Διαδικτυακό: Εσύ και ο Στενός σου Κύκλος 22-23-24 Ιανουαρίου 2025

Eσύ και ο Στενός σου Kύκλος

Oι άνθρωποι συνεχώς εξελίσσονται και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής της ανάπτυξης, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα υγιές σύστημα υποστήριξης και μια υγιής σχέση με τους ανθρώπους γύρω μας. Μόνο με το σωστό κύκλο υποστήριξης μπορούμε να προχωρήσουμε στη ζωή με αυτοπεποίθηση. Αυτό το σεμινάριο θα αλλάξει πραγματικά τη ζωή σας και θα σας προετοιμάσει για να προχωρήσετε, δίνοντάς σας σαφήνεια και διάκριση σχετικά με το ποιοι άνθρωποι πρέπει να είναι μέρος του εσωτερικού σας κύκλου εμπιστοσύνης και πώς να εργαστείτε με τον εαυτό σας ώστε να αρχίσετε να προσελκύετε σωστούς και ομοϊδεάτες ανθρώπους να γίνουν μέρος αυτού του κύκλου. Αν είστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που είναι στο παιδικό στάδιο νοητικής ανάπτυξης και χρειάζονται συνεχή ενθάρρυνση, θα αποστραγγίσετε πολύ σύντομα. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι στον εσωτερικό κύκλο σας πρέπει να είναι αυτοί άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να σας προφέρουν και να σας ανταποδίδουν, οι οποίοι είναι αυτοί που είναι στο ενήλικο ή στο σοφό νοητικό και συναισθηματικό στάδιο ανάπτυξης.

Κόστος σεμιναρίου: 300€

Ημερομηνίες

 • 22/01/2025 4:00 μμ - 9:45 μμ
 • 23/01/2025 4:00 μμ - 9:45 μμ
 • 24/01/2025 4:00 μμ - 9:45 μμ

Ημερήσιο πρόγραμμα

**Την πρώτη ημέρα ελάτε στην εφαρμογή οπωσδήποτε 10 λεπτά πιο νωρίς για να γίνει σίγουρο ότι μπορείτε να συνδεθείτε.
Ελάχιστο διδακτικών ωρών από το ΤΗΙΝΚ: 11. Σε αυτό το σεμινάριο κάνουμε 15 διδακτικές ώρες

ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
16:00 – 18:00  διδασκαλία
18:00 – 18:30 διάλειμμα 30΄ λεπτα
18:30 – 20:30 διδασκαλία
20.30 -20.45  διάλειμμα 15΄ λεπτα
20.45 – 21.45  διδασκαλία

Τοποθεσία
Διαδικτυακό σεμινάριο

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Ποια σεμινάρια πρέπει να έχετε κάνει πριν:
1.Bασικό Επίπεδο DNA1
2.Προχωρημένο Επίπεδο DNA2
3.Dig Deeper

-Αυτό είναι ένα διαδικτυακό σεμινάριο. Για τα ζωντανά δείτε το πρόγραμμα.
-Χρειάζεται να εγγραφείτε και να αποπληρώσετε όλο το ποσό, τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν από το σεμινάριο, για να προλάβουμε να σας στείλουμε το υλικό (εγχειρίδιο) με courier, εάν και το ιδανικό θα ήταν 1 μήνα πριν το σεμινάριο ιδίως εάν δεν κατοικείτε Ελλάδα.
-Εάν υπάρξει ακύρωση από μέρους σας και εφόσον έχετε πληρώσει, θα σας επιστραφεί το ποσό πλην 50 ευρώ ως έξοδα.
-Εγγραφή στο σεμινάριο χωρίς να αποπληρωθούν τα δίδακτρα δεν ισχύει.
-Όταν εγγραφείτε θα σταλεί στο email σας επιβεβαίωση της εγγραφής σας και ένας λογαριασμός για να καταθέσετε τα δίδακτρα και άλλες πρακτικές λεπτομέρειες. Εάν δεν λάβετε άμεσα (μέσα σε 2 εργάσιμες) το email αυτό, κοιτάξτε στον φάκελο με τα ανεπιθύμητα ή τηλεφωνήστε μας.
-Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: το 1/3 της αρχικής τιμής.
-Λίγες ημέρες πριν το σεμινάριο θα σας σταλούν: link για το zoom, εγχειρίδιο

*Αυτό το σεμινάριο προσφέρετε ως εναλλακτική προϋαπαιτούμενο για τα σεμινάρια DNA3, DNA 4, Τα Επίπεδα της Ύπαρξης 1 και Τα Επίπεδα της Ύπαρξης 2

Προϋποθέσεις:
Βασικό Επίπεδο DNA,
Προχωρημένο Επίπεδο DNA,
Dig Deeper (Εμβάθυνση)

Θα λάβετε:

 • Εγχειρίδιο ύλης
 • Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο “Eσύ και ο Στενός σου Kύκλος” – Υου and Your Inner Circle ThetaHealer®.

Θέματα που θα καλυφθούν:

 • Θα διδαχτείτε πώς να δουλέψετε με κάθε στάδιο του νου. Σε αυτό το σεμινάριο θα σας διδάξουμε πώς να διακρίνετε σε ποιο επίπεδο ανάπτυξης είναι οι άνθρωποι γύρω σας.
 • Θα σας δείξουμε τα διαφορετικά στάδια του νου: το Στάδιο του Παιδιού, το Στάδιο του Ενήλικα και το στάδιο του Σοφού.
 • Κατανοώντας στο νοητικό στάδιο των ανθρώπων (Παιδικό, Ενήλικο, Σοφό) θα μπορείτε να προστατευτείτε και να ξεπεράσετε συναισθηματικές πληγές, όπως προδοσία, ασυνέπεια, κτλ.
 • Θα κατανοήσετε το νοητικό στάδιο των ανθρώπων που σας περιβάλλουν, τους πελάτες σας, τους σπουδαστές σας, τους φίλους σας και τους συγγενείς σας, ώστε να μπορείτε να τους βοηθήσετε να προχωρήσουν.
 • Θα διδαχτείτε τους 3 κύκλους εμπιστοσύνης και θα μάθετε σε ποιόν κύκλο (Εσωτερικό – Μεσαίο - Εξωτερικό) να τοποθετείτε τους ανθρώπους
 • Θα διδαχτείτε γιατί οι άνθρωποι έρχονται ή φεύγουν από τους κύκλους εμπιστοσύνης σας.
 • Θα διδαχτείτε πώς να μετακινείτε τους φίλους σας γύρω σας έτσι ο καθένας να τοποθετείται στον σωστό κύκλο ανάλογα με το νοητικό του στάδιο.
 • Θα διδαχτείτε ποιοι φίλοι πρέπει να σας περιβάλλουν, ώστε να μπορείτε να αναπληρώνεται τις δυνάμεις σας για να μπορείτε να δώσετε περισσότερα στον κόσμο.
 • Θα μάθετε πως να προστατεύεται το σπίτι σας, την οικογένειά σας, την επιχειρισή σας και τον εαυτό σας από λάθους ανθρώπους στην ζωή σας. Αυτό θα σας οδηγήσει σε επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής.
 • Υπάρχει ένα ερωτηματολόγιο ειδικά σχεδιασμένο για να δείτε εσείς για τον εαυτό σας σε ποιο στάδιο νοητικής ανάπτυξης βρίσκεστε. Στη συνέχεια, θα μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε εκεί που θέλετε να είστε.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.