Δια ζώσης: Εσύ και η Γη, 24- 25 Ιουνίου 2023

Εσύ και η Γη

Η Γη προσπαθεί πάντα να επικοινωνήσει μαζί μας, αλλά ακούμε πραγματικά; Αυτό το σεμινάριο θα σας επιτρέψει να κάνετε πιο θετικές αλλαγές στη ζωή σας, μαθαίνοντας πώς να εργαστείτε με τη Γη. Πώς να γνωρίσετε καλύτερα τη Γη και να μάθετε πώς να επικοινωνείτε μαζί της και να καταλάβετε πώς επικοινωνεί μαζί σας. Αυτό το σεμινάριο θα σας φέρει επίσης στη συνειδητοποίηση ότι υπάρχει μια ενέργεια που κινείται ολόγυρά σας. Σας βοηθά να συνεργαστείτε με τη γη για να φέρετε αλλαγές που πραγματικά πρέπει να κάνετε στην ζωή σας τώρα. Συχνά οι άνθρωποι που ασχολούνται με την πνευματική τους ανάπτυξη κάνουν το λάθος να θεωρούν το σώμα τους ή την Γη ως " Ύλη" και αυτό τους εμποδίζει να βιώσουν την πνευματικότητα της Γης. Έτσι ίσως να έχουν προβλήματα επιβίωσης και διάφορα δράματα στην ζωή τους. Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε πως να ενωθείτε με τον ζωντανό οργανισμό που ονομάζεται Γη για να αφυπνιστείτε και να αναπτυχθείτε στην ζωή σας.

Κόστος σεμιναρίου: 300€

Ημερομηνίες

 • 24/06/2023 9:00 πμ - 4:00 μμ
 • 25/06/2023 9:00 πμ - 4:00 μμ

Ημερήσιο πρόγραμμα

‘Ολες οι  ημέρες:
9.00 – 11.00 διδασκαλία
11.00 – 11.30    διάλειμμα   30΄ λεπτα
11.30 – 13.30 διδασκαλία
13.30 – 14.00    διάλειμμα   30΄ λεπτα
14.00 – 16.00 διδασκαλία

Το σεμινάριο θα γίνει στο σπίτι μου διότι είμαστε δίπλα στο βουνό και χρειαζόμαστε να κάνουμε μάθημα στην φύση κάποιες ημέρες ή ώρες του σεμιναρίου.
Οδός:
Αρχιπελάγους 132
Άνω Γλυφάδα 16562
Αττική

Τοποθεσία
Αθηνα
Οδός: Αρχιπελάγους 132, Άνω Γλυφάδα 16562, Αττική

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Ποια σεμινάρια πρέπει να έχετε κάνει πριν:
1.Bασικό Επίπεδο DNA1
2.Προχωρημένο Επίπεδο DNA2
3.Dig Deeper

1) Το σεμινάριο αυτό είναι δια ζώσης. Για τα διαδικτυακά δείτε το πρόγραμμα.
Χρειάζεται προκαταβολή (50 ευρώ η οποία αφαιρείται από το συνολικό ποσό και δεν επιστρέφεται σε περίπτωση  ακύρωσης από εσάς). Το υπόλοιπο του ποσού καταβάλλεται την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου. Εγγραφή στο σεμινάριο χωρίς προκαταβολή δεν ισχύει. Όταν εγγραφείτε θα σας σταλεί στο email σας ένας λογαριασμός για να καταθέσετε την προκαταβολή σας και άλλες πρακτικές λεπτομέρειες. Εάν δεν λάβετε το email μέσα σε 2-3 ημέρες, κοιτάξτε στον φάκελο με τα ανεπιθύμητα ή τηλεφωνείστε μας. Εγγραφή χωρίς προκαταβολή δεν ισχύει.

2) Ιδανικά, χρειάζεται εγγραφή το λιγότερο έναν μήνα πριν από το συγκεκριμένο σεμινάριο που θέλετε να παρακολουθήσετε ή τουλάχιστον 2 εβδομάδες πιο πριν.

3) Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε κάποια κεντρική αιθουσα στην Αθήνα. Θα ανακοινωθεί ακριβώς η τοποθεσία 2 μήνες πριν το σεμινάριο

Προϋποθέσεις:
Βασικό Επίπεδο DNA,
Προχωρημένο Επίπεδο DNA,
Dig Deeper (Εμβάθυνση)

Θα λάβετε:

 • Εγχειρίδιο ύλης
 • Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο “Εσύ και η Γη" – You and the Earth ThetaHealer®.

Θέματα που θα καλυφθούν:

 • Θα μάθετε την επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που δημιουργείτε από τους κεραυνούς
 • Θα μάθετε την συχνότητα Schumann και πως μας βοηθάει στην θεραπεία και ευεξία
 • Θα μάθετε πώς να κάνετε σκέψεις που θεραπεύουν τα καιρικά φαινόμενα
 • Θα κατανοήσετε την επίδραση των αρνητικών σκέψεων των δικών σας και της ανθρωπότητας στα καιρικά και συμπαντικά φαινόμενα
 • Θα μάθετε να κάνετε διαλογισμό με τους χτύπους της καρδιάς σας
 • Θα μάθετε πως ενσταλάζεται την Γη με θετικές ενσταλάξεις
 • Θα κατανοήσετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να «γειωθείτε» στην Γη και να βρείτε ένα νόημα ζωής σε αυτήν
 • Θα μάθετε πώς να μετράτε και να επεκτείνετε την αύρα σας ώστε να θεραπεύεται ανθρώπους και περιοχές του πλανήτη που βρίσκονται σε κίνδυνο.
 • Θα μάθετε πώς να αφήνετε την Γη να σας θεραπεύει με φυσιολογικό τρόπο

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.