Η Διαμόρφωση των Σεμιναρίων

Από το δεύτερο κεφάλαιο, του βιβλίου «ΤhetaHealing», της Βαϊάννα.

Γνώριζα ότι το Θήτα δεν ήταν καινούρια θεωρία στον τομέα της θεραπείας. Αρκετοί υπνωτιστές είχαν ήδη δουλέψει με κόσμο ενώ ήταν σε κατάσταση Θήτα. Έφερναν τον πελάτη και το εαυτό τους σε κατάσταση Θήτα και πετύχαιναν έτσι θεαματικά αποτελέσματα. Ήμουν επίσης πεπεισμένη ότι όταν ζητάς να επικοινωνήσεις με το Θεό ενώ είσαι σε κατάσταση Θήτα, μπορείς να θεραπεύσεις το άτομο στη στιγμή. Είχα ήδη αρχίσει να δουλεύω με πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά ήξερα ότι η τεχνική θα μπορούσε να τελειοποιηθεί, αν καταλάβαινα καλύτερα τι ακριβώς έκανα. Και για αυτό άρχισα την έρευνα.

Ο ανθρώπινος νους έχει πέντε διαφορετικές εγκεφαλικές συχνότητες: Άλφα, Βήτα, Γάμμα, Δέλτα και Θήτα. Αυτές βρίσκονται συνέχεια σε κίνηση: ο εγκέφαλος παράγει συνεχώς κύματα σε αυτές τις συχνότητες. Οτιδήποτε κάνετε και λέτε ρυθμίζεται από τη συχνότητα των εγκεφαλικών σας κυμάτων.

Η κατάσταση Θήτα είναι μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης, η οποία χρησιμοποιείται στην ύπνωση. Όταν είστε σε κατάσταση Θήτα, τα εγκεφαλικά κύματα έχουν μια συχνότητα μεταξύ 4 και 7 κύκλων το δευτερόλεπτο. Βαθιά πνευματικοί άνθρωποι διαλογίζονται ώρες ολόκληρες για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο, γιατί τους δίνει πρόσβαση σε μια κατάσταση απόλυτης ηρεμίας. Σκεφτείτε ότι τα κύματα Θήτα είναι το υποσυνείδητο, καθώς κυβερνούν το μέρος του μυαλού το οποίο υπάρχει μεταξύ του συνειδητού και του ασυνειδήτου. Κρατούν αναμνήσεις και αισθήσεις. Κυβερνούν επίσης τη στάση μας, τις πεποιθήσεις και τις συμπεριφορές μας. Είναι πάντα δημιουργικά, φέρνουν έμπνευση και χαρακτηρίζονται από άκρως πνευματικές αισθήσεις.

Η κατάσταση Θήτα είναι πολύ δυνατή. Μοιάζει με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα παιδιά που παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια και είναι τόσο απορροφημένα, που δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται γύρω τους. Ένα άλλο παράδειγμα της κατάστασης Θήτα είναι αυτό των Θιβετιανών ιερέων. Αυτοί οι ιερείς τοποθετούν το χειμώνα βρεγμένες πετσέτες στους ώμους τους. Μέσα σε μερικά λεπτά, οι πετσέτες στεγνώνουν. Τον παλιό καιρό, οι Καχούνας (ιερείς) της Χαβάης έμπαιναν σε κατάσταση Θήτα για να περπατήσουν πάνω σε καυτή λάβα.

Άρχισα να διδάσκω αυτήν την τεχνική σε τοπικά σεμινάρια. Στη διάρκεια του πρώτου σεμιναρίου, ένας σπουδαστής μου είπε ότι του ήταν αδύνατο να μείνει συνειδητά στην κατάσταση Θήτα. Μου είπε ότι είχε δουλέψει χρόνια με το biofeedback (βιοανάδραση) και ότι αν το άτομο δεν βρισκόταν σε κατάσταση βαθιάς ύπνωσης, δεν μπορούσε να μείνει στην κατάσταση Θήτα. Υποστήριζε ότι τα άλλα είδη εγκεφαλικών κυμάτων θα παρεμβάλλουν. Γέλασα με τη θεωρία του και ένιωσα ακόμα πιο αποφασισμένη να αποδείξω τη δική μου.

Η επιβεβαίωση για την κατάσταση Θήτα ήρθε όταν ένας σπουδαστής και φίλος άρχισε να ενδιαφέρεται για την τεχνική. Ήταν γιατρός και δούλευε στο κοντινό πυρηνικό εργοστάσιο. Μας έφτιαξε έναν ηλεκτροεγκεφαλογράφο και τα πράγματα απόκτησαν ενδιαφέρον. Στη διάρκεια των σεμιναρίων συνδέσαμε σπουδαστές οι οποίοι ήταν ήδη θεραπευτές άλλων τεχνικών. Είδαμε ότι οι θεραπευτές του Ρέικι χρησιμοποιούσαν τα κύματα Άλφα. Τα κύματα Άλφα είναι υπέροχα όσον αφορά τη θεραπεία. Για την ακρίβεια, ορισμένοι Γιαπωνέζοι επιστήμονες πιστεύουν ακράδαντα σε αυτό, γιατί τα κύματα Άλφα απομακρύνουν τον πόνο και χαλαρώνουν το σώμα.

Επιβεβαιώσαμε ότι η τεχνική την οποία χρησιμοποιούσαμε για να κάνουμε τις θεραπείες, μας πήγαινε σε κατάσταση Θήτα. Όλοι έμπαιναν στην κατάσταση Θήτα, ακόμα και οι αρχάριοι. Είδαμε επίσης, ότι στην κατάσταση Θήτα δεν έμπαιναν μόνο οι ασκούμενοι θεραπευτές, αλλά και οι θεραπευόμενοι τους. Πιστεύαμε ότι οι θεραπείες λάμβαναν χώρα σε μια κατάσταση την οποία αποκαλώ ‘Θεία – Συνειδητότητα’.

Συνεχίσαμε να εκπαιδεύουμε τον κόσμο όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Τα σεμινάρια ήταν γεμάτα με υπέροχους ανθρώπους οι οποίοι ήθελαν πολύ να μάθουν την τεχνική. Όλο και πιο πολλοί άνθρωποι έρχονταν να μάθουν και περνούσαν υπέροχα.

Είδα ότι με συνεχή εξάσκηση, οι αναγνώσεις γινόντουσαν πραγματικά εντυπωσιακές και λεπτομερείς. Τα αποτελέσματα βελτιώθηκαν και η πελατεία μου μεγάλωνε καθημερινά. Εξακολουθούσα όμως να έχω κάποιους οι οποίοι δεν θεραπεύονταν.

Μια τέτοια περίπτωση ήταν μια γυναίκα που έπασχε από διαβήτη. Αν και ο πόνος της είχε εξαφανιστεί, τα πόδια της καλυτέρευαν και πολλά άλλα πράγματα είχαν βελτιωθεί, δεν μπορούσα να ελέγξω το διαβήτη της. Τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα της ήταν επικίνδυνα. Ήξερα ότι αυτός ο τύπος του διαβήτη προκαλείται από ένα χρωμόσωμα και δοκίμασα τα πάντα, ακόμα και να δώσω την εντολή να έρθει το σώμα στην τέλεια του κατάσταση. Πήρα την απάντηση ότι αυτό δεν θα είχε αποτέλεσμα γιατί το σώμα της πίστευε ότι ήταν ήδη σε τέλεια κατάσταση.

Ενόσω δούλευα με αυτή τη γυναίκα, ανακάλυψα κάτι σημαντικό. Όταν συνδέθηκα με το Θεό και ζήτησα να δω το χρωμόσωμα το οποίο προκαλούσε το διαβήτη, ενώ ήμουν στην κατάσταση Θήτα, μου έγινε η υπόδειξη ενός άλλου χρωμοσώματος το οποίο ήταν το χρωμόσωμα της νιότης και της ζωτικότητας. Τότε άκουσα τη φωνή του Δημιουργού να μου λέει την ιστορία του ανθρώπινου DNA. Μου είπε ότι αυτό το συγκεκριμένο χρωμόσωμα υπέστη αλλαγές στη διάρκεια της εξέλιξης της ανθρωπότητας. Κατά τη διάρκεια κάποιων παλιότερων καιρών και συνειδητότητας, την οποία έχουμε τώρα χάσει, ήμασταν σε θέση να ανανεώσουμε το σώμα μας. Επειδή χάσαμε αυτή την ικανότητα χιλιάδες χρόνια πριν, το χρωμόσωμα είναι τώρα ελλιπές. Παρόλα αυτά, σε αυτή τη φάση του διαφωτισμού στην οποία βρισκόμαστε και πάλι, είμαστε έτοιμοι να λάβουμε αναγεννημένη νιότη.

Μου είπε ότι τα χαμένα κλειδιά για τη νιότη και τη ζωτικότητα στον κώδικα του DNA θα ήταν ζωτικά για την επιβίωση της ανθρωπότητας τα επόμενα χρόνια. Αυτή η απώλεια συνέβαινε κατά ένα μέρος λόγω των δηλητηρίων και των τοξινών με τα οποία θα ερχόμαστε σε επαφή στη μοντέρνα βιομηχανική εποχή. Μου είπε ότι καθώς ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έγιναν διαισθητικοί, θα γίνουν πιο ευαίσθητοι στο φυσικό κόσμο, αλλά ότι η ολοκλήρωση του χρωμοσώματος της νιότης και ζωτικότητας θα τους βοηθήσει να επιβιώσουν.

Είχα ενθουσιαστεί τόσο με αυτή τη νέα ανακάλυψη που είχα ξεχάσει τελείως το χρωμόσωμα του διαβήτη. Αγκάλιασα τη γυναίκα και της είπα ότι θα δούλευα μαζί της την επόμενη μέρα.

Εκείνο το διάστημα μοιραζόμουν το γραφείο μου με τους φίλους μου, Κέβιν και Κρίσσι. Με μεγάλο ενθουσιασμό τους είπα τι είχα δει. Τους είπα επίσης ότι μου είχαν δοθεί οδηγίες για το πως να δουλέψω με το χρωμόσωμα και πως να το ολοκληρώσω. Είχαν γοητευτεί με την ιδέα και με άκουσαν με προσοχή καθώς τους είπα τη διαδικασία. Ενεργοποίησα πρώτα τον εαυτό μου και μετά τον Κέβιν. Τις επόμενες μέρες μου δόθηκε ξανά και ξανά η διαδικασία ενεργοποίησης του χρωμοσώματος της νιότης και της ζωτικότητας, μέχρις ότου ο Δημιουργός βεβαιώθηκε ότι είχα καταλάβει όλα όσα μου δόθηκαν. Αυτή ήταν η αρχή της διαδικασίας της ενεργοποίησης του DNA.

Ο Δημιουργός μου είπε να αρχίσω την ενεργοποίηση του DNA, ενεργοποιώντας τις αιθέριες αλυσίδες του DNA στο σώμα του θεραπευόμενου. Πρέπει να καταλάβετε ότι σε αυτή τη διαδικασία δεν προσθέτουμε αλυσίδες του DNA σε κάποιον, αλλά ξυπνάμε αυτές που είναι ήδη εκεί, αλλά όχι ορατές. Μου είπε ότι με αυτή την ενεργοποίηση θα βελτιωθεί η διαίσθηση του ατόμου και η ικανότητα του να θεραπεύει, ότι το σώμα του θα αποτοξινωθεί και ότι θα είναι σε θέση να έχει εύκολη πρόσβαση στα διαφορετικά επίπεδα ύπαρξης. Όταν ενεργοποίησα τον εαυτό μου, είδα ότι οι ρυτίδες είχαν αρχίσει να σβήνουν και ότι το σώμα μου είχε αρχίσει να ξανανιώνει. Ένιωθα νεότερη.

Εκείνη την εποχή οργάνωσε μια ραδιοφωνική εκπομπή. Είχα κανονίσει να μιλήσω για την τεχνική της Μεθόδου Θήτα. Όταν το προσωπικό του ραδιοφώνου με ρώτησε πως λέγεται αυτή η τεχνική, τους είπα ότι λέγεται Μέθοδος Θεραπείας Θήτα. Με συμβούλεψαν τότε να αλλάξω το όνομα, γιατί ακουγόταν κάτι σαν τη Σαϊεντολογία.

Το ανέφερα στον Κέβιν και την Κρίσσι, και καθίσαμε να σκεφτούμε κάποιο άλλο όνομα. Καθόμουν ξυπόλητη στο πάτωμα του γραφείου μου και γελούσα. Θυμάμαι τον Κέβιν με τα μακριά κόκκινα μαλλιά του και το μεταδοτικό του γέλιο και την Κρίσσι με τη σοβαρή μεταφυσική της συμπεριφορά. Μιλήσαμε για τα άλλα ονόματα που είχαν δώσει σε αυτήν την τεχνική. Το πρώτο ήταν Τεχνική Γουίλσον, η οποία χρησιμοποιήθηκε το 1928 για αναγνώσεις εξ αποστάσεως. Αλλά πήγαμε ακόμα πιο παλιά, και αποφασίσαμε με τον Κέβιν να χρησιμοποιήσουμε το όνομα Οράϊαν (με α στο τέλος). Αυτό ήταν το όνομα που θα χρησιμοποιούσαμε, Τεχνική Οράϊαν.

Για λίγα χρόνια αναφερόμασταν στην τεχνική με αυτό το όνομα, αλλά το όνομα Μέθοδος Θεραπείας Θήτα μου άρεσε πιο πολύ. Σήμερα χρησιμοποιούμε το όνομα Μέθοδος Θεραπείας Θήτα για το εγκεφαλικό κύμα Θήτα, το οποίο έχει ρίζα στο Αιγυπτιακό και το Ελληνικό γράμμα Θήτα, που σημαίνει μεταξύ άλλων ‘ψυχή’. Η Τεχνική Οράϊαν σχετίστηκε αρχικά με την ενεργοποίηση του DNA αλλά η Μέθοδος Θεραπείας Θήτα αντιπροσωπεύει όλη τη θεραπευτική τεχνική και τη διαδικασία, οι οποίες προέκυψαν μέσα από τις χιλιάδες αναγνώσεις, τις χιλιάδες τάξεις και τα σεμινάρια τα οποία έχω κάνει. Σήμερα χρησιμοποιούμε και τα δύο ονόματα – Τεχνική Οράϊαν και Μέθοδος Θεραπείας Θήτα – αλλά το όνομα Μέθοδος Θεραπείας Θήτα είναι ευρέως γνωστό.

Από τον καιρό της ραδιοφωνικής εκπομπής, η Μέθοδος Θεραπείας Θήτα άρχισε να αποκτά δική της ουσία. Πήρα τότε ένα μήνυμα από το Δημιουργό. Παρόλα όσα συνέβαιναν στην προσωπική μου ζωή, ο Δημιουργός μου είπε να κάνω αυτές τις πληροφορίες γνωστές σε όλον τον κόσμο και να τις μοιραστώ. Είπα στο Δημιουργό ότι δεν ήμουν το κατάλληλο άτομο να το κάνει. Για την ακρίβεια, είχα περάσει ώρες συζητώντας το με το Δημιουργό. Είχα ήδη δώσει το λόγο μου ότι θα τα μοιραστώ με τον κόσμο, αλλά τώρα είχα αρχίσει τότε να καταλαβαίνω τη μεγάλη ευθύνη και το βάρος αυτής της υπόσχεσης.

Θυμάμαι ότι προσπαθούσα να διαπραγματευτώ με το Δημιουργό λέγοντας Του: ‘Εντάξει, αν θέλεις να το μοιραστώ αυτό με τον κόσμο, τότε στείλε μου ένα γιατρό, κάποιον που να μπορεί να μου πει ότι αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύει ένα χρωμόσωμα, ένα γιατρό που να είναι πνευματικά αρκετά ανοιχτός για να ακούσει αυτά που έχω να πω. Πρέπει επίσης να μου στείλεις κάποιον να γράψει ένα βιβλίο: δεν έχω χρόνο’.

Είχα πολλούς λόγους που τα ζήτησα όλα αυτά. Εκείνο το διάστημα της ζωής μου, η γυναίκα του γιου μου ήταν έγκυος, όπως και η κόρη μου, και ζούσαν όλοι στο σπίτι μου. Ήμουν εν μέσω ενός φριχτού διαζυγίου και τους φρόντιζα όλους μόνη μου. Ένιωθα ότι η ζωή μου διαλύεται μπροστά στα μάτια μου και ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, ο Δημιουργός μου έλεγε να μεταδώσω τη Μέθοδο Θεραπείας Θήτα στον κόσμο! Δεν ήξερα πως να κάνω παραπάνω από αυτά που ήδη έκανα.

Για αυτό και παραξενεύτηκα ακόμα περισσότερο όταν ο Δημιουργός μου είπε: ‘Εσύ θα γράψεις το βιβλίο Βαϊάννα’.

Αλλά ήξερα ότι ο Θεός δεν θα μου ζητούσε ποτέ να κάνω κάτι χωρίς να μου δείξει πως.

Λίγο μετά, η Όντρι Μίλλερ ήρθε στο γραφείο μου και μου είπε ότι είχε κανονίσει να πάω στο Παγκόσμιο Συνέδριο Εργατών του Φωτός. Είχα δει το διαφημιστικό φυλλάδιο του συνεδρίου και ήθελα να πάω, αλλά δεν είχα χρήματα. Αυτή η θαυμάσια γυναίκα ήθελε να πληρώσει τα μεταφορικά μου και όλα τα άλλα έξοδα, συμπεριλαμβανομένων του φαγητού και οτιδήποτε άλλο χρειαζόμουν. Μου είπε ότι πρέπει να γνωρίσω έναν γιατρό ο οποίος ήταν ομιλητής στο συνέδριο και θα μιλούσε για το DNA. Η Όντρι ήξερε για την ενεργοποίηση του DNA την οποία έκανα και σκέφτηκε ότι πρέπει να γνωριστούμε. Αυτή η επιβεβαίωση ήταν αρκετή για μένα.

Όταν ήρθε ο καιρός να πάμε παρόλα αυτά, είχα ενδοιασμούς γιατί δεν ήθελα να αφήσω τα παιδιά μου μόνα τους σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Όσο το σκεφτόμουν, τόσο πιο άσχημα ένιωθα. Είχα αρρωστήσει από το άγχος. Ήμουν διχασμένη μεταξύ του να πάω και να μην πάω. Περιττό να σας πω ότι όταν έφτασα στο συνέδριο ήμουν ήδη καταβεβλημένη.

Το πρώτο άτομο που συνάντησα στο συνέδριο ήταν αυτός ο γιατρός τον οποίο είχα ζητήσει από το Θεό. Εκείνο το διάστημα ο γιατρός ασχολιόταν εντατικά με λέιζερ και το DNA. Μου φάνηκε ανοιχτόμυαλος και πολύ διστακτικά άρχισα να του μιλάω για το πως οραματιζόμουν την ενεργοποίηση του DNA. Όπως μιλούσαμε, μου είπε τα ονόματα και τις λειτουργίες των χρωμοσωμάτων όπως τις οραματιζόμουν – τα τελομερή – και όχι μόνο επιβεβαίωσε αυτά που έβλεπα, αλλά μου είπε ότι δε θα μπορούσα να ξέρω μερικές από αυτές τις λεπτομέρειες, αν δεν μου τις είχε δείξει κάποιος. Του είπα ότι μου τις έδειξε ο Θεός και ότι μέσα στον εγκέφαλο βρισκόταν το ‘κεντρικό κύτταρο’ (όπως το αποκαλούσε ο φίλος μου ο Κέβιν) το οποίο ήταν τοποθετημένο στην επίφυση. Το ‘κυρίαρχο κύτταρο’ (όπως το αποκάλεσε ο γιατρός) είναι το σημείο δημιουργίας των μηνυμάτων που στέλνονται στο υπόλοιπο σώμα.

Φαίνεται ότι είχα κεντρίσει την περιέργεια του. Μετά τη συνάντηση μας μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να κάνω αναγνώσεις εξ αποστάσεως στους ασθενείς του, την ώρα που τους έβλεπε. Δοκίμασε τις ικανότητες μου και μου έκανε ερωτήσεις σχετικά με το τι μπορούσα να ‘δω’ μέσα στο σώμα τους. Όχι μόνο επιβεβαίωνε αυτό που έβλεπα, αλλά η περιέργεια του για την ικανότητα μου να ‘βλέπω’ τι συνέβαινε στο σώμα, μου επέτρεψε να ξέρω ότι αυτό που έβλεπα ήταν αληθινό.

Στο ίδιο συνέδριο γνώρισα τον Ρόμπερτ, ο οποίος ήταν εκδότης. Είχε αναμιχθεί με την έκδοση μεταφυσικών βιβλίων στο παρελθόν και όπως μιλούσαμε, άρχισε να ενδιαφέρεται για την γνώση του DNA. Συμφωνήσαμε να έρθει στο Άϊνταχο για να καταγράψει τις πληροφορίες οι οποίες μου είχαν δοθεί διαισθητικά. Κατέγραψα για αυτόν την τεχνική της ενεργοποίησης του DNA και συμφωνήσαμε να συγγράψουμε ένα μικρό βιβλίο. Αλλά όταν γύρισε στην Καλιφόρνια με τις ηχογραφήσεις, το έγραψε και το δημοσίευσε σε μορφή φυλλαδίου, αναφέροντας τον εαυτό του ως τον συγγραφέα και γράφοντας το δικό μου όνομα με μικρά γράμματα στο κάτω μέρος αυτού του φυλλαδίου. Ακόμα πιο απογοητευτικό ήταν το ότι άλλαξε το υλικό τόσο πολύ και πρόσθεσε τόσα πολλά, που το αποτέλεσμα δεν είχε καμία σχέση με τις πληροφορίες που είχε πάρει από μένα. Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 1997. Δεν ήταν μόνο απογοητευτικό αλλά πρόδωσε και την εμπιστοσύνη μου. Το γεγονός αυτό όμως με ενθάρρυνε να ξαναγράψω το βιβλίο και να το εκδώσω μόνη μου.

Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να εμπιστευτώ κανένα για να συνθέσει ένα βιβλίο για τη Μέθοδο Θεραπείας Θήτα, ούτε καν τους πολύ καλούς μου φίλους. Αποφάσισα να καταγράψω μόνη μου τις πληροφορίες , σε μία μορφή που μου δόθηκε από το Δημιουργό, έτσι ώστε να μη χαθούν τα ζωτικά μέρη. Ο Θεός και πάλι δούλεψε με περίεργο τρόπο και με κατεύθυνε μέσω ενός θεϊκού σχεδίου. Το πρώτο μου βιβλίο για τη Μέθοδο Θεραπείας Θήτα λεγόταν «Πήγαινε Πάνω και Ψάξε το Θεό.»

Πιστή στην υπόσχεση που έδωσα στο Δημιουργό, το 1998 άρχισα να κάνω σεμινάρια σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτά ήταν τα πρώτα από τα σεμινάρια για το DNA μέσα από τα οποία δίδασκα την ενεργοποίηση του και την αρχική Τεχνική Οράϊαν. Το 1999 δημιούργησα το πρώτο Σεμινάριο Εισηγητών για να πιστοποιήσω εισηγητές στην Τεχνική Οράϊαν. Αυτό έλαβε χώρα σε ένα μέρος που λέγεται Τριπλ Κρικ, στη Λα Μπελ του Άϊνταχο. Αυτό το σεμινάριο διδάσκεται τώρα αρκετές φορές το χρόνο και πιστοποιώ εισηγητές από τότε. Το εγχειρίδιο για το σεμινάριο εισηγητών DNA 2 δημιουργήθηκε για αυτό, και ενημερώνεται τώρα τακτικά. Ο Δημιουργός είχε δίκιο: θα έφερνα αυτή την τεχνική σε όλον τον κόσμο.

Συνέχισα να βλέπω πελάτες και μέχρι το τέλος του 1999 είχα κάνει πάνω από 20.000 αναγνώσεις και θεραπείες. Όσο περνούσε ο καιρός, έλαβα περισσότερες πληροφορίες και έγραψα το βιβλίο ‘Πήγαινε Πάνω και Δούλεψε με το Θεό’ το 2000. Σε αυτό το βιβλίο κατέγραψα για πρώτη φορά τη διεργασία με τις πεποιθήσεις έτσι όπως μου δόθηκε. Περίπου εκείνο τον καιρό, το Σεμινάριο DNA 1 (το οποίο ήταν τότε 2ημερο) έγινε αυτό που είναι σήμερα γνωστό ως DNA 2 (Advanced), 3ημερο σεμινάριο, για να περιλαμβάνει τη διεργασία με τις πεποιθήσεις. Μέχρι το 2000 δίδασκα σε σεμινάρια παγκοσμίως.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που είχα ανακαλύψει δουλεύοντας με πελάτες, ήταν το ότι κρατάμε τα κλειδιά της υγείας μας, του σώματος μας και της ζωτικότητας μας. Οι πληροφορίες που μου δόθηκαν, μας επιτρέπουν να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας και τα συστήματα που καθορίζουν τις αποφάσεις που παίρνουμε, στη στιγμή. Αυτές είναι οι πεποιθήσεις και τα προγράμματα τα οποία μάθαμε στη διάρκεια της παιδικής μας ηλικίας και από άλλους τομείς της ύπαρξης μας. Μερικά από αυτά περνάνε από γενιά σε γενιά.

Στις επόμενες σελίδες θα μάθετε πως να δουλεύετε και στα τέσσερα επίπεδα αυτού του οποίου είστε: Τα βασικό επίπεδο, το γενετικό επίπεδο, το ιστορικό επίπεδο και το ψυχικό επίπεδο. Είναι μέσω αυτής της ελευθέρωσης και αντικατάστασης των προγραμμάτων σε αυτά τα τέσσερα επίπεδα που το σώμα διευκολύνεται στο να νικήσει τις σωματικές ασθένειες και να αφαιρέσει συναισθηματικά εμπόδια. Αυτή η διεργασία των πεποιθήσεων διευκολύνει τη δημιουργία της ζωής σας έτσι όπως τη θέλετε, γιατί είναι αλήθεια ότι εμείς δημιουργούμε την πραγματικότητα μας και ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με το Θεό. Θα μοιραστώ μαζί σας τα εργαλεία για το πως να αλλάξετε ότι πιστεύατε στο παρελθόν, πως να αναστρέψετε την αρνητική επίδραση αυτών των πεποιθήσεων την οποία είχαν σε σας, και πως να δημιουργήσετε τη ζωή που επιθυμείτε.

Το 2000 μου δόθηκε ένα καινούριο σεμινάριο με το όνομα ‘ Ψυχική Ανατομία’. Άλλαξα από τότε το όνομα του σεμιναρίου σε ‘Διαισθητική Ανατομία’. Το πρώτο σεμινάριο έλαβε χώρα στα προηγούμενα μου γραφεία στο Τσάνινγκ Γουέι του Άϊνταχο Φολς. Αυτό το σεμινάριο σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ‘δουν’ μέσα στο σώμα που είναι να θεραπευθεί, σαν βοήθημα στην τεχνική της Μεθόδου Θήτα. Οι πληροφορίες αυτές περιέχονται στο Εγχειρίδιο Διαισθητικής Ανατομίας, το οποίο δημοσιεύτηκε το 2003, στο οποίο τώρα επίσης πιστοποιώ εισηγητές μέσω σεμιναρίων.

Ως το τέλος του 2002, έκανα σχεδόν 35.000 αναγνώσεις. Οι τεχνικές τις οποίες έμαθα σε εκείνες τις συνεδρίες και τα σεμινάρια είναι η βάση για αυτό το βιβλίο.

Το 2003, η διεργασία με τα συναισθήματα προστέθηκε σε αυτή των πεποιθήσεων. Αυτό έγινε γιατί μου ειπώθηκε ότι ορισμένα άτομα δεν είχαν βιώσει κάποια συναισθήματα στη διάρκεια της ζωής τους, ούτε και καταλάβαιναν πως να τα δημιουργήσουν, και ότι αυτά τα συναισθήματα μπορούσαν να ‘ενσταλαχτούν’ από το Δημιουργό σε αυτά τα άτομα, όταν δώσουν την άδεια τους.

Ένα μεγάλο μέρος της γνώσης συγκεντρώθηκε και παρουσιάστηκε ως το Εγχειρίδιο Προχωρημένου DNA 2. Το 2003, το πρώτο Προχωρημένο Σεμινάριο έλαβε χώρα στη Σάντα Ρόζα της Καλιφόρνια, και το πρώτο Προχωρημένο Σεμινάριο για Εισηγητές έγινε το 2004. Αυτό το σεμινάριο σχεδιάστηκε για να προετοιμάσει τους ανθρώπους για το DNA 3 και για να ξεκαθαρίσει τα επίπεδα ύπαρξης, όπως εξηγούνται παρακάτω σε αυτό το βιβλίο. Θα είμαστε όλοι πιο κοντά στο DNA 3, όταν έχουμε αφαιρέσει αρκετά προγράμματα και έχουμε ενσταλάξει αρκετά συναισθήματα, τα οποία θα μας φέρουν στο διαφωτισμό.

Το ‘δέντρο’ της Μεθόδου Θεραπείας Θήτα συνεχίζει να μεγαλώνει καθώς γεννιούνται νέες πληροφορίες. Αυτό το βιβλίο παρουσιάζει τις πληροφορίες τις οποίες συγκέντρωσα μέσα από τις αναγνώσεις, τις θεραπείες και τα σεμινάρια της Μεθόδου Θήτα, από την στιγμιαία θεραπεία του ποδιού μου ως το σήμερα.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.