Εσύ και ο Στενός σου Κύκλος 17-18 Φεβρουαρίου 2020

Eσύ και ο Στενός σου Kύκλος

Oι άνθρωποι συνεχώς εξελίσσονται και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής της ανάπτυξης, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα υγιές σύστημα υποστήριξης και μια υγιής σχέση με τους ανθρώπους γύρω μας. Μόνο με το σωστό κύκλο υποστήριξης μπορούμε να προχωρήσουμε στη ζωή με αυτοπεποίθηση. Αυτό το σεμινάριο θα αλλάξει πραγματικά τη ζωή σας και θα σας προετοιμάσει για να προχωρήσετε, δίνοντάς σας σαφήνεια και διάκριση σχετικά με το ποιοι άνθρωποι πρέπει να είναι μέρος του εσωτερικού σας κύκλου εμπιστοσύνης και πώς να εργαστείτε με τον εαυτό σας ώστε να αρχίσετε να προσελκύετε σωστούς και ομοϊδεάτες ανθρώπους να γίνουν μέρος αυτού του κύκλου. Αν είστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που είναι στο παιδικό στάδιο νοητικής ανάπτυξης και χρειάζονται συνεχή ενθάρρυνση, θα αποστραγγίσετε πολύ σύντομα. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι στον εσωτερικό κύκλο σας πρέπει να είναι αυτοί άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να σας προφέρουν και να σας ανταποδίδουν, οι οποίοι είναι αυτοί που είναι στο ενήλικο ή στο σοφό νοητικό και συναισθηματικό στάδιο ανάπτυξης.

Κόστος σεμιναρίου: 300€

Ημερομηνίες

 • 17/02/2020 3:30 πμ - 10:00 μμ
 • 18/02/2020 3:30 μμ - 10:00 μμ

Ημερήσιο πρόγραμμα

****** ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ  ΩΡΑΡΙΟ

3:30 – 5:30
15΄ διάλλειμα
5:45 – 7:45
30΄ διάλλειμα
8:15 -10:00

*Προσέλευση στις 3:00

Τοποθεσία
Θήτα Χώρος
Γούναρη και Αριστείδου 27 (1ος όροφος), Γλυφάδα, 16674, Αττική

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

1) Χρειάζεται προκαταβολή (50 ευρώ η οποία αφαιρείται από το συνολικό ποσό και δεν επιστρέφεται σε περίπτωση  ακύρωσης από εσάς). Το υπόλοιπο του ποσού (250 ευρώ) καταβάλλεται την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου. Εγγραφή στο σεμινάριο χωρίς προκαταβολή δεν ισχύει. Όταν εγγραφείτε θα σας σταλεί στο email σας λογαριασμός για να καταθέσετε την προκαταβολή σας. Εάν δεν λάβετε άμεσα το email κοιτάξτε στον φάκελο με τα ανεπιθύμητα.

2) Χρειάζεται εγγραφή το λιγότερο έναν μήνα πριν από το συγκεκριμένο σεμινάριο που θέλετε να παρακολουθήσετε.

3) Αν θέλετε να μοιραστείτε διαμονή, ενημερώστε μας για να σας φέρουμε σε επαφή με άλλους. Κάντε κλικ στο «Επικοινωνήστε» στο μενού για να δείτε τα ξενοδοχεία. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά Airbnb στην περιοχή.
Υπάρχουν καφέ, φούρνοι, παντοπωλεία, super market, εστιατόρια, ακριβώς έξω από την σχολή μας.


Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: υποτροφίες είναι διαθέσιμες για όσους επαναλαμβάνουν το σεμινάριο.

Διάρκεια: 2 μέρες

Προϋποθέσεις:
Βασικό Επίπεδο DNA,
Προχωρημένο Επίπεδο DNA,
Dig Deeper (Εμβάθυνση)

Θα λάβετε:

 • Εγχειρίδιο ύλης
 • Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο “Eσύ και ο Στενός σου Kύκλος” – Υου and Your Inner Circle ThetaHealer®.

Θέματα που θα καλυφθούν:

 • Θα διδαχτείτε πώς να δουλέψετε με κάθε στάδιο του νου. Σε αυτό το σεμινάριο θα σας διδάξουμε πώς να διακρίνετε σε ποιο επίπεδο ανάπτυξης είναι οι άνθρωποι γύρω σας.
 • Θα σας δείξουμε τα διαφορετικά στάδια του νου: το Στάδιο του Παιδιού, το Στάδιο του Ενήλικα και το στάδιο του Σοφού.
 • Κατανοώντας στο νοητικό στάδιο των ανθρώπων (Παιδικό, Ενήλικο, Σοφό) θα μπορείτε να προστατευτείτε και να ξεπεράσετε συναισθηματικές πληγές, όπως προδοσία, ασυνέπεια, κτλ.
 • Θα κατανοήσετε το νοητικό στάδιο των ανθρώπων που σας περιβάλλουν, τους πελάτες σας, τους σπουδαστές σας, τους φίλους σας και τους συγγενείς σας, ώστε να μπορείτε να τους βοηθήσετε να προχωρήσουν.
 • Θα διδαχτείτε τους 3 κύκλους εμπιστοσύνης και θα μάθετε σε ποιόν κύκλο (Εσωτερικό – Μεσαίο - Εξωτερικό) να τοποθετείτε τους ανθρώπους
 • Θα διδαχτείτε γιατί οι άνθρωποι έρχονται ή φεύγουν από τους κύκλους εμπιστοσύνης σας.
 • Θα διδαχτείτε πώς να μετακινείτε τους φίλους σας γύρω σας έτσι ο καθένας να τοποθετείται στον σωστό κύκλο ανάλογα με το νοητικό του στάδιο.
 • Θα διδαχτείτε ποιοι φίλοι πρέπει να σας περιβάλλουν, ώστε να μπορείτε να αναπληρώνεται τις δυνάμεις σας για να μπορείτε να δώσετε περισσότερα στον κόσμο.
 • Θα μάθετε πως να προστατεύεται το σπίτι σας, την οικογένειά σας, την επιχειρισή σας και τον εαυτό σας από λάθους ανθρώπους στην ζωή σας. Αυτό θα σας οδηγήσει σε επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής.
 • Υπάρχει ένα ερωτηματολόγιο ειδικά σχεδιασμένο για να δείτε εσείς για τον εαυτό σας σε ποιο στάδιο νοητικής ανάπτυξης βρίσκεστε. Στη συνέχεια, θα μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε εκεί που θέλετε να είστε.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.