Διαδικτυακό: Παγκόσμιες Σχέσεις, 24-25-26-27-28 Φεβρουαρίου 2025

Παγκόσμιες Σχέσεις

Η πατρίδα σας είναι ο όλος ο Κόσμος ! Είστε συμπαντικοί πολίτες! Το Σεμινάριο Παγκόσμιες Σχέσεις  επικεντρώνεται σε συγκεκριμένες κουλτούρες λαών, εθνοτήτων, φυλών, παραδόσεων, θρησκειών και ομάδων και πεποιθήσεις σε σχέση με αυτές, για να πυροδοτήσει θέματα με τωρινές και περασμένες φυλές, θρησκείες και λαούς. Όταν βγουν αυτές οι πεποιθήσεις στην επιφάνεια, τα κρυμμένα μίση και οι πικρίες που μπορεί να προέρχονται ακόμα και από αιώνες πριν, απελευθερώνονται. Αυτό επιτρέπει στους συμμετέχοντες να αγκαλιάσουν και να δεχτούν τους λαούς και τις κουλτούρες του κόσμου με πραγματικά ανιδιοτελή αγάπη. Επίσης θα δουλέψουμε με πεποιθήσεις σε σχέση με ευπαθείς ομάδες, σεξουαλικό προσανατολισμό, περιθωριοποιημένους ανθρώπους, ανθρώπους που τους βρίσκουμε "παράξενους", "κακούς", "εχθρούς" ή και απλά διαφορετικούς. Ανθρώπους που ανήκουν σε άλλο πολιτικό κόμμα, παράταξη, ποδοσφαιρική ομάδα ή που ακούνε άλλη μουσική από εμάς ή έχουν άλλη κοσμοθεωρία από εμάς, που έχουν άλλη διατροφή από εμάς, κλπ. Είναι σημαντικό για κάποιον που θέλει να εξελιχτεί πνευματικά να έχει συμπόνοια και ενσυναίσθηση για την διαφορετικότητα και την πολυποικιλία της ζωής αλλιώς δεν θα μπορέσει να θεραπευτεί ή να θεραπεύσει. Αυτό το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την ανιδιοτέλεια, την αντικειμενικότητα και αποδοχή που χρειάζεστε ώστε να εξελιχτείτε. Αυτό το σεμινάριο θα αλλάξει πραγματικά τη ζωή σας αφού θα απαλλαγείτε από χρόνιες ανεξιχνίαστα περιοριστικές πεποιθήσεις και συναισθήματα από αυτήν ή άλλες ζωές και θα έρθετε σε επαφή με πραγματικό εαυτό σας. Αυτό το σεμινάριο προσφέρετε ως εναλλακτική προϋαπαιτούμενο για τα σεμινάρια DNA3, DNA 4, Τα Επίπεδα της Ύπαρξης 1 και Τα Επίπεδα της Ύπαρξης 2

Κόστος σεμιναρίου: 600€

Ημερομηνίες

  • 24/02/2025 4:00 μμ - 10:15 μμ
  • 25/02/2025 4:00 μμ - 10:15 μμ
  • 26/02/2025 9:00 πμ - 10:15 μμ
  • 27/02/2025 9:00 πμ - 10:15 μμ
  • 28/02/2025 4:00 μμ - 10:15 μμ

Ημερήσιο πρόγραμμα

ΩΡΑΡΙΟ
Την πρώτη ημέρα ελάτε στην εφαρμογή οπωσδήποτε 10 λεπτά πιο νωρίς για να γίνει σίγουρο ότι μπορείτε να συνδεθείτε.
Ελάχιστο διδακτικών ωρών από το ΤΗΙΝΚ: 27 και μισή. Σε αυτό το σεμινάριο κάνουμε 27 και μισή διδακτικές ώρες.

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
16:00 – 18:00  διδασκαλία    2 ώρες
18:00 – 18:30 διάλειμμα 30΄ λεπτα
18:30 – 20:30 διδασκαλία  2 ώρες
20.30 – 20.45 διάλλειμα    15 λεπτά διάλλειμα
20.45 – 22.15  διδασκαλία   1 1/2  ώρα

 

Τοποθεσία
Διαδικτυακό σεμινάριο

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ή  στα ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

Ποια σεμινάρια πρέπει να έχετε κάνει πριν:
1.Bασικό Επίπεδο DNA1
2.Προχωρημένο Επίπεδο DNA2
3.Dig Deeper

-Αυτό είναι ένα διαδικτυακό σεμινάριο. Για τα ζωντανά δείτε το πρόγραμμα.
-Χρειάζεται να εγγραφείτε και να αποπληρώσετε όλο το ποσό, τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν από το σεμινάριο, για να προλάβουμε να σας στείλουμε το υλικό (εγχειρίδιο) με courier, εάν και το ιδανικό θα ήταν 1 μήνα πριν το σεμινάριο ιδίως εάν δεν κατοικείτε Ελλάδα.
-Εάν υπάρξει ακύρωση από μέρους σας και εφόσον έχετε πληρώσει, θα σας επιστραφεί το ποσό πλην 50 ευρώ ως έξοδα.
-Εγγραφή στο σεμινάριο χωρίς να αποπληρωθούν τα δίδακτρα δεν ισχύει.
-Όταν εγγραφείτε θα σταλεί στο email σας επιβεβαίωση της εγγραφής σας και ένας λογαριασμός για να καταθέσετε τα δίδακτρα και άλλες πρακτικές λεπτομέρειες. Εάν δεν λάβετε άμεσα (μέσα σε 2 εργάσιμες) το email αυτό, κοιτάξτε στον φάκελο με τα ανεπιθύμητα ή τηλεφωνήστε μας.
-Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: το 1/3 της αρχικής τιμής.
-Λίγες ημέρες πριν το σεμινάριο: link για το zoom, εγχειρίδιο

Προϋποθέσεις:
Βασικό Επίπεδο DNA,
Προχωρημένο Επίπεδο DNA,
Dig Deeper (Εμβάθυνση)

Θα λάβετε:

  • Εγχειρίδιο ύλης
  • Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο “Παγκόσμιες σχέσεις της Μεθόδου Θήτα” – World Relationships ThetaHealer®.

Θέματα που θα καλυφθούν:

  • 1η, 2η Μέρα: Επισκόπηση των πεποιθήσεων και των εθίμων στις χώρες του κόσμου. Οι μαθητές θα δουλέψουν πρακτικά με τις πεποιθήσεις για να βρουν και να απελευθερώσουν αρνητικά συναισθήματα και προγράμματα που έχουν για άλλες κουλτούρες και λαούς του κόσμου. Θα δουλέψουν με πεποιθήσεις που έχουν από τους προγόνους τους, περασμένες ζωές σε άλλες διαστάσεις ή εποχές ή πεποιθήσεις από την συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας ή της περιοχής που κατοικούν.
  • 3η Μέρα: Επικέντρωση σε περιοριστικές πεποιθήσεις αναφορικά με κοινωνικές ομάδες, πολιτικές ομάδες, ομάδες επαγγελμάτων, ταξικούς διαχωρισμούς, σεξουαλικά ταμπού, κοινωνικά ταμπού, άτομα με ειδικές ανάγκες, κτλ.
  • 4η, 5η Μέρα: Παγκόσμιες θρησκείες, οι πεποιθήσεις τους και η αποδοχή τους με πραγματική ανιδιοτελή αγάπη. Θα δείτε πώς οι θρησκείες και οι διάφορες φιλοσοφικές σχολές σας έχουν περιορίσει ή βοηθήσει υποσυνείδητα. Θα κατανοήσετε πως να εμπιστεύεστε την δική σας εσωτερική γνώση χωρίς να αποστρέφεστε, να απειλείτε ή να απειλείστε από την κουλτούρα των άλλων.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.