Τα Επίπεδα της Ύπαρξης, 08-09-10-11-12 Aυγούστου 2020, Αθήνα

Τα Επίπεδα της Ύπαρξης

Τα Επίπεδα της Ύπαρξης είναι η ανεξάντλητη πηγή της φιλοσοφίας που βρίσκεται πίσω από όλα τα σεμινάρια και τα βιβλία της τεχνικής ThetaHealing®. Μαθαίνοντας τη δομή των Επιπέδων της Ύπαρξης, θα κατανοήσετε ότι είναι δυνατόν να δημιουργηθούν νέες πραγματικότητες σε αυτή την ζωή και θα κατανοήσετε γιατί δημιουργείτε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σας. Η ύλη του σεμιναρίου Τα Επίπεδα της Ύπαρξης είναι η επιστημονική κβαντική προσέγγιση της μεταφυσικής.

Κόστος σεμιναρίου: 650€

Ημερομηνίες

 • 08/08/2020 10:00 πμ - 5:00 μμ
 • 09/08/2020 10:00 πμ - 5:00 μμ
 • 10/08/2020 10:00 πμ - 5:00 μμ
 • 11/08/2020 10:00 πμ - 5:00 μμ
 • 12/08/2020 10:00 πμ - 5:00 μμ

Ημερήσιο πρόγραμμα

10.00 – 11.30 διδασκαλία
30′ διάλειμμα
12.00 – 14.00 διδασκαλία
30′ διάλειμμα
14.30 – 17.00 διδασκαλία

 

 

Τοποθεσία
Θήτα Χώρος
Γούναρη και Αριστείδου 27, Γλυφάδα, 16674, Αττική (1ος όροφος)

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

1) Χρειάζεται προκαταβολή (50 ευρώ η οποία αφαιρείται από το συνολικό ποσό και δεν επιστρέφεται σε περίπτωση  ακύρωσης από εσάς). Το υπόλοιπο του ποσού (600 ευρώ) καταβάλλεται την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου. Εγγραφή στο σεμινάριο χωρίς προκαταβολή δεν ισχύει. Όταν εγγραφείτε θα σας σταλεί στο email σας λογαριασμός για να καταθέσετε την προκαταβολή σας. Εάν δεν λάβετε άμεσα το email κοιτάξτε στον φάκελο με τα ανεπιθύμητα.

2) Χρειάζεται εγγραφή το λιγότερο έναν μήνα πριν από το συγκεκριμένο σεμινάριο που θέλετε να παρακολουθήσετε.

3) Αν θέλετε να μοιραστείτε διαμονή, ενημερώστε μας για να σας φέρουμε σε επαφή με άλλους. Κάντε κλικ στο “Επικοινωνήστε” στο μενού για να δείτε τα ξενοδοχεία. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά Airbnb στην περιοχή.
Υπάρχουν καφέ, φούρνοι, παντοπωλεία, super market, εστιατόρια, ακριβώς έξω από την σχολή μας.


Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: υποτροφίες είναι διαθέσιμες για όσους επαναλαμβάνουν το σεμινάριο.

Διάρκεια: 5 μέρες

Προϋποθέσεις:
Βασικό Επίπεδο DNA,
Προχωρημένο Επίπεδο DNA,
Dig Deeper (Εμβάθυνση),
Διαισθητική Ανατομία

ή
Βασικό Επίπεδο DNA,
Προχωρημένο Επίπεδο DNA,
Dig Deeper (Εμβάθυνση),
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής,
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής

Θα λάβετε:

 • Το βιβλίο της Βαϊάννα Στάϊμπολ "The Planes of Existence", μεταφρασμένο σε ελληνική έκδοση.
 • Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο “Τα Επίπεδα της Ύπαρξης – The planes of Existence ThetaHealer®.»

Θέματα που θα καλυφθούν:

 • Σε αυτό το σεμινάριο, θα βρεθείτε σε διαστάσεις πέρα από αυτό το σύμπαν… στην απαρχή της ίδιας της ζωής.
 • Θα βρεθείτε σε ένα ταξίδι που οδηγεί στην αντίληψη ότι όταν βρισκόμαστε στην συνειδησιακή κατάσταση των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα είναι δυνατό να προχωρήσουμε πέρα από την ταχύτητα του φωτός με τη δύναμη της σκέψης και να συνδεθούμε με την θεϊκή ενέργεια πριν αυτή μορφοποιηθεί σε οτιδήποτε σε αυτό το σύμπαν.
 • Σε καθένα από τα Επίπεδα της Ύπαρξής θα σας δωθεί πλούτος πληροφοριών και ασκήσεις που θα προάγουν την εμπειρία σας με αυτά.
 • Ως σπουδαστής θα βιώσετε την σύνδεσή σας με το Έβδομο Επίπεδο μέσα από την επαφή σας με την με τη σοφία των νόμων και των αρετών του Έκτου Επιπέδου και το Πέμπτο Επίπεδο των Αγγέλων, των Ανεληθεύντων Διδασκάλων, των διαστάσεων και των διαφορετικών πραγματικοτήτων.
 • Θα βιώσετε το Τέταρτο Επίπεδο των προγόνων και τις διδασκαλίες σε αυτό, το Τρίτο Επίπεδο των ανθρώπων και θα κατανοήσετε γιατί κάνουμε ό,τι κάνουμε σαν άνθρωποι, το Δεύτερο Επίπεδο των φυτών και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, το Πρώτο Επίπεδο των ορυκτών, της Γης και των αποτυπωμάτων στην Γη.
 • Με όλη αυτήν την γνώση θα ξεκινήσετε να συνδημιουργείτε με την ενέργεια του Έβδομου Επιπέδου την ζωής σας έχοντας τον πλήρη έλεγχο του εαυτού σας.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.