ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ: Υλοποίηση και Αφθονία, 27-28 Φεβρουαρίου και 01 Μαρτίου 2021

Υλοποίηση & Αφθονία

Εάν θέλετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και να έχετε αφθονία στη ζωή σας, οι πεποιθήσεις σας πρέπει να είναι σε θέση να υποστηρίξουν την προσέλκυση των πραγμάτων που θέλετε στην ζωή σας και επίσης πρέπει πρώτα να αποφασίσετε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλετε. Αυτό δεν είναι ένα «κάνε με πλούσιο γρήγορα» εγχειρίδιο, αλλά μάλλον ένα καθολικό εργαλείο ανακάλυψης του εαυτού σας για να χρησιμοποιήσετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις και να γίνετε “πλούσιοι” σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Στη Μέθοδο Θήτα, η έννοια της υλοποίησης βασίζεται στην πεποίθηση ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι στο φυσικό κόσμο χρησιμοποιώντας της σύνδεση με το Δημιουργό ή τη Συμπαντική Δημιουργική Δύναμη. Κάθε δήλωση, σκέψη και πράξη αντικατοπτρίζεται σε αυτά που υλοποιούμε στη ζωή μας. Κάθε απόφαση που παίρνουμε αντανακλά αυτό που διαλέγουμε να δημιουργήσουμε. Ότι σκεφτόμαστε και λέμε έχει άμεση σχέση με το αν αυτό που υλοποιούμε είναι προς όφελος μας ή όχι. Αν λέτε συνέχεια ότι είστε φτωχοί, θα είστε. Αν λέτε και σκέφτεστε συνέχεια ότι έχετε οικονομική αφθονία, θα έχετε. Έχει πολύ μεγάλη σημασία το να έχετε και να διατηρείτε ένα θετικό τρόπο σκέψης. Είναι αλήθεια ότι δημιουργούμε την πραγματικότητα μας και ότι είναι δυνατόν να υλοποιήσουμε ότι καλύτερο υπάρχει. Αλλά πρέπει πρώτα να αποφασίσετε τι θέλετε από τη ζωή. Έχετε κάποιο όνειρο για τη ζωή σας; Πολλοί έχουν όνειρα αλλά όχι και την πραγματικότητα που θέλουν, όσο και να ψάχνουν. Αυτό το σεμινάριο σας διδάσκει πως να αλλάζετε τα πράγματα στη ζωή σας έτσι ώστε να δουλεύουν υπέρ σας. Θα σας δοθούν όλα τα θετικά Συναισθήματα τα οποία χρειάζεστε για να εδραιώσετε την αφθονία στη ζωή σας. Πολλοί άνθρωποι επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν τη Μέθοδο Θήτα για να ενσταλάξουν αφθονία χωρίς πρώτα να βρουν τις αρνητικές πεποιθήσεις που τους μπλοκάρουν. Σε μερικές περιπτώσεις αυτοί οι άνθρωποι δυσανασχετούν γιατί δεν βλέπουν τα άμεσα αποτελέσματα που επιθυμούν. Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε πως να απελευθερώνετε αυτά τα μπλοκαρίσματα, πως να καταστρώνετε ένα πλάνο δράσης, πως να θέτετε τις προθέσεις σας, και πως να οδηγείτε τις ιδέες σας στην επιτυχία.

Κόστος σεμιναρίου: 300€

Ημερομηνίες

 • 27/02/2021 5:00 μμ - 9:30 μμ
 • 28/02/2021 5:00 μμ - 9:30 μμ
 • 01/03/2021 5:00 μμ - 9:30 μμ

Ημερήσιο πρόγραμμα

17:00- 19:00 – διδασκαλία
19:00 – 19:30 διάλειμμα   30΄
19:30 – 21:30 διδασκαλία
(*ίσως να τελειώσουμε στις 22.00)

**Ελάτε στην εφαρμογή οπωσδήποτε 5 λεπτά πιο νωρίς για να γίνει σίγουρο ότι μπορείτε να συνδεθείτε.

Τοποθεσία
Διαδικτυακό Σεμινάριο

-Αυτό είναι ένα διαδικτυακό σεμινάριο. Για τα ζωντανά δείτε το πρόγραμμα.
Χρειάζεται να εγγραφείτε και να αποπληρώσετε όλο το ποσό (300 ευρώ) τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν από το σεμινάριο, εάν και το ιδανικό θα ήταν 1 μήνα πριν το σεμινάριο.
-Εάν υπάρξει ακύρωση από μέρους σας και εφόσον έχετε πληρώσει τα 300 ευρώ, θα σας επιστραφεί το ποσό πλην 50 ευρώ ως έξοδα.
-Εγγραφή στο σεμινάριο χωρίς να αποπληρωθούν τα δίδακτρα δεν ισχύει.
-Όταν εγγραφείτε θα σταλεί στο email σας επιβεβαίωση της εγγραφής σας και ένας λογαριασμός για να καταθέσετε τα δίδακτρα και άλλες πρακτικές λεπτομέρειες. Εάν δεν λάβετε άμεσα (μέσα σε 2 εργάσιμες) το email αυτό, κοιτάξτε στον φάκελο με τα ανεπιθύμητα ή τηλεφωνήστε μας.
-Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: το 1/3 της αρχικής τιμής.
-Με την κατάθεση των διδάκτρων θα σας σταλούν: link για το zoom, εγχειρίδιο
-To διαδικτυακό σεμινάριο θα γίνει μέσω της εφαρμογής zoom. Θα σας σταλεί ο σύνδεσμος με τον οποίο θα μπορείτε να συμμετέχετε. Εντωμεταξύ κατεβάστε στον υπολογιστή σας ή στο κινητό σας το πρόγραμμα zoom.
-Το εγχειρίδιο θα σας σταλεί ηλεκτρονικά και εάν μπορείτε εκτυπώστε το, αλλιώς θα το βλέπετε μέσα από τον υπολογιστή σας. Το εγχειρίδιο θα στέλνονταν κανονικά ταχυδρομικά και σε έντυπη μορφή σε εσάς αλλά λόγω lockdown δεν είναι ανοιχτά τα εκτυπωτήρια. Το εγχειρίδιο περιλαμβάνεται στην τιμή του σεμιναρίου. Εγγραφείτε άμεσα για να προλάβουμε να σας στείλουμε το υλικό. Χρειάζονται 3-4 εργάσιμες ημέρες για να έρθει.

 

Διάρκεια: 2 μέρες

Προϋποθέσεις:
Βασικό Επίπεδο DNA,
Προχωρημένο Επίπεδο DNA,
Dig Deeper (Εμβάθυνση)

Θα λάβετε:

 • Εγχειρίδιο ύλης
 • CD “Manifestation and Abundance” στα αγγλικά
 • Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο “Υλοποίησης και Αφθονίας της Μέθοδου Θήτα” – Manifestation and Abundance ThetaHealer®.

Θέματα που θα καλυφθούν:

 • Δημιουργήστε τη ζωή που θέλετε να ζήσετε στο ΤΩΡΑ: σπίτι, σχέσεις, προσωπικές σχέσεις, σταδιοδρομία, πνευματική ανάπτυξη, υγεία, οικονομικοί πόροι
 • Επανεκπαίδευση του μυαλού σας με θετικές επιβεβαιώσεις που βοηθούν να αλλάξουν τα αρνητικά υποσυνείδητα σχέδια που εμποδίζουν την υλοποίηση των στόχων σας
 • Υλοποίηση με τον υψηλότερο και καλύτερο τρόπο για εσάς και όλη την ανθρωπότητα
 • Πως να υλοποιείτε σε κατάσταση Θήτα
 • Πώς να βρείτε ποιος είναι ο Θείος Συγχρονισμό σας, δηλαδή τα έργα που ήρθατε να επιτελέσετε σε αυτήν την ζωή και εξυπηρετούν την ψυχή σας και πώς να εργαστείτε με αυτόν
 • Γιατί τα μπλοκαρίσματα της αφθονίας σπάνια έχουν να κάνουν με τα χρήματα
 • Πως να καθαρίσετε αρνητικές ενέργειες από χώρους, κατοικίες, πόλεις και όλο τον πλανήτη
 • Πως να φορτίσετε με θετική ενέργεια αντικείμενα και χώρους μέσα στο σπίτι σας ή το χώρο εργασίας
 • Εργασία με τον Νόμο του Χρόνου και πως να τον κάμπτετε
 • Σύνδεση με το πιθανό μέλλον σας και πως να το αλλάζετε σύμφωνα με το ανώτατο καλό σας
 • Θα μάθετε δύο καθημερινούς διαλογισμούς με τους οποίους μπορείτε να ξεκινάτε την ημέρα σας με χαλαρότητα και την συνειδητότητα των κυμάτων Θήτα
 • Θα εργαστείτε με ένα εκπληκτικό ερωτηματολόγιο 100 πεποιθήσεων το οποίο θα σας βοηθήσει να βρείτε τα απίστευτα, βαθιά μπλοκαρίσματα τα οποία σας εμποδίζουν να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.