Ελευθερώσου από Εθισμούς, Προσκολήσεις και Όρκους

Ένα σεμινάριο του Γκόραν Κάρνα Επιλεκτικό ThetaHealing Σεμινάριο

κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερα για τον Γκόραν Κάρνα

Έχω δύο νέες τάξεις που ελπίζω ότι θα αποδειχθούν επωφελείς για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για την πνευματική τους ανάπτυξη καθώς και για την άρση των εμποδίων σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων με τους άλλους και τους ίδιους, την αφθονία και την ευημερία. Οι τάξεις αυτές είναι αποτέλεσμα της 17χρονης μου εμπειρίας στην εργασία με πελάτες και μαθητές. Όλες οι νέες ασκήσεις, τα προγράμματα και οι πεποιθήσεις προέρχονται από αυτές τις εμπειρίες. Έχω διεξάγει περισσότερα από 300 διάφορα σεμινάρια ThetaHealing και έκανα πολλές χιλιάδες Αναγνώσεις και Θεραπείες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ενώ εργαζόμουν με το ΤhetaHealing, είδα πολυάριθμους μετασχηματισμούς συνείδησης και θεραπείας σε ανθρώπους που δούλευαν με τις πεποιθήσεις τους και ολοκλήρωσαν τις ασκήσεις που τώρα προσφέρονται σε αυτές τις τάξεις. Περισσότεροι από 3000 μαθητές στην Κροατία και τη Σερβία επωφελήθηκαν από αυτό το έργο. Είναι μεγάλη μου η επιθυμία να μοιραστώ το έργο μου με τους ThetaHealing σπουδαστές σε όλο τον κόσμο.  Είμαι πολύ ευγνώμων για την Vianna και το THInK για την αναγνώριση της αξίας αυτών των σεμιναρίων και την έγκρισή τους επίσημα ως τις Εκλεκτικές Τάξεις ThetaHealing. Στο σεμινάριο "Συγχώρεση, Αγάπη και Δύναμη" θα αποκτήσετε συνειδητότητα και εμπειρία για το πώς να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, πώς να αγαπάτε τον εαυτό σας και τους άλλους και πώς να διεκδικήσετε την προσωπική σας δύναμη. Η συγχώρεση του εαυτού σας και των άλλων είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε σοβαρή πνευματική εργασία στον εαυτό σας. Μέσω του σεμιναρίου "Ελευθερώστε τον εαυτό σας από τους Εθισμούς, τις Προσκολήσεις και τους Όρκους", θα κατανοήσετε τη φύση των εθισμών και των προσκολλήσεων και θα μάθετε πώς να τους ξεπεράσετε, πώς να απελευθερώσετε άλλα άτομα από αυτούς και με αυτόν τον τρόπο να επιταχύνετε σημαντικά την πνευματική τους ανάπτυξή τους καθώς και την δική σας . Και οι δύο τάξεις συμβάλλουν στην καλύτερη οικονομική κατάσταση, στην σχέση με τον εαυτό σας και με τους άλλους, στην διεύρυνση της συνείδησή σας ​​και στην βελτίωση της πρακτική σας ως θεραπευτής ThetaHealing.

Διαθέσιμες ημερομηνίες:
Λυπούμαστε! Δεν υπάρχουν προγραμματισμένα σεμινάρια αυτή τη στιγμή!

Κόστος σεμιναρίου: 380€

Προϋποθέσεις:
Βασικό Επίπεδο DNA,
Προχωρημένο Επίπεδο DNA,
Dig Deeper (Εμβάθυνση)

Θα λάβετε:

  • Εγχειρίδιο Ύλης
  • Πιστοποιητικό από το ΤΗΙΝΚ που σας πιστοποιεί ως "Ελευθερώσου από Εθισμούς, Προσκολήσεις και Όρκους" ThetaHealer

Θέματα που θα καλυφθούν:

Όταν κάποιος αναφέρει την λέξη εθισμός, η πρώτη συσχέτιση είναι γενικά ο εθισμός σε ορισμένες ουσίες όπως αλκοόλ, νικοτίνη ή ναρκωτικά. Αλλά υπάρχουν και άλλα είδη εθισμών που δεν γνωρίζουμε από την πρώτη ματιά, για παράδειγμα, ο εθισμός σε ορισμένα συναισθήματα, ο εθισμός στην επιτυχία, στην εργασία, στα χρήματα, στις συγκρούσεις, ο εθισμός στον έπαινο, στην άσκηση, στο facebook, κλπ.
Το ξέρετε ότι όταν είμαστε εθισμένοι, δεν είμαστε ελεύθεροι και ότι καθοριζόμαστε από το αντικείμενο, την κατάσταση ή από κάποιον στον οποίον είμαστε εθισμένοι; 
Θέλετε να απελευθερωθείτε από όλα αυτά και να είστε ελεύθεροι;
Θέλετε να μάθετε τη διαφορά μεταξύ του εθισμού και της αγάπης, του φόβου, ή του αισθήματος ενοχής; 
Θα θέλατε να μάθετε πώς να θεραπεύετε τους ανθρώπους από τους εθισμούς και να τους βοηθήσετε να αλλάξουν τη ζωή τους;

Θα θέλατε να μάθετε ποια προγράμματα αποθηκεύονται στα τσάκρα σας που εμποδίζουν την καλή λειτουργία τους ή πώς να ανοίγουν τα τσάκρα σας στο πλήρες δυναμικό τους ή ποια συναισθήματα προκαλούν την έλλειψη ισορροπίας των χημικών ουσιών του εγκεφάλου σας; Αν οι χημικές ουσίες του εγκεφάλου μας και οι υποδοχείς τους δεν βρίσκονται σε ισορροπία, μπορούμε να είμαστε επιρρεπείς σε πολλές διαταραχές και ασθένειες, όπως ADHD, εμμονή, PMS, κατάθλιψη και ακόμη και καρκίνο και άλλες ασθένειες όπως η νόσος του Πάρκινσον.
Γνωρίζετε γιατί η αύρας μας λαμβάνει διάφορες αρνητικές ενέργειες και δονήσεις και πώς να κάνουμε την αύρα μας πιο ισχυρή; Θα θέλατε να μάθετε πώς να ελαχιστοποιήσετε την απώλεια της ενέργειας σας και της ψυχικών σας θραυσμάτων και να σταματήσετε να τα δίνετε στους άλλους χωρίς λόγο;

Υπάρχουν πολλές θετικές έννοιες για την προσκόλληση, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε αυτήν που δίνει η ανατολική φιλοσοφία της γιόγκα, την έννοια ότι οι προσκολλήσεις είναι εμπόδια στην πνευματική ανάπτυξη. Τι σημαίνει στις πρακτική της γιόγκα η προσκόλληση σε κάποιον ή κάτι; Σημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε ποιοι είμαστε χωρίς αυτόν και συχνά δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς αυτό το αντικείμενο, την κατάσταση ή το άτομο που είμαστε προσκολλημένοι. Επίσης, η προσκόλληση δεν επιτρέπει νέες φρέσκες ενέργειες να εισέλθουν στη ζωή μας. Η προσκόλληση μπορεί να είναι μια περιορισμένη μορφή επικοινωνίας, επιχειρηματικής ή προσωπικής σχέσης ή πνευματικής ανάπτυξης. Το γεγονός είναι ότι μπορούμε επίσης να είμαστε προσκολλημένοι πνευματικά, αλλά και συναισθηματικά και διανοητικά, όχι μόνο σε υλικά πράγματα ή ανθρώπους, αλλά και με καταστάσεις όπως τα Επίπεδα της Ύπαρξης, μυστικές διδασκαλίες ή ομάδες του Τέταρτου και του Πέμπτου επιπέδου της Ύπαρξης, την ψυχική μας οικογένεια, τον πόνο και τα βάσανα των γονέων μας, το έθνος μας, τους προγόνους μας, κλπ.

Οι όρκοι, οι δεσμεύσεις, οι συμβάσεις, οι συμφωνίες, οι υποσχέσεις, οι υποχρεώσεις, και οι απαγορεύσεις μας ακολουθούν από τη μία ζωή στην άλλη, είτε μας αρέσει είτε όχι, και πολύ σπάνια, κατά τη διάρκεια της εξέλιξής μας, δίνεται η ευκαιρία να απαλλαγούμε από αυτές. Το γεγονός είναι ότι δεν γνωρίζουμε καν πόσους όρκους και δεσμεύσεις έχουμε κάνει (ή έχουμε αναλάβει από άλλους – τη μητέρα μας, τον πατέρα μας, τους προγόνους μας, το έθνος, την ψυχική μας οικογένεια, κλπ…), και ούτε γνωρίζουμε το βάρος που φέρουμε στο Ιστορικό επίπεδο, στο επίπεδο Ψυχής και ακόμη και στο Γενετικά και στο Βασικό επίπεδο.
Αυτό το εργαστήριο είναι μια συμβολή στην απελευθέρωσή μας από όλους αυτούς τους περιορισμούς και στη διεύρυνση της συνειδητότητάς μας.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.