινάριο θα σας δοθεί το σωστό υπόβαθρο, συμβουλές και τεχνικές που χρειάζεστε, έτσι ώστε να είστε βέβαιοι ότι με την τεχνική της «Εμβάθυνσης» έχετε βρει τις ριζικές περιοριστικές πεποιθήσεις του πελάτη σας. Εάν δεν μπορείτε με επιτυχία να βρείτε τα αληθινά αίτια και την προέλευση του προβλήματος δεν θα ξέρετε τι πεποιθήσεις να αλλάξετε. Μπορεί επίσης οι αλλαγές που κάνετε να είναι απλώς προσωρινές, εάν δεν καθαρίσετε τις πραγματικά ριζικές αρνητικές πεποιθήσεις και καθαρίζονται μόνο κάποιες επιφανειακές.

Κόστος σεμιναρίου: 300€

Ημερομηνίες

  • 23/01/2021 10:00 πμ - 7:00 μμ
  • 23/01/2021 10:00 πμ - 7:00 μμ

Ημερήσιο πρόγραμμα


10.00 – 12.00 διδασκαλία
12.00 – 12.30 διάλειμμα   30΄ λεπτα
12.30 – 14.30 διδασκαλία
14.30 – 15.15 διάλειμμα   45΄ λεπτα
15.00 – 16.45 διδασκαλία
16.45 – 15.15 διάλειμμα   30΄ λεπτά
17.00 – 19.00 διδασκαλία
**Την πρώτη ημέρα ελάτε στην εφαρμογή οπωσδήποτε 30 λεπτά πιο νωρίς (στις 09.30 ) για να γίνει σίγουρο ότι μπορείτε να  συνδεθείτε.

Τοποθεσία
«ΘΗΤΑ ΧΩΡΟΣ»
ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ

-Αυτό είναι ένα διαδικτυακό σεμινάριο. Για τα ζωντανά δείτε το πρόγραμμα.
Χρειάζεται να εγγραφείτε και να αποπληρώσετε όλο το ποσό (300 ευρώ) τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν από το σεμινάριο, εάν και το ιδανικό θα ήταν 1 μήνα πριν το σεμινάριο.
-Εάν υπάρξει ακύρωση από μέρους σας και εφόσον έχετε πληρώσει τα 300 ευρώ, θα σας επιστραφεί το ποσό πλην 50 ευρώ ως έξοδα.
-Εγγραφή στο σεμινάριο χωρίς να αποπληρωθούν τα δίδακτρα δεν ισχύει.
-Όταν εγγραφείτε θα σταλεί στο email σας επιβεβαίωση της εγγραφής σας και ένας λογαριασμός για να καταθέσετε τα δίδακτρα και άλλες πρακτικές λεπτομέρειες. Εάν δεν λάβετε άμεσα (μέσα σε 2 εργάσιμες) το email αυτό, κοιτάξτε στον φάκελο με τα ανεπιθύμητα ή τηλεφωνήστε μας.
-Η διαδικτυακό σεμινάριο θα γίνει μέσω της εφαρμογής zoom. Θα σας σταλεί ο σύνδεσμος με τον οποίο θα μπορείτε να συμμετέχετε. Εντωμεταξύ κατεβάστε στον υπολογιστή σας ή στο κινητό σας το πρόγραμμα zoom.
-Βιβλία και Εγχειρίδια θα σας σταλούν εγχειρίδια ταχυδρομικά πριν το σεμινάριο και περιλαμβάνονται στην τιμή του σεμιναρίου. Εγγραφείτε άμεσα για να προλάβουμε να σας στείλουμε το υλικό. Χρειάζονται 3-4 εργάσιμες ημέρες για να έρθει.


Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: υποτροφίες είναι διαθέσιμες για όσους επαναλαμβάνουν το σεμινάριο.

Διάρκεια: 2 μέρες

Προϋποθέσεις:
Βασικό Επίπεδο DNA,
Προχωρημένο Επίπεδο DNA

Θα λάβετε:

  • Εγχειρίδιο ύλης
  • Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο Dig Deeper ThetaHealer®.

Θέματα που θα καλυφθούν:

  • Θα μάθετε πώς να δουλεύεται με τον εαυτό σας.
  • Θα κατανοήσετε κάποιους κανόνες για το τι να κάνετε και τι να μην κάνετε σε μια «Εμβάθυνση».
  • Θα μάθετε τους 8 αποτελεσματικούς τρόπους Εμβάθυνσης
  • Θα εξερευνήσετε καινούργιους τρόπους να διευθετείτε τα θέματα της καθημερινής ζωής σας.
  • Θα μάθετε πως να βοηθάτε τους πελάτες ή θεραπευμένους σας να κατανοήσουν την συμπεριφορά τους και να νιώθουν ισορροπημένοι μετά την συνεδρία.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.