Γκόραν Κάρνα

Σχετικά με τον Γκόραν Κάρνα

Γκόραν Κάρνα – ThetaHealing® Master & Certificate of Science

Ο Goran Karna είναι εκπρόσωπος και διαχειριστής  ThetaHealing® (ThetaHealing® United World Wide) της Κροατίας και της Σερβίας. Είναι εξειδικευμένος στο υψηλότατο επίπεδο ως εκπαιδευτής της Τεχνικής Theta Healing® Teacher Training, με πιστοποιητικό Certificate of Science of Theta Healing®.

Ο Goran έχει πτυχίο στη Φιλοσοφία και την Ιστορία της Τέχνης από το Πανεπιστήμιο του Zadar της Κροατίας. Έχει επίσης Δίπλωμα Φυσικών Θεραπειών στην Ομοιοπαθητική από τις Σχολές Υγείας της Αυστραλίας. Ο Goran σπούδασε Δονητική Θεραπεία στην Ινδία και έχει επίσης δίπλωμα στο Yumeiho ένα παραδοσιακό Κινέζικο και Ιαπωνικό Μασάζ, από το Διεθνές Ινστιτούτο Πρακτικής της Προληπτικής Ιατρικής Masayuki Saionji.

Από την ηλικία των 16 ετών ο Γκόραν αναζητά την Αλήθεια, αναζητώντας σκοπό και νόημα στη ζωή. Αυτή η αναζήτηση τον ώθησε να μελετήσει τους ανατολικούς και δυτικούς μυστικιστές, τη φιλοσοφία, την τέχνη,  διαφορετικές τεχνικές θεραπείας και να κάνει προσκυνήματα σε ιερούς τόπους.

Το 2002 ο Goran συναντήθηκε με την Vianna Stibal στο Cairns της Αυστραλίας. Είχε μια κρίση ζωής εκείνη την εποχή και η Vianna τον βοήθησε να βρει ισορροπία στο μυαλό και στο σώμα του. Ο Goran έγινε εκπαιδευτής ThetaHealing ™ το 2003 και μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει περισσότερα από 300 σεμινάρια και εργαστήρια. Στην πρακτική της Θήτα έχει δει θεραπείες για καρκίνο, ιογενείς και βακτηριακές ασθένειες, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, σπασμένα οστά, εθισμούς, διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση και πολλά άλλα (για παραδείγματα θεραπειών παρακαλούμε εισάγετε Μαρτυρίες για Θεραπείες στην ιστοσελίδα του).

Ο Goran παρατήρησε ότι οι άνθρωποι γίνονται πιο ευτυχισμένοι, πιο υγιείς, πιο ολοκληρωμένοι και επιτυχημένοι μετά την αλλαγή των βασικών τους πεποιθήσεων. Συνειδητοποίησε ότι τα θαύματα συμβαίνουν και συμβαίνουν πολύ συχνά στον κόσμο του Theta Healing.

Πιστεύει ότι η δύναμη της Τεχνικής ThetaHealing® προέρχεται από την Πηγή, ή τον ίδιο τον Θεό. Οι τεχνικές που δίνονται για την πρόσβαση σε αυτή τη δύναμη είναι απλές, εύκολες στην εκμάθηση και προσβάσιμες σε όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, τη θρησκεία ή το εκπαιδευτικό υπόβαθρο. Ο Goran έχει την τιμή να φέρει αυτήν την ιερή διδασκαλία στους μαθητές και τους πελάτες του.

Μια σύντομη ιστορία για μένα

Θα ήθελα να πω κάτι για τον εαυτό μου που πιστεύω ότι αξίζει να ακούσετε, ίσως θα καταφέρω να το κάνω, ίσως όχι. Είναι πάντα πιο εύκολο να πεις κάτι θετικό για τους άλλους. Από την νεανική ηλικία έχω ενδιαφέρει για την Αλήθεια ως σκοπό, ουσία, πυρήνα, ή  Ύπαρξη. Έχω περάσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου αναζητώντας και εξερευνώντας την Αλήθεια μέσα από τις διδασκαλίες διαφόρων θρησκειών του κόσμου, πνευματικών κινήσεων καθώς επίσης και μέσα από την πρακτική διαλογισμού, την Namasmarana (επανάληψη του ονόματος του Θεού) και εθελοντική εργασία.

Όταν ήμουν περίπου 33 ετών, ο πνευματικός μου δάσκαλος Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα μου είπε σε μια συνέντευξη στο άσραμ του στην Ινδία, να πάω στην Αυστραλία και ότι θα μου έβρισκε εκεί μια πολύ καλή εργασία.Στην ηλικία των 36 ετών συναντήθηκα τη Vianna Stibal στην Αυστραλία και εισήχθη στην Τεxνική ThetaHealing. Όταν μου είπε ότι είχε λάβει ένα τηλεγράφημα από τον Σάι Μπάμπα στο οποίο την συγχαίρει για την πρώτη ενεργοποίησή του DNA της, όλα μου κατέστησαν σαφή. Ήξερα ότι αυτή ήταν η πνευματική τεχνική που έψαχνα, όπου θα μπορούσα να βοηθήσω τον εαυτό μου και τους άλλους σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Όταν άρχισα αυτό το έργο πριν από 17 χρόνια υπήρχε μόνο η Βασική τάξη DNA εκείνη την εποχή. Η προχωρημένη τάξη δημιουργήθηκε από την Vianna το επόμενο έτος. Για μένα ήταν μια σπάνια ευκαιρία και τιμή ότι η Vianna με καθοδήγησε σε όλα τα μαθήματά της μέχρι την παρούσα στιγμή.
Είμαι ευγνώμων για όλη τη βοήθεια που έλαβα και μπόρεσα να μεταδώσω σε άλλους.Πριν από περίπου 10 χρόνια εισήγαγα αυτή την τεχνική Thetahealing στην Κροατία και τη Σερβία, όπου σύντομα έγινε κοινή γνώση και οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι και ευγνώμονες για τις διδασκαλίες.Τι άλλο μπορώ να πω εκτός από το ότι πιστεύω βαθιά στην τεχνική Thetahealing και τα οφέλη της για τον κόσμο. Ελπίζω να μπορέσω να δώσω την ταπεινή μου συμβολή στη διάδοση και ανάπτυξη αυτής της τεχνικής καθώς και στην επέκταση της συνείδησης στην ανθρωπότητα.

Γκόραν Κάρνα

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.