ΔΙΑΔIΚΤYΑΚΟ: Ιδανικό Βάρος, 13 Φεβρουαρίου 2021

Ιδανικό Βάρος

Αλλάξτε τις πεποιθήσεις σας, καθώς μαθαίνετε έναν νέο συναρπαστικό τρόπο για να αποκτήσετε το ιδανικό βάρος σας και την εσωτερική σας ηρεμία. Η Βαϊάννα Στάϊμπολ, ιδρύτρια της Μεθόδου ThetaHealing® δημιούργησε αυτό το σεμινάριο το καλοκαίρι του 2011. Δεν είναι απλά ένα σεμινάριο για απώλεια βάρους και επίσης δεν είναι μόνον γι αυτούς που θέλουν να μειώσουν ή να αυξήσουν το σωματικό τους βάρος. Είναι για όλους. Το σεμινάριο δεν αναφέρεται μόνο στο σωματικό βάρος. Μας φέρνει σε επαφή και με όλα τα ¨βάρη¨ που έχουμε στην ψυχή μας και τις αρνητικές πεποιθήσεις που συντελούν στο ακατάλληλο για εμάς σωματικό βάρος. Εάν είστε σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα είτε την ασκείται επαγγελματικά είτε εθελοντικά ή μόνο σε φίλους, οι γνώσεις αυτού του σεμιναρίου είναι ανεκτίμητες. Θα μπορέσετε στην διάρκεια της συνεδρίας, να έχετε περισσότερα εργαλεία για αποτελεσματικότερες θεραπείες. Θα μπορέσετε να βοηθήσετε και να οδηγήσετε τους θεραπευόμενους σας σε άμεσες κατανοήσεις των πεποιθήσεων που τους εμποδίζουν να ισορροπήσουν αυτόν τον τομέα στη ζωή τους. Αυτό το σεμινάριο είναι η εξεύρεση ενός πραγματικού ρυθμού για το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μας. Την επαφής με την εσωτερική ομορφιά και την αγάπη για τον εαυτό μας μέσα από τα όνειρα και τις επιθυμίες μας! Δεν είναι για το ποιος είναι ο πιο αδύνατος ή η πιο όμορφη! Είναι για να νιώθουμε άνετα στο δικό μας σώμα μέσω της αποδοχής του εαυτού μας.Και είναι για να κατανοήσουμε πως όταν συντονιζόμαστε με τον Αληθινό Εαυτό μας, αυτό εκδηλώνεται σε ιδανικό βάρος για εμάς. Αυτή η στάση αμέσως ισορροπεί το σώμα και οδηγεί στο ιδανικό βάρος είτε είστε υπέρβαροι ή πολύ αδύνατοι. Αυτό το σεμινάριο είναι ακόμα και γι αυτούς που έχουν το ιδανικό βάρος τους αλλά θέλουν να μάθουν περισσότερα για το όλο θέμα ώστε έχοντας την σωστή στάση και άποψη, να μπορούν να βοηθήσουν τους φίλους και συγγενείς τους. Σε αυτή την εποχή της υψηλής συνειδητότητας την οποία ζούμε, χρειαζόμαστε μια πιο εκλεπτυσμένη προσέγγιση της καλής φυσικής κατάστασης και της ευεξίας!

Κόστος σεμιναρίου: 100€

Ημερομηνίες

 • 13/02/2021 10:00 πμ - 7:00 μμ

Ημερήσιο πρόγραμμα

10.00 – 12.00 διδασκαλία
12.00 – 12.30 διάλειμμα   30΄
12.30 – 14.30 διδασκαλία
14.30 – 15.15 διάλειμμα   45΄
15.00 – 16.45 διδασκαλία
16.45 – 15.15 διάλειμμα   30΄
17.00 – 19.00 διδασκαλία*
(*ίσως να τελειώσουμε στις 18.00)

**Ελάτε στην εφαρμογή οπωσδήποτε 15 λεπτά πιο νωρίς (στις 09.45 ) για να γίνει σίγουρο ότι μπορείτε να  συνδεθείτε.

Τοποθεσία
Διαδυκτιακό σεμινάριο

-Αυτό είναι ένα διαδικτυακό σεμινάριο. Για τα ζωντανά δείτε το πρόγραμμα.
Χρειάζεται να εγγραφείτε και να αποπληρώσετε όλο το ποσό (100 ευρώ) τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν από το σεμινάριο, εάν και το ιδανικό θα ήταν 1 μήνα πριν το σεμινάριο.
-Εάν υπάρξει ακύρωση από μέρους σας και εφόσον έχετε πληρώσει τα 100 ευρώ, θα σας επιστραφεί το ποσό πλην 50 ευρώ ως έξοδα.
-Εγγραφή στο σεμινάριο χωρίς να αποπληρωθούν τα δίδακτρα δεν ισχύει.
-Όταν εγγραφείτε θα σταλεί στο email σας επιβεβαίωση της εγγραφής σας και ένας λογαριασμός για να καταθέσετε τα δίδακτρα και άλλες πρακτικές λεπτομέρειες. Εάν δεν λάβετε άμεσα (μέσα σε 2 εργάσιμες) το email αυτό, κοιτάξτε στον φάκελο με τα ανεπιθύμητα ή τηλεφωνήστε μας.
-Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: το 1/3 της αρχικής τιμής.

Με την κατάθεση των διδάκτρων θα σας σταλούν: link για το zoom, βιβλίο, εγχειρίδιο
-To διαδικτυακό σεμινάριο θα γίνει μέσω της εφαρμογής zoom. Θα σας σταλεί ο σύνδεσμος με τον οποίο θα μπορείτε να συμμετέχετε. Εντωμεταξύ κατεβάστε στον υπολογιστή σας ή στο κινητό σας το πρόγραμμα zoom.
– Το βιβλίο (εάν υπάρχει για το συγκεκριμένο σεμινάριο) στέλνονται ταχυδρομικά και περιλαμβάνονται στην τιμή του σεμιναρίου.
-Το εγχειρίδιο θα σας σταλεί ηλεκτρονικά και εάν μπορείτε εκτυπώστε το, αλλιώς θα το βλέπετε μέσα από τον υπολογιστή σας. Το εγχειρίδιο θα στέλνονταν κανονικά ταχυδρομικά και σε έντυπη μορφή σε εσάς αλλά λόγω lockdown δεν είναι ανοιχτά τα εκτυπωτήρια. Το εγχειρίδιο περιλαμβάνεται στην τιμή του σεμιναρίου. Εγγραφείτε άμεσα για να προλάβουμε να σας στείλουμε το υλικό. Χρειάζονται 3-4 εργάσιμες ημέρες για να έρθει.

-Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: το 1/3 της αρχικής τιμής.

Διάρκεια: 1 μέρες

Προϋποθέσεις:
Βασικό Επίπεδο DNA,
Προχωρημένο Επίπεδο DNA,
Dig Deeper (Εμβάθυνση)

Θα λάβετε:

 • Εγχειρίδιο ύλης
 • Βιβλίο στα αγγλικά
 • Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο, ”Ο Ρυθμός του Ιδανικού Βάρους” – RHYTHM to a Perfect Weight ThetaHealer®.

Θέματα που θα καλυφθούν:

 • Βρείτε τι σας εμποδίζει από το να έχετε το ιδανικό σας βάρος
 • Αφαιρέστε τις περιοριστικές πεποιθήσεις και βρείτε τα μπλοκαρίσματα τα οποία σας εμποδίζουν να διαχειρίζεστε το βάρος σας με επιτυχία. Μάθετε πως να είστε ο τέλειος εαυτός σας
 • Ανακαλύψτε τις πεποιθήσεις που σχετίζονται με την αίσθηση της δύναμης και το περιττό βάρος – γιατί το κρατάτε και πως να το απελευθερώσετε.
 • Βρείτε πως να έχετε το μεγαλύτερο όφελος από την αεροβική άσκηση όταν δεν έχετε χρόνο να γυμναστείτε!
 • Θα λάβετε ενεργειακές ενσταλάξεις σχεδιασμένες να σας βοηθήσουν εύκολα να τρώτε λιγότερο φαγητό χωρίς να χάνετε κάποιο από τα θρεπτικά και ωφέλιμα συστατικά τα οποία χρειάζεστε και να νιώθετε ικανοποιημένοι με αυτά που τρώτε.
 • Ανακαλύψτε ότι τελικά ΔΕΝ είστε αδύναμος και αιτία του ότι έχετε παλέψει τόσο καιρό χωρίς αποτέλεσμα όσο και να προσπαθήσατε, είναι οι βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις σας.
 • Απελευθερώστε πεποιθήσεις σχετικές με το να τρώτε πολύ ή λίγο, το φαγητό, την άσκηση, την εικόνα που έχετε για το σώμα σας, τον φόβο του να είστε στο ιδανικό βάρος σας, το φόβο να είστε αισθησιακοί, δυνατοί ή όμορφοι.
 • Πως να επανέλθετε στο ιδανικό σας βάρος με την άσκηση «Το Τραγούδι της Καρδιάς»
 • Μάθετε ποια συμπληρώματα είναι ιδανικά για να χάσετε περιττό βάρος, για να χτίσετε μύες και για να διατηρήσετε ένα ισορροπημένο σώμα.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.