Διάφορες Εκδηλώσεις

3η Γιορτή Αγάπης και  Χαράς 2019

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Τι γιορτάσαμε:
- τα 8 χρόνια από το πρώτο σεμινάριο το 2011
- τους 760 μέχρι τώρα μαθητές που ξεκίνησαν από το Βασικό σεμινάριο του 2011
- 160 σεμινάρια μέχρι σήμερα
- τους πάνω από 1000 θεραπευόμενους και χιλιάδες φίλους και γνωστούς που μας αγάπησαν
- τη νέα χρονιά με βασιλόπιτα-τούρτα …vegan
- τον Άγγελο, το αγόρι μας.

Μέσω δωρεών και λαχνών πετύχαμε τον στόχο μας να αγοραστούν ένα χειροκίνητο καροτσάκι και ένα μηχανοκίνητος ορθοστάτης-καροτσάκι για τον Άγγελο συνολικής αξίας 5.500€.

Η ιστορία του Άγγελου: Γνώρισα τον Άγγελο, τον Mάρτιο του 2018,  τώρα είναι 15 ετών, όταν η μητέρα του μου ζήτησε να κάνω μια συνεδρία για την θεραπεία του. Επειδή ο Άγγελος ήταν πολύ ανοιχτός είδαμε ένα «θαύμα» όταν το μηριαίο οστό του που ήταν εξαρθρωμένο από την γέννηση του, κατά 30% μπήκε στην θέση του και τώρα έχει απόκλιση μόνο 5% πλέον. Αυτό διαπιστώθηκε από τις ακτινογραφίες του πριν και μετά. Ο Άγγελος είναι εκ γενετής τετραπληγικός και αυτό το «θαύμα» ήταν μια μεγάλη βελτίωση για την καθημερινή του ζωή. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που συμμετείχατε στο να γίνει αυτό το άπιαστο για τον Άγγελο και την μητέρα του όνειρο πραγματικότητα.

2η Γιορτή Αγάπης και  Χαράς 2016

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν στα γενέθλιά μου που γιορτάστηκαν ταυτόχρονα με την κοπή της πίττας και τον εορτασμό από τα 5 χρόνια της Μεθόδου Θήτα στην Ελλάδα. Επίσης ευχαριστώ και όλους που έστειλαν την αγάπη τους από μακριά. Ήταν τόσο συγκινητικό να βλέπω κάποιους ανθρώπους που δεν γνώριζα να ανοίγονται και να προσφέρουν σε εμένα την καρδιά τους τόσο γλυκά. Ευχαριστώ τόσο πολύ τους μουσικούς μας που δημιούργησαν μια υπέροχη, φιλική ατμόσφαιρα και έκατσαν μέχρι της δύο το πρωϊ δίνοντας την ευκαιρία σε όλους μας να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να εκφράσουμε την χαρά μας.

Εγκαίνια σχολής “Θήτα Χώρος” 2015

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Η Μέθοδος Θήτα απέκτησε το δικό της σπίτι !

Ο καινούργιος χώρος “Θήτα Χώρος” είναι ένας τόπος όπου στεγάζει τα σεμινάρια της Μεθόδου Θήτα και μέσα από αυτόν στηρίζεται το πνεύμα, η φιλοσοφία και η πρακτική της διδασκαλίας αυτής.

Ήταν ένα όνειρο που υλοποιήθηκε γρήγορα και εύκολα με τη χάρη της Θείας Συχρονικότητας όπου έφερε μαζί τους κατάλληλους ανθρώπους, την κατάλληλη στιγμή. Αυτός ο χώρος είναι για εμένα η απόδειξη ότι όλα είναι εφικτά όταν ακούμε τον αληθινό Εαυτό μας.

Αφιερώνω αυτόν τον χώρο στην ανθρωπότητα και σε όλη τη Δημιουργία.

Παρουσίαση βιβλίου «ThetaΗealing® Η Πρωτοποριακή Ενεργειακή Μέθοδος Θεραπείας»

Δημαρχείο Περιστερίου, Ιανουάριος 2014.

Παρουσίαση του βιβλίου έγινε μέσω θεατρικής παράστασης.

Σε ένα πρόσφατο σεμινάριο, μια μαθήτρια, η Ελένη Νανόπουλου μου έφερε μια συλλογή της από καταπληκτικά ποιήματα. Μου είπε, ότι όταν έκανε την δική της παρουσίαση, χρησιμοποίησε καλλιτέχνες οι οποίοι παρουσίασαν τα ποιήματά της μέσα από το θέατρο και την μουσική. Την ρώτησα εάν μπορούσαμε να κάνουμε το ίδιο και για την παρουσίαση του βιβλίου ΤhetαHealing. Η Ελένη σκέφτηκε τον καλό της φίλο Νίκο Τουλιάτο, γνωστό μουσικό που πλαισίωσε την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων στην Αθήνα και έχει δημιουργήσει εκατοντάδες άλλα εθνικά και διεθνή δρώμενα με την μαγεία των κρουστών του.

Ευχαριστώ θερμά τον Νίκο Τουλιάτο και την υπέροχη προσπάθεια της θεατρικής του ομάδας.

1η Γιορτή Αγάπης και Χαράς 2013

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2013

Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν στην « 1η Γιορτή Αγάπης και Χαράς».

Ήρθαν περίπου 100 άτομα. Αγοράστηκαν 370 λαχνοί. Τα έσοδα μοιράστηκαν μεταξύ των ομάδων «Άμμα» και «Αείφαρον». Επί της ευκαιρίας των γενεθλίων μου (19/02/1971) θα ήθελα να τιμήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που έδωσαν νόημα στην ζωή μου, δόμησαν τον χαρακτήρα μου και έφεραν την ζεστασιά της αγάπης όχι μόνο στην δική μου ζωή αλλά και στην ζωή της ανθρωπότητας.

Θα ήθελα να τιμήσω:
- τον Ναμκάϊ Νόρμπου, Θιβετιανό πνευματικό δάσκαλο, ιδρυτή της κοινότητας «Dogchen, Τζόκσεν»
- την Γκουρουμάϊ Τσιντβιλασανάντα, Ινδή πνευματική δασκάλα, ιδρύτρια της κοινότητας
 «Siddha Yoga, Σίντα Γιόγκα»
- την Άμμα, Μάτα Αμρίτανανταμάϊ, Ινδή πνευματική δασκάλα, ιδρύτρια της κοινότητας «Embracing the world, Αγκαλιάζοντας τον κόσμο»
- τον Μιχαήλ, Έλληνα πνευματικό δάσκαλο, ιδρυτή της κοινότητας «Αείφαρον»
- την Βαϊάννα Στάϊμπολ, Αμερικανίδα πνευματική δασκάλα, ιδρύτρια της μεθόδου ThetaΗealing®
- τον Μάρσαλ Ρόζενμπεργκ, Αμερικανό ψυχολόγο, ιδρυτή της μεθόδου «Μη – Βίαιη Επικοινωνία»

και θέλω επίσης να τιμήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους γνωστούς και όλους τους ανθρώπους που έχουν μοιραστεί μαζί μου την αγάπη τους για την Ζωή.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.