Λίγα λόγια για την τεχνική ThetaHealing®

 Η ThetaHealing® Technique είναι μια διαλογιστική τεχνική που αξιοποιεί την πνευματική φιλοσοφία που αναπτύχθηκε από την Αμερικανίδα Βαϊάννα Στάϊμπολ, η οποία είναι ιδιοκτήτρια και ιδρύτρια του ινστιτούτου THINK® – ThetaHealing Institute of Knowledge στην Μοντάνα της Αμερικής και του Lets THInK Unique.

ThetaHealing® και ThetaHealer® είναι 
τα κατοχυρωμένα λογότυπα του THInK®, trademarks of THInK®/ Lets THInK Unique®,  www.thetahealing.com

Η Μαρία Τελίδου, είναι πιστοποιημένη από το THINK® και την Βαϊάννα Στάϊμπολ, ως Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια, ThetaHealer® και ThetaHealing® Instructor, επιπέδου Master και Certificate of Science.

Θήτα Χώρος® και Theta InnerPlace® είναι 
τα κατοχυρωμένα λογότυπα και ονόματα 
της ατομικής επιχείρησης που δημιούργησε η Μαρία Τελίδου 
για να προάγει και να διδάξει την 
τεχνική ThetaHealing® στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η τεχνική ThetaHealing® ή Μέθοδος Θήτα στα Ελληνικά (σε ελεύθερη μετάφραση) είναι μια τεχνική προσωπικής εξέλιξης η οποία είναι δυνατή, πολύπλευρη και ολιστική.

Η τεχνική ThetaHealing® είναι ένα σύνολο τεχνικών που αναπτύσσει τις φυσικές μας διαισθητικές ικανότητες ώστε να μπορούμε να κατανοήσουμε με ακρίβεια το υποσυνείδητο μας. Μόνο τότε μπορούμε να αλλάξουμε τις αρνητικές πεποιθήσεις που είναι αποθηκευμένες εκεί, που δεν μας εξυπηρετούν και δημιουργούν ασθένειες ή ανισορροπία στην ζωή μας. Όταν γίνεται η αντικατάστασή τους με τις κατάλληλες θετικές πεποιθήσεις, η θεμελιώδης αιτία μιας ασθένειας υποχωρεί, το άτομο αρχίζει να αυτοϊαίνεται και να επέρχεται σε μια κατάσταση συνειδητής ζωής και ολικής ευεξίας σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Η τεχνική ThetaHealing είναι μέθοδος αυτογνωσίας, πνευματικής  ανάπτυξης, σωματικής και ψυχικής ευεξίας.  Άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας, κουλτούρας και θρησκείας μπορούν να εφαρμόσουν τη τεχνική ThetaHealing. Επίσης έφηβοι και παιδιά. Δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση για οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία ή ικανότητα σε διαλογισμό ή ειδικές γνώσεις. Οι τεχνικές της μεθόδου ThetaHealing μαθαίνονται εύκολα από όλους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εσάς, τους φίλους σας, την οικογένειά σας, τον επαγγελματικό σας χώρο, τα φυτά, τα ζώα, το περιβάλλον σας και τον πλανήτη.

Άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα, σπουδαστές, γονείς, επαγγελματίες, έχουν βρει τις τεχνικές ανεκτίμητες στην καθημερινή τους ζωή. Μέσα από ένα εύρος τεχνικών μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε τον υποσυνείδητο νου σας έτσι ώστε να απαλλαγείτε από τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις και τα συναισθήματα τα οποία σας εμποδίζουν να βιώσετε ευτυχία, αγάπη, ευεξία, ευημερία, αφθονία και υγεία.

Φωτογραφίες Σεμιναρίων

Μέσω των σεμιναρίων μαθαίνετε οι ίδιοι τις τεχνικές της μεθόδου ThetaHealing και θα έχετε για όλη σας τη ζωή ένα εργαλείο θεραπείας και αυτογνωσίας, είτε μαθαίνετε για το προσωπικό ενδιαφέρον και την ανάπτυξή σας, είτε θέλετε να γίνετε επαγγελματίας για πρώτη φορά, είτε είστε επαγγελματίας και θέλετε να προσθέσετε τις τεχνικές ThetaHealing στην υπάρχουσα πρακτική σας.

Βίντεο Παρουσιάσεων

Για περισσότερα βίντεο, επιστήμη, εκπομπές και αναφορές, μεταβείτε στο κανάλι μας στο you tube πατώντας εδώ

Βιβλία

Η Πρωτοποριακή Ενεργειακή Μέθοδος Θεραπείας

Η πρώτη ελληνική έκδοση του βιβλίου της Bαϊάννα Στάϊμπολ, «ThetaHealing®» μεταφρασμένο από την Μαρία Θωμά και με την επιμέλεια της Μαρίας Τελίδου. 
Είναι το πρώτο βιβλίο που έγραψε η Bαϊάννα Στάϊμπολ και το πρώτο που χρειάζεται να διαβάσει κάποιος…

Αξιοποιώντας την Ενέργεια των Πάντων

Η πρώτη ελληνική έκδοση του βιβλίου της Bαϊάννα Στάϊμπολ, «Αdvanced ThetaHealing®» μεταφρασμένο από την Μαρία Θωμά και με την επιμέλεια της Μαρίας Τελίδου.
 Είναι το δεύτερο βιβλίο που έγραψε η Bαϊάννα Στάϊμπολ και εμβαθύνει στα επτά Επίπεδα της Συνείδησης ή Ύπαρξης…

Εντυπώσεις

Γράψτε μας λίγα λόγια για τις θετικές αλλαγές που επήλθαν σε διάφορους τομείς της ζωής σας μετά από το σεμινάριο με την Μαρία Τελίδου:
Το να δεχτώ θεραπεία και να παρακολουθήσω σεμινάρια με τη Μαρία, για μένα είναι αλλαγή ζωής. Πριν ένιωθα ότι δεν έχω υπόσταση και ξαφνικά έχω. Έχω στόχους, έχω σκοπό, έχω πορεία. Είμαι πλέον πιο συνειδητή και αυτό που με γεμίζει περισσότερο είναι η συνειδητοποίηση ότι όλοι συνδεόμαστε και μπορούμε όλοι με τον δικό μας τρόπο μέσα από το ανώτερο καλό και την αγάπη, να αλλάξουμε την ανθρωπότητα προς το καλύτερο, ξεκινώντας πάντοτε από τον ίδιο μας τον εαυτό. Το Dig deeper πραγματικά αξίζει να το παρακολουθήσετε όσοι έχετε κάνει τα δύο πρώτα βασικά. Ξεκαθαρίζουν πάρα πολλά πράγματα, έχει σημαντική νέα πληροφορία και σε οργανώνει πιο πρακτικά για να μπορέσεις να κάνεις σε βάθος μια καλή συνεδρία. Ευχαριστώ Μαρία και συνεχίζω με τα υπόλοιπα!

Πως ήταν η επαφή σας με την Μαρία Τελίδου ως άτομο ή ως θεραπεύτρια/εκπαιδεύτρια;
Τη θεωρώ από τα πιο χαρισματικά άτομα που έχω γνωρίσει και νιώθω πολύ τυχερή που τα Σεμινάρια τα κάνω μαζί της! Πραγματικά πιστεύω ότι τη διάλεξε η ψυχή μου και νιώθω ευγνώμων γι’ αυτό! Αυτό που την ξεχωρίζει και με κάνει κάθε φορά να τη θαυμάζω όλο και περισσότερο, είναι το πόσο αληθινά δοτική και υποστηρικτική είναι ως προς όλους και το πόσο ουσιαστικά θέλει να μας μεταδώσει τη γνώση αυτή.

Μαρκέλλα Γεωργιάδου
Σεμινάριο: Dig Deeper, 2022

Γράψτε μας λίγα λόγια για τις θετικές αλλαγές που επήλθαν σε διάφορους τομείς της ζωής σας μετά από το σεμινάριο με την Μαρία Τελίδου:
Το σεμινάριο «Εγω και ο Στενός μου κύκλος» είναι ένα εργαλείο βαθειάς αυτογνωσίας! Δουλεύει πολύπλευρα. Αφενός αντιλαμβάνεσαι εσύ ο ίδιος για τον εαυτό σου πόσο έχεις αλλάξει, σε ποιο σημείο βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή αλλά και τι αλλαγές θέλεις να φέρεις στη ζωή σου για να προχωρήσεις στο μονοπάτι σου. Αφετέρου βλέπεις ξεκάθαρα τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε κάθε μια συναναστροφή. Ένα σεμινάριο συμπόνιας για όποια διαδρομή έχεις κάνει σαν άτομο έως τώρα αλλά και ελπίδας και αγάπης, γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να δώσεις στους ανθρώπους σου τη θέση που τους αρμόζει, χωρίς δράματα και εντάσεις.

Πως ήταν η επαφή σας με την Μαρία Τελίδου ως άτομο ή ως θεραπεύτρια/εκπαιδεύτρια;
Όλο αυτό, υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Τελίδου, η οποία σαν δασκάλα και σαν θεραπεύτρια, ξέρει να υποστηρίζει πλήρως αυτό που την κάθε φορά προσφέρει. Η διδασκαλία της, είτε η θεραπεία μαζί της, είναι δομημένες, υποστηρίζουν τον Άνθρωπο και έχουν πάντα οδηγό την Αγάπη.
Ευχαριστώ προσωπικά τη Μαρια Τελιδου και τους συμμαθητές μου για την εμπειρία αυτή και το συστήνω σε όλους!

Έυα Νάσση
Σεμινάριο: Εσύ και ο Στενός σου Κύκλος 2022

Γράψτε μας λίγα λόγια για τις θετικές αλλαγές που επήλθαν σε διάφορους τομείς της ζωής σας μετά από το σεμινάριο με την Μαρία Τελίδου:
Το σεμινάριο αυτό ήταν μία πρόκληση, προσωπικά έκανα πολλές συνειδητοποιήσεις τόσο από τις συνεδρίες που έγιναν σ΄ εμένα όσο και των άλλων. Παρατήρησα για ακόμα μία φορά ότι τίποτα δεν είναι ανίατο και ότι η λύση πάντα είναι μέσα μας, προβάλλοντας και εξωτερικεύοντας το σώμα το αντίθετο της. Η ύψιστη θεραπεία σαφώς όπως μας τονίζει επανειλημμένα και η Μαρία είναι η αγάπη της θεϊκής συνείδησης που δύναται να μετουσιωθεί και να μετουσιώσει το οτιδήποτε! Βέβαια από εδώ και πέρα είμαι έτυμη να βιώσω τις αλλαγές στην καθημερινότητα που σίγουρα θα εκδηλωθούν σταδιακά μετά από 15 ημερών συνεχόμενες συνεδρίες και ενσταλάξεις. Μία νέα αναγεννητική αρχή μόλις ξεκίνησε…

Πως ήταν η επαφή σας με την Μαρία Τελίδου ως άτομο ή ως θεραπεύτρια/εκπαιδεύτρια;
Μαρία σ΄ευχαριστώ προσωπικά για το ειλικρινές μοίρασμα σου και βέβαια είναι αδύνατον να μην επισημάνω το γεγονός ότι κάθε μέρα μας έδινες το 100% που είχες, των γνώσεων και της συναισθηματικής στήριξής σου μη κρατώντας τίποτα. Το εκτιμώ βαθιά!

Ε. Σ.
Σεμινάριο: Διασθητική Ανατομία, 2022

Γράψτε μας λίγα λόγια για τις θετικές αλλαγές που επήλθαν σε διάφορους τομείς της ζωής σας μετά από το σεμινάριο με την Μαρία Τελίδου:
Διαπιστώνω πως το theta healing, μού έδωσε ευρύτερη αντίληψη και νέες προοπτικές στην ζωή μου. Είναι ένας τρόπος αυτογνωσίας και θεραπείας, που σου επιτρέπει να επιλέγεις την χωρίς περιορισμούς δημιουργικότητα και να αναγνωρίζεις τα αίτια και τις λύσεις σε καθημερινά αλλά και σύνθετα προβλήματα.

Πως ήταν η επαφή σας με την Μαρία Τελίδου ως άτομο ή ως θεραπεύτρια/εκπαιδεύτρια:
Η Μαρία Τελίδου, με μια φράση θα πω ότι”ζει και αναπνέει μέσα στο Theta healing”. Έχει απίστευτη αντίληψη και απλότητα στην επαφή της με τους μαθητές, όπως επίσης και αποτελεσματικότητα ως θεραπεύτρια.
Ο τρόπος που επικοινωνεί τις πληροφορίες είναι χαρισματικός. Θεωρώ ότι πλέον του ότι έφερε το Theta στην Ελλάδα, πρεσβεύει (ως αρχή της θεραπείας), την ακεραιότητα του θεραπευόμενου και την επάρκεια του μαθητή της και όχι την εξάρτηση από την παρουσία της.

Σπύρος Κανακάρης
Σεμινάριο: Υλοποίηση και Αφθονία, 2021

Γράψτε μας λίγα λόγια για τις θετικές αλλαγές που επήλθαν σε διάφορους τομείς της ζωής σας μετά από το σεμινάριο με την Μαρία Τελίδου:
Μία εξαιρετική διαδρομή, ένα ταξίδι προς την αλλαγή γεμάτο θετικότητα, αγάπη, ζεστασιά. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά ένιωσα ότι βρίσκομαι εκεί που πρέπει να είμαι, ένιωσα το εσωτερικό παιδί να ξυπνά και να αρχίζει να γελά, ένιωσα την σιγουριά και την πίστη μου να ενεργοποιείται.
Αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη για αυτή την αίσθηση του όλων που νιώθω να με αγκαλιάζει πλέον, βαθιά ευγνωμοσύνη για το κέντρο που νιώθω πια τόσο καθαρά μέσα μου.
Μαρία ειλικρινά σε ευχαριστώ!

Πως ήταν η επαφή σας με την Μαρία Τελίδου ως άτομο ή ως θεραπεύτρια/εκπαιδεύτρια;
Υπέροχη επαφή, είναι ένα πλάσμα Φωτεινό, μία υπέροχη εκπαιδεύτρια, πλήρως καταρτισμένη που γνωρίζει απόλυτα να καθοδηγήσει τον μαθητή της στην γνώση, παρέχοντας του ταυτόχρονα την δυνατότητα να είναι ο εαυτός του. Αφουγκράζεται τις διαφορετικές ανάγκες κάθε μαθητή και έχει την δυνατότητα να συγχρονίζει την ομάδα με τρόπο που να εξελίσσονται όλοι ταυτόχρονα αλλά στο ιδανικό για τον καθένα σημείο.

Φαίη Πιτσίνη
Σεμινάριο: Προχωρημένο Επίπεδο, 2021

Γράψτε μας λίγα λόγια για τις θετικές αλλαγές που επήλθαν σε διάφορους τομείς της ζωής σας μετά από το σεμινάριο με την Μαρία Τελίδου:
Γράψτε μας λίγα λόγια για τις θετικές αλλαγές που επήλθαν σε διάφορους τομείς της ζωής σας μετά από συνεδρίες ή σεμινάρια με την Μαρία Τελίδου. : Κατανόησα πολλά πράγματα για τα οποία δεν είχα ποτέ καταλάβει. Το θήτα με βοήθησε πάρα πολύ στο να μάθω εμένα και το σώμα έτσι ώστε να μπορώ να καταλάβω και να νοιώθω περισσότερο και τους ανθρώπους δίπλα μου. Ανακάλυψα διάφορες πηγές του εαυτού μου και για το τι μπορώ να κάνω.

Πως ήταν η επαφή σας με την Μαρία Τελίδου ως άτομο ή ως θεραπεύτρια/εκπαιδεύτρια;
Με μια λέξη, Εξαιρετική. Νομίζω δεν χρειάζονται πολλά λόγια.. Άψογη σε όλα

Θοδωρής Σοϊλεμεζίδης
Σεμινάριο: Βασικό Επίπεδο, 2021

Το τριήμερο βασικό σεμινάριο με τη Μαρία, για μένα είναι ο δρόμος που οδηγεί στο “φυσικό τόπο της ύπαρξης ” : στην ενότητα και την ολότητα. Αν και πέρασε μόνο μία εβδομάδα, η επικοινωνία μου με τους άλλους έγινε πιο αληθινή και ουσιαστική, αναπτύχθηκε η διάκρισή μου, δίνω σημασία στη διαίσθησή μου, είμαι πιο συγκεντρωμένη, χωρίς να ¨σκορπίζομαι¨ανούσια. Νοιώθω δυνατή και κάθε στιγμή προστατευμένη. Μου αναδύονται ορατά ανασταλτικές πεποιθήσεις και μου δίνονται απαντήσεις και λύσεις για εμπόδια σε διάφορα θέματα στη μέχρι τώρα ζωή μου. Αυξήθηκε η πίστη μου , όπως και η εμπιστοσύνη στον εαυτό μου . Ήταν και είναι ένα υπέροχο δώρο!! Ευχαριστώ!!! Είναι θεϊκό που η Μαρία υποστηρίζει και είναι αυτό που διδάσκει. Επίσης εκπαιδεύει με έναν τρόπο φυσικό, απλό, κατανοητό. Είναι ακούραστη, γαλήνια, ενθαρρυντική, υποστηρικτική, εύστοχη!!! Ευλογημένο πλάσμα!!!. Αισθάνομαι τυχερή κι είμαι ευγνώμων που τη βρήκα στην πορεία της ζωής μου. Ευχαριστώ πολύ!!

Γεωργία Ρίζου, 2019

Λίγες μέρες έχουν περάσει από την ολοκλήρωση των τριών πρώτων σεμιναρίων της Μαρίας και ήδη νοιώθω να πνέει άλλος αέρας στην καθημερινότητά μου. Ηρεμία, αποδοχή, θετική ενέργεια είναι οι πρώτες λέξεις που μου έρχονται για να περιγράψω το πώς νοιώθω. Κατά την διάρκεια των σεμιναρίων μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω ενδιαφέροντες ανθρώπους, να μοιραστώ μαζί τους ορισμένες από τις δικές μου πεποιθήσεις, να μάθω καινούργια πράγματα με ένα κατανοητό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από μία έμπειρη εισηγήτρια και να επιβεβαιώσω την διαρκή και μόνιμη παρουσία της Απόλυτης και Ανιδιοτελούς Αγάπης του Θεού. Η Μαρία είναι θετική, οργανωτική, οριοθετημένη, ευγενέστατη, εξυπηρετική, κατανοητή, επεξηγηματική, διευκολυντική, με καθαρό λόγο, υποστηρικτική, εμπνευσμένη, με καλοσχεδιασμένο και πλούσιο επιμορφωτικό υλικό και με σεβασμό στις ανάγκες των ανθρώπων που συμμετέχουν στα σεμινάριά της.

Ανώνυμη μαρτυρία, 2019

Έψαξα πολύ για το ποιος θα ήθελα να με εκπαιδεύσει σε όλο αυτό και χαίρομαι που το έκανα με τη Μαρία. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, χωρίς καμία έπαρση και υπέροχη δασκάλα! Μαρία σ’ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Τα σεμινάρια ήταν καταπληκτικά και αναμένω το επόμενο.

Μαρκέλα Γεωργιάδου, 2019

Σήμερα είναι μόλις η επόμενη μέρα από την ολοκλήρωση του Βασικού Σεμιναρίου, νιώθω την απόλυτη σιγουριά ότι με βοήθησε και θα με βοηθήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μου, το πιο έντονο όμως συναίσθημα είναι ότι “κούμπωσα” επιτέλους μέσα στην ζωή, βρήκα την ταυτότητά μου και τον δρόμο μου. Φως και ευδαιμονία εύχομαι σε όλους σας!!!! Ευχαριστώ Μαρία για το πόσο γλυκά τρυφερά και παιδαγωγικά μου έδειξες τον δρόμο και με πόσο απαλό και απλό τρόπο άνοιξες τα φώτα της συνειδητότητάς μου. Πιστεύω πως η Μαρία έχει γεννηθεί για να διδάσκει έχει απίστευτη μεταδοτικότητα και μπορεί να εξηγεί τις πιο περίπλοκες έννοιες με τον πιο απλό και κατανοητό τρόπο, επίσης κρατάει πάντα τις ισορροπίες μέσα στην τάξη και δεν ξεχωρίζει κανέναν. Για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην δική μας Μαρία!!!!

Φωτεινή Κατσάρα , 2018

Μέσα από αυτά τα σεμινάρια άλλαξε ριζικά όλη η ποιότητα της ζωής μου γιατί ταυτόχρονα άλλαξε και τρόπος σκέψης. Η Μαρία διαθέτει την ικανότητα η μάθηση ή και η θεραπεία να μην βιώνεται σαν κάτι ακαδημαϊκό και απόμακρο αλλά σαν ένα διδακτικό ταξίδι. Αυτό από μόνο του είναι ένα κίνητρο για να πάει κάποιος αρκετά μακριά και με ασφάλεια. Το σεμινάριο διαισθητική Ανατομία είναι ένα απαραίτητο σεμινάριο για τον θεραπευτή που θέλει να επεκτείνει τη γνώση του. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι το πως μεταβάλλεται μέσα σε 15 μέρες ο τρόπος που καταλήγεις να κατανοείς και να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Ευχαριστώ Μαρία

Νεκτάριος Πανόπουλος, 2018

Με προσμονή, εμβάθυνση και με πολλή προσωπική δουλειά, ήρθε το DNA 3 φέτος και ενεργοποίησε την ενέργεια που είμαι. Ένοιωσα ένα αιώνιο παιδί, που με την χαλαρότητα του παιχνιδιού και με την εξαίρετη καθοδήγηση της Μαρίας, κούμπωσα για καλά την αλήθεια της διαίσθησης, της διόρασης και της διακοής μου, “ταλέντα” που διαθέτουμε όλοι οι άνθρωποι εν δυνάμει. Ευχαριστώ θερμά την Μαρία, που για άλλη μια φορά μου έδωσε ό, τι έχει για να προχωρήσω. Είναι ένα σεμινάριο που αξίζει να βιώσετε.

Πέτρος Ανδριανόπουλος, 2018

Είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Ανανεωμένη και πολύ χαρούμενη. Το βασικό σεμινάριο του Thetahealing ήταν μια αποκάλυψη για μένα. Πραγματικά κάτι έχει αλλάξει σε βαθύ επίπεδο. Επιπλέον μικρά θαύματα αρχίζουν να συμβαίνουν στη ζωή μου (η κόρη μου ζήτησε από τον σύντροφο μου να τα βρούνε και έγινε μια πολύ διεξοδική συζήτηση μεταξύ τους για 1η φορά!).
 Εξαιρετική εκπαιδεύτρια, άνθρωπος και θεραπεύτρια. Ο χώρος ήταν τέλεια οργανωμένος από κάθε άποψη (υγιεινή, φαγητό, κλπ.). Μου άρεσε πολύ η ακρίβεια διεξαγωγής του σεμιναρίου, δεν υπήρχαν καθυστερήσεις, όλα γίνονταν στην ώρα τους. Πολύ γρήγορα δέσαμε σαν ομάδα με τα υπόλοιπα άτομα που παρακολούθησαν το σεμινάριο.
Ευχαριστώ πολύ Mαρία για όλα. Να είσαι πάντα καλά.

Βάλια Πελεκάνου, 2018

Καμιά φορά μπορεί να τα κάνεις όλα σωστά κι όμως να είσαι γεμάτος ενοχές κι αμφιβολίες. Βεβαιώθηκα ότι βρίσκομαι ήδη στον προσωπικό μου δρόμο και αμέσως άνοιξε και ο ορίζοντάς μου.
Αισθάνθηκα αμέσως να ενεργοποιούμε, να ονειρεύομαι και βέβαια αξίζει να πω ότι με ταλαιπωρούσαν τους τελευταίους μήνες αρθριτικοί πόνοι στα δάχτυλά μου οι οποίοι εξαφανίστηκαν. Δεν μειώθηκαν, εξαφανίστηκαν!

Παρασκευή Σαρητζόγλου, 2017

Συνειδητοποίηση βασικών πεποιθήσεων μου που με κράταγαν μακριά από την δύναμη μου και την χαρά. Η Μαρία είναι πολύ ήρεμη, γλυκειά με φανερή αγάπη στον άνθρωπο και με μεγάλο σεβασμό σε αυτό που κάνει. Η απλότητα και η αμεσότητα με βοήθησε αμέσως να χαλαρώσω και να απολαύσω την εκπαίδευση από την αρχή έως το τέλος.

Σίσσυ Σακελαρίδου, 2017

Για μένα η συνάντηση μου με την Μαρία Τελίδου είναι σταθμός. Αποενοχοποιήθηκα για ρόλους που έπαιξα, οριοθετούμε, Συνέθεσα τη γνώση μου από την ψυχανάλυση που έκανα, οργάνωσα τα θεραπευτικά μου κομμάτια!!!!Μαρία σε ευχαριστώ.
Είναι εξαιρετική θεραπεύτρια, μεταδοτική δασκάλα, μεθοδική, τίμια και γειωμένη!!!!Περιμένω το επόμενο σεμινάριο.

Μάρω Τζανακάκη, 2017

Η κυρία Μαρία παρά την εμπειρία της, τις γνώσεις της και τις τόσες ώρες διδασκαλίας ήταν μπροστά μας ένα κορίτσι ταπεινό, γεμάτο χιούμορ, αγάπη και καλή θέληση σε κάθε τι που κάναμε ή λέγαμε. Μας προσφέρατε πολλά !! Συνεχίστε !

Παναγιώτα Μπαρμπαρή, 2016

           Εξερευνήστε το κανάλι μας στο  Youtube Maria Telidou:

1) Την περίοδο Απρίλιος 2020 – Ιούλιος 2021 έχουν βιντεοσκοπηθεί οι διαδικτυακές συναντήσεις, που έγιναν με την συμμετοχή του κοινού και οι οποίες περιέχουν διάφορα ψυχολογικά θέματα. Μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στην playlist:
“Διαδικτυακές συναντήσεις περιόδου Φεβρουάριος 2020 – Ιούλιος 2021 με την Μαρία Τελίδου”

2) Δείτε επιστημονικά βίντεο στην playlist: “Η επιστήμη που υποστηρίζει την Τεχνική Thetahealing”

3) Δείτε ένα σημαντικό σύστημα επικοινωνίας που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή σας ζωή στην playlist:
“Παρουσιάσεις της μεθόδου “ΜΗ ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ”

4) Δείτε τα πάντα για την τεχνική ThetaHealing και την Μαρία Τελίδου στην playlist:
“Δημόσιες Παρουσιάσεις ΤhetaHealing από την Μαρία Τελίδου”

Συνδεθείτε με το κανάλι μας στο Youtube Maria Telidou πατώντας εδώ

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ: Οποιαδήποτε θεραπευτική μέθοδος ή τεχνική αναφέρεται και περιγράφεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Οι εναλλακτικές θεραπείες και οι διαλογισμοί αποτελούν θαυμαστά βοηθητικά εργαλεία για τη συναισθηματική, νοητική και σωματική ισορροπία και ευεξία του ατόμου και μπορούν κάλλιστα να εφαρμόζονται παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής ιατρικής, αφού βοηθούν ολιστικά τον άνθρωπο και προάγουν τη συναισθηματική και ψυχοσωματική του αρμονία. Οι όροι «θεραπευτής» και «θεραπεία» χρησιμοποιούνται με την ευρεία έννοια των όρων και δεν ταυτίζονται με τους όρους που χρησιμοποιούνται από την κλασική ιατρική, ψυχολογία και φαρμακευτική.