Συγχώρεση, Αγάπη και Δύναμη 7-8-9 Μαρτίου 2020, Αθήνα, Εκπαιδευτής: Goran Karna…..in Greek and English language

Συγχώρεση, Αγάπη και Δύναμη

Ένα σεμινάριο του Γκόραν Κάρνα Επιλεκτικό ThetaHealing Σεμινάριο

κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερα για τον Γκόραν Κάρνα

Έχω δύο νέες τάξεις που ελπίζω ότι θα αποδειχθούν επωφελείς για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για την πνευματική τους ανάπτυξη καθώς και για την άρση των εμποδίων σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων με τους άλλους και τους ίδιους, την αφθονία και την ευημερία. Οι τάξεις αυτές είναι αποτέλεσμα της 17χρονης μου εμπειρίας στην εργασία με πελάτες και μαθητές. Όλες οι νέες ασκήσεις, τα προγράμματα και οι πεποιθήσεις προέρχονται από αυτές τις εμπειρίες. Έχω διεξάγει περισσότερα από 300 διάφορα σεμινάρια ThetaHealing και έκανα πολλές χιλιάδες Αναγνώσεις και Θεραπείες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ενώ εργαζόμουν με το ΤhetaHealing, είδα πολυάριθμους μετασχηματισμούς συνείδησης και θεραπείας σε ανθρώπους που δούλευαν με τις πεποιθήσεις τους και ολοκλήρωσαν τις ασκήσεις που τώρα προσφέρονται σε αυτές τις τάξεις. Περισσότεροι από 3000 μαθητές στην Κροατία και τη Σερβία επωφελήθηκαν από αυτό το έργο. Είναι μεγάλη μου η επιθυμία να μοιραστώ το έργο μου με τους ThetaHealing σπουδαστές σε όλο τον κόσμο.  Είμαι πολύ ευγνώμων για την Vianna και το THInK για την αναγνώριση της αξίας αυτών των σεμιναρίων και την έγκρισή τους επίσημα ως τις Εκλεκτικές Τάξεις ThetaHealing. Στο σεμινάριο "Συγχώρεση, Αγάπη και Δύναμη" θα αποκτήσετε συνειδητότητα και εμπειρία για το πώς να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, πώς να αγαπάτε τον εαυτό σας και τους άλλους και πώς να διεκδικήσετε την προσωπική σας δύναμη. Η συγχώρεση του εαυτού σας και των άλλων είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε σοβαρή πνευματική εργασία στον εαυτό σας. Μέσω του σεμιναρίου "Ελευθερώστε τον εαυτό σας από τους Εθισμούς, τις Προσκολήσεις και τους Δεσμεύσεις", θα κατανοήσετε τη φύση των εθισμών και των προσκολλήσεων και θα μάθετε πώς να τους ξεπεράσετε, πώς να απελευθερώσετε άλλα άτομα από αυτά και με αυτόν τον τρόπο να επιταχύνετε σημαντικά την πνευματική τους ανάπτυξή τους καθώς και την δική σας . Και οι δύο τάξεις συμβάλλουν στην καλύτερη οικονομική κατάσταση, στην σχέση με τον εαυτό σας και με τους άλλους, στην διεύρυνση της συνείδησή σας ​​και στην βελτίωση της πρακτική σας ως θεραπευτής ThetaHealing.

Κόστος σεμιναρίου: 300€

Ημερομηνίες

  • 07/03/2020 10:00 πμ - 5:00 μμ
  • 08/03/2020 10:00 πμ - 5:00 μμ
  • 09/03/2020 10:00 πμ - 5:00 μμ

Ημερήσιο πρόγραμμα


10.00 – 11.30  1.30′ ώρες διδασκαλία
11.30 – 11.45   15΄ διάλειμμα
11.45 – 1.15    1.30′ ώρες διδασκαλία
1.15 –  14.30   1.15′ ώρες διάλειμμα για μεσημεριανό
14.30– 17.00   2.30′ ώρες  διδασκαλία (με ένα μικρό διάλλειμα ίσως)

*Tην πρώτη ημέρα οι πόρτες ανοίγουν στις 9.00 π.μ, ελάτε στις 9.00 για να ολοκληρωθούν οι εγγραφές, το μάθημα ξεκινάει με ακρίβεια στις 10.00 π.μ.
Τις άλλες ημέρες οι πόρτες ανοίγουν στις 9.30, ελάτε τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος.

Τοποθεσία
Theta Innerplace - Θήτα Χώρος
Γούναρη και Αριστείδου 27 (1ος όροφος), Γλυφάδα, 16674, Αττική

To view the information of this course in English please click here.

1.Συνολικό κόστος σεμιναρίου: 350€
Δίδακτρα εκπαιδευτή:300€
Κόστος οργανωτή:50 €

Το κόστος του σεμιναρίου είναι συνολικά 350 ευρώ.

Τα 300 ευρώ είναι τα δίδακτρα του εκπαιδευτή και καταβάλλονται ή την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου στην αίθουσα ή απευθείας στον Goran Karna στον σύνδεσμο paypal παρακάτω:

 

Πληρώστε εδώ

2) Το κόστος του οργανωτή είναι 50 ευρώ και καταβάλλονται παράλληλα με την εγγραφή σας ως προκαταβολή στον λογαριασμό ή στο σύνδεσμο (κουμπί) παρακάτω. Δεν ισχύει η εγγραφή σας εάν δεν προπληρωθεί έγκαιρα η προκαταβολή. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου εκ μέρους σας. Μετά την κατάθεση της προκαταβολής σας θα σας σταλεί επιβεβαιωτικό email εντός 4-5 εργάσιμων ημερών. Εάν δεν το λάβετε παρακαλώ κοιτάχτε στο φάκελο με τα ανεπιθύμητα ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληρωμή προκαταβολής

EUROBANK
Μαρία Τελίδου
Αρ.Λογ: 0026-0107-2101- 0091-3071
IBAN: GR0502601070000210100913071
BIC:ERBKGRAA

ALFA BANK
Μαρία Τελίδου
IBAN: GR5401403910391002370001234
BIC GRBAGRAA

 

3) Παρακαλώ εγγραφείτε νωρίς (ένα μήνα πιο πρίν) για να εξασφαλιστεί την ομαλή ροή του σεμιναρίου.

4) Σε αυτό το σεμινάριο ο Goran θα μιλάει στα Αγγλικά και η Μαρία θα μεταφράζει στα Ελληνικά.

5) Η Μαρία Τελίδου είναι η οργανωτής αυτού του σεμιναρίου και η μεταφράστρια. Για όλες τις πληροφορίες είμαστε στην διάθεσή σας. Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία επικοινωνίας μας.

Προϋποθέσεις:
Βασικό Επίπεδο DNA,
Προχωρημένο Επίπεδο DNA,
Dig Deeper (Εμβάθυνση)

Θα λάβετε:

  • Εγχειρίδιο Ύλης
  • Πιστοποιητικό από το ΤΗΙΝΚ που σας πιστοποιεί ως "Συγχώρεση, Αγάπη και Δύναμη" ThetaHealer

Θέματα που θα καλυφθούν:

Ξέρετε από πού προέρχεται η πραγματική σας δύναμη;
Ξέρετε ότι είμαστε πιο ισχυροί όταν έχουμε περισσότερη αγάπη;
Από πού προέρχεται η αγάπη;
Πώς να την προσελκύσετε στη ζωή σας;
Ξέρετε ότι η συγχώρεση είναι η βασική προϋπόθεση για την αγάπη;
Γνωρίζετε ότι είναι σημαντικό να συγχωρείτε τα πράγματα που έχουν κλονίσει περισσότερο τη ζωή σας, τα “ασυγχώρητα” πράγματα που σας συνέβησαν σε αυτή τη ζωή;

Γνωρίζετε πραγματικά το λόγο για τον οποίο κάποιος σας κακομεταχειρίστηκε, κακοποίησε, παραμέλησε, σας προκάλεσε και σας εγκατέλειψε όταν τον χρειαζόσασταν περισσότερο; Όταν ανακαλύψετε τον λόγο και συνειδητοποιήσετε πώς αισθάνθηκαν εκείνοι οι άνθρωποι εκείνη τη στιγμή και γιατί έκαναν ή δεν έκαναν κάτι, μόνο τότε θα μπορέσετε να καταλάβετε πραγματικά και να συγχωρέσετε τον εαυτό σας και αυτούς.

Πιθανότατα πιστεύετε ότι έχετε συγχωρήσει τη μητέρα και τον πατέρα σας ή έναν συνεργάτη και όταν κάνετε τον μυϊκό έλεγχο η απάντηση είναι “ναι”, αλλά έχετε πραγματικά συγχωρήσει από τα βάθη της καρδιάς και της ψυχής σας; Όταν οραματίζεστε τον εαυτό σας με τη μητέρα και τον πατέρα σας, σε μια συνάντηση για μεσημεριανό γεύμα αυτήν την στιγμή, αισθάνεστε χαρά να είστε κοντά τους ή αισθάνεστε αναστατωμένοι ή άβολα;
Ποιον δεν έχετε συγχωρήσει ακόμα; Όταν συγχωρούμε αληθινά, αισθανόμαστε ότι ένα τεράστιο βάρος να φεύγει από εμάς. Αισθανόμαστε άνετα όταν σκεφτόμαστε αυτούς τους ανθρώπους και τη σχέση μας μαζί τους.
Έχετε συγχωρήσει τον εαυτό σας; Όταν συγχωρούμε τον εαυτό μας, θα είναι πιο εύκολο να συγχωρήσουμε τους άλλους και αντίστροφα. Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον είναι ότι όταν συγχωρούμε αληθινά, απελευθερώνουμε τους εαυτούς μας και τους απογόνους μας από τις κατάρες και τα ξόρκια που μπορεί να έχουν και είμαστε ελεύθεροι. Έχουμε περισσότερη ενέργεια και καλύτερη υγεία. Η προσωπικές μας σχέσεις και η αφθονία μας βελτιώνονται επίσης. Αφού συγχωρήσετε είστε απαλλαγμένοι από δυσαρέσκεια, μίσος, λύπη και μπορείτε να υλοποιήσετε καλύτερα να γίνεται καλύτεροι θεραπευτές. Γινόμαστε πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και η σύνδεσή μας με τον Δημιουργό γίνετε ισχυρότερη.

Τι σημαίνει να είσαι δυνατός; Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα μπορούμε να ιπτάμεθα, να αλλάζουμε τη μορφή μας, να κυβερνούμε τους άλλους ή να τους ελέγχουμε; Ή μπορεί να σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να ζήσουμε στην αληθινή φύση της αγάπης και της ειρήνης, να αλλάξουμε τον εαυτό μας, να απελευθερώσουμε από τη ζωή μας όλα όσα δεν μας εξυπηρετούν, να είμαστε υπεύθυνοι για τη ζωή μας, να συνειδητοποιούμε τον εαυτό μας, να ενεργούμε από το εσωτερικό κίνητρο της αγάπης και της κατανόησης για τους άλλους;
Επίσης, το να είσαι δυνατός ή ισχυρός σημαίνει να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και ποιος είναι ο σκοπός και η σημασία μας σε αυτή τη ζωή και να εστιάζουμε την ενέργεια και την πρόθεσή μας προς αυτήν την κατεύθυνση;Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τη συγχώρεση, την αγάπη και την προσωπική μας δύναμη να εισέλθει στη ζωή μας, να μας κάνει πιο ανεκτικούς και να διευρύνει την κατανόησή μας προς τους άλλους και τον εαυτό μας.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.