Συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις

Ατομικές συνεδρίες - Τι μπορεί να μου προσφέρει μια συνεδρία;

Μια συνεδρία θα αλλάξει τη ζωή σας για πάντα. Η τεχνική ThetaHealing επιτρέπει σε κάποιον απλά και γρήγορα να εντοπίσει τα βαθιά εμπόδια, τα συναισθηματικά πρότυπα και τις περιοριστικές πεποιθήσεις οι οποίες είναι αποθηκευμένες στο μυαλό, στο σώμα, στο υποσυνείδητο και στην ψυχή του. To άτομο επαναπρογραμματίζεται έτσι ώστε να αναδιαμορφώσει, να αναδημιουργήσει την πραγματικότητα του και τη ζωή του και να μάθει περισσότερα για το σκοπό της.

Εάν σας απασχολεί οποιοδήποτε θέμα υγείας, στην διάρκεια της συνεδρίας θα δούμε πώς οι αρνητικές πεποιθήσεις έχουν δημιουργήσει ασθένειες στο σώμα και θα τις αντικαταστήσουμε με θετικές. Αυτό μπορεί να συντελέσει δυναμικά στη βελτίωση της υγείας.

Εάν σας απασχολεί οποιοδήποτε άλλο θέμα, θα ανακαλύψετε τις ριζικές αιτίες του προβλήματος, θα επαναπρογραμματίσετε το νου σας με νέες, αγνές ιδέες, σκέψεις, εμπνεύσεις, πεποιθήσεις και συναισθήματα και θα μάθετε πώς να δημιουργείτε αυτό που επιθυμείτε σε συντονισμό με τη ψυχή σας. Αυτό θα συντελέσει στο να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πια στη ζωή.

Η τεχνική ThetaHealing έχει θεραπεύσει, αλλάξει και μετασχηματίσει τις ζωές πολλών χιλιάδων ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Εάν υπάρχει οποιοσδήποτε τομέας της ζωής σας, υγείας, προσωπικός, επαγγελματικός, οικονομικός ή άλλος στον οποίο δεν είστε ευτυχής 100%, η τεχνική ThetaHealing μπορεί να σας βοηθήσει.

Δήλωση αποποίησης:
Τα σεμινάρια και οι συνεδρίες ThetaHealing αποτελούν μόνον προτάσεις για βελτίωση της ζωής και την ευεξία του ανθρώπου και δεν αντικαθιστούν τις υπηρεσίες του επίσημου ιατρικού επαγγέλματος
.

Κάνει η Μαρία Τελίδου συνεδρίες;

Πάντα η Μαρία κάνει συνεδρίες στους παλαιούς θεραπευόμενους και περιστασιακά σε καινούργιους. Αυτήν την περίοδο η Μαρία δεν κάνει συνεδρίες σε καινούργιους θεραπευόμενους. Καλέστε στο 6949762983 ή στο email info@mariatelidou.gr  να σας προτείνει η Μαρία κάποιον συνάδελφο. Οι συνεδρίες της Μαρίας γίνονται μέσω, skype, viber, messenger, zoom ή τηλεφωνικά και όχι από κοντά διότι η Μαρία Τελίδου ταξιδεύει συνεχώς.

Πόσες συνεδρίες χρειάζομαι;

Με την τεχνική ThetaHealing, μπορεί να γίνει πολύ δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από το τι θέλει να επιτύχει ο καθένας. Πολλές φορές οι θεραπευόμενοι μπορεί να βιώσουν μεγάλες αλλαγές με μία μόνο συνεδρία, παρόλα αυτά μερικές φορές τα συστήματα πεποιθήσεων γύρω από το θέμα είναι πολύπλοκα και χρειάζεται να γίνει βαθύτερη δουλειά μοιρασμένη σε μερικές συνεδρίες για να πετύχουν αυτό που επιθυμούν.

Δεν κλείνουμε εβδομαδιαίες ή μηνιαίες σειρές συνεδριών. Προσπαθούμε και αφήνουμε ανοιχτό το γεγονός να ολοκληρωθεί ό,τι χρειάζεται ακόμη και σε μια συνεδρία, διότι πιστεύουμε στο άπειρο δυναμικό του ανθρώπου. Μετά την πρώτη συνεδρία αφήνουμε ελεύθερο τον θεραπευόμενο ο ίδιος να επιλέξει εάν και πότε χρειάζεται μια επόμενη συνεδρία αναλόγως με το πως εξελίσσεται η ζωή του. Με την τεχνική ThetaHealing δεν χρειάζονται μακροχρόνιες συνεδρίες. Μέσα σε μερικές συνεδρίες ή και άμεσα ένα συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί είναι δυνατόν να επιλυθεί οριστικά. Το πόσες συνεδρίες χρειάζονται θα εξαρτηθεί από τα αρνητικά προγράμματα πεποιθήσεων γύρω από το θέμα και πόσο γρήγορα αυτά αλλάζουν σε θετικά και προγράμματα ενδυνάμωσης.

Τι πρέπει να κάνω για να προετοιμαστώ για τη συνεδρία;

Δεν χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο εκτός από το να σκεφτείτε τι σας απασχολεί και θέλετε να το διαχειριστούμε στην συνεδρία. Είναι επίσης σημαντικό να έρθετε στη συνεδρία με στάση και πρόθεση για θετικές αλλαγές, όπως επίσης και να είστε έτοιμοι για θετικές αλλαγές. Πιείτε άφθονο νερό.

Πόσο διαρκεί και πόσο κοστίζει η συνεδρία;

Συγκεκριμένα η Μαρία Τελίδου έχει το εξής σύστημα:
Οι συνεδρίες διαρκούν περίπου μια ώρα. Η τιμή είναι μέσα στο εύρος από 50 εως 70 ευρώ ανά συνεδρία αναξάρτητα από τη διάρκεια της. Μέσα σε αυτό το εύρος μπορείτε να προσφέρετε ότι εσείς θέλετε ανάλογα με την οικονομική σας δυνατότητα.

Πώς διαλέγω θεραπευτή; Τι πρέπει να προσέχω σε ένα θεραπευτή;

Προτείνουμε να επικοινωνήσετε με μερικούς από τους θεραπευτές. Κάθε θεραπευτής είναι διαφορετικός. Η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει στο σωστό θεραπευτή ο οποίος θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις τωρινές σας προκλήσεις. Όσο περισσότερη εκπαίδευση της τεχνικής ThetaHealing έχει ο θεραπευτής (δείτε στο βιογραφικό του πόσα σεμινάρια ThetaHealing έχει κάνει), τόσο περισσότερη εμπειρία έχει στο να διευκολύνει τη βαθύτερη δουλειά στις πεποιθήσεις των άλλων, και όσο πιο πολύ θεραπευτική δουλειά έχει κάνει στον εαυτό του, τόσο πιο προετοιμασμένος θα είναι για τη συνεδρία σας.

Ο θεραπευτής πρέπει να κάνει αμιγώς ΤhetaHealing. Εάν θέλει να εφαρμόσει και άλλες τεχνικές πρέπει να τις κάνει σε ξεχωριστή ώρα ή μετά, αλλά ποτέ αναμειγμένα την ίδια ώρα.

Οι σύμβουλοι που παρέχουν επαγγελματικά ή εθελοντικά συνεδρίες εφόσον χρησιμοποιούν το λογότυπο Certified ThetaHealer® είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν μόνο τις τεχνικές ThetaHealing στην διάρκεια μια συνεδρίας. Δεν πρέπει να προσθέτουν στην ίδια συνεδρία άλλες διαφορετικές τεχνικές ή να αφαιρούν τίποτα από τις υπάρχουσες τεχνικές, έτσι όπως αυτές έχουν καθοριστεί από τη Βαϊάννα Στάϊμπολ. Μπορούν φυσικά μόλις τελειώσει η  συνεδρία ThetaHealing να κάνουν σε ξεχωριστή συνεδρία τις άλλες τεχνικές που γνωρίζουν.

Προσέχετε πάντα για το σύμβολο ΤhetaHealing®, που είναι σήμα κατατεθέν και έχει τα πνευματικά δικαιώματα. Στην ιστοσελίδα www.thetahealing.com που είναι η Αμερικανική αυθεντική ιστοσελίδα του ινστιτούτου THInK® μπορείτε να βεβαιώσετε εάν ένας σύμβουλος ή εκπαιδευτής είναι όντως εξουσιοδοτημένος.

Μετά δείτε πόσα σεμινάρια έχει κάνει και πότε τα έκανε. Αυτό (εάν και όχι πάντα) δείχνει το επίπεδο σοβαρότητας του και συνεχούς ενασχόλησής του με την Τεχνική ThetaΗealing.

Στην τεχνική ThetaHealing μιλάτε για το Δημιουργό. Ποιος/τι είναι αυτός ο Δημιουργός;

Ο Δημιουργός είναι η ενέργεια που συνυφαίνει και δένει τα πάντα μεταξύ τους στην Ύπαρξη. Δεν είναι κάποια οντότητα. Είναι η ενέργεια ή η συνείδηση της Αληθινής Αγάπης. Μπορείτε να αποκαλείτε αυτήν την συνείδηση με όποιο όνομα θέλετε, ακόμα και απλά Αγάπη.

Πρέπει να αλλάξω θρησκεία για να ασκώ θεραπείες της τεχνικής ThetaHealing;

Όχι. Η τεχνική ThetaHealing είναι τεχνική και όχι θρησκεία. Μπορείτε να την εξασκείτε ανεξαρτήτως θρησκείας, κουλτούρας ή φιλοσοφίας.

Πόσα σεμινάρια υπάρχουν στο ThetaHealing;

Τα σεμινάρια που απαρτίζουν την όλη την εκπαίδευση του ThetaΗealing χωρίζονται σε κατηγορίες :

1. Τα Σεμινάρια Μαθητών είναι τα βασικά, δηλαδή είναι ο κορμός της τεχνικής ThetaHealing® και είναι συνήθως πολυήμερα. Κάθε σεμινάριο έχει ως προϋπόθεση κάποιο προηγούμενο. Τα σεμινάρια των μαθητών οδηγούν και στα διπλώματα «Μaster» και «Certificate of Science» ενώ τα Επιλεκτικά όχι.

2. Τα Σεμινάρια Εκπαιδευτών είναι για να μπορείτε επίσημα να εκπαιδεύετε άλλους στην τεχνική ThetaHealing.

3. Τα  Επιλεκτικά σεμινάρια είναι συμπληρωματικά σεμινάρια που εξειδικεύονται επάνω σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Δεν οδηγούν στα διπλώματα «Μaster» και «Certificate of Science». Τα εισηγούνται μαθητές της Βαϊάννα  και αυτή τα έχει εγκρίνει. Δεν γίνεστε εκπαιδευτής σε αυτά.

Δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε όλα τα σεμινάρια. Κάνετε όσα θέλετε.

Τα Σεμινάρια Μαθητών

Τα Σεμινάρια Μαθητών είναι τα βασικά, δηλαδή είναι ο κορμός της τεχνικής Thetαhealing® και είναι συνήθως πολυήμερα. Κάθε σεμινάριο έχει ως προϋπόθεση κάποιο προηγούμενο. Τα σεμινάρια των μαθητών οδηγούν και στα διπλώματα «Μaster» και «Certificate of  Science» ενώ τα Επιλεκτικά όχι.

  Σεμινάριο Ημέρες Προϋποθέσεις
1. Εισαγωγή στο ΤhetaΗealing 1 ημέρα Καμία
2. Βασικό Επίπεδο DNA 3 ημέρες Καμία
3. Προχωρημένο Επίπεδο DNA 3 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
4. Dig Deeper (Εμβάθυνση) 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
5. Υλοποίηση και Αφθονία 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
6. Συντροφικές ψυχές 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
7. Ο Ρυθμός του Ιδανικού σας Βάρους 1 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
8. Εσύ και ο Σύντροφος σου 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
9. Εσύ και ο Στενός σου Κύκλος 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
10. Εσύ και η Γη 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
11. Εσύ και ο Δημιουργός 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
12. Το ζωϊκό βασίλειο 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
13. Το φυτικό βασίλειο 1 ημέρα Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
14. Τα παιδιά του Ουράνιου Τόξου (για παιδιά) 4 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
15. Τα παιδιά του Ουράνιου Τόξου ( για ενήλικες) 4 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
16. Διαισθητική Ανατομία 15 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
17. Ασθένειες και Διαταραχές 10 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Διαισθητική Ανατομία
18. Παγκόσμιες σχέσεις 5 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Διαισθητική Ανατομία
ή
Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
19. DNA3 5 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Διαισθητική Ανατομία
20. Τα Επίπεδα της Ύπαρξης 5 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Διαισθητική Ανατομία
ή
Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής

 

Τα Σεμινάρια Εκπαιδευτών

Τα Σεμινάρια Εκπαιδευτών είναι για να μπορείτε επίσημα να εκπαιδεύετε άλλους στην τεχνική ThetaHealing.

  Σεμινάριο Ημέρες Προϋποθέσεις
1. Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή 4 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
2. Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή 3 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
3. Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτή 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
4. Υλοποίηση και Αφθονία Εκπαιδευτή 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Υλοποίηση και Αφθονία
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτή
5. Συντροφικές ψυχές Εκπαιδευτή 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Συντροφικές ψυχές
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτή
6. Ο Ρυθμός του Ιδανικού σας Βάρους Εκπαιδευτή 1 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Ο Ρυθμός του Ιδανικού σας Βάρους
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτή
7. Εσύ και ο Σύντροφος σου Εκπαιδευτή 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Εσύ και ο Σύντροφος σου
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτή
8. Εσύ και ο Στενός σου Κύκλος Εκπαιδευτή 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Εσύ και ο Στενός σου Κύκλος
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτή
9. Εσύ και η Γη Εκπαιδευτή 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Εσύ και η Γη
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτή
10. Εσύ και ο Δημιουργός Εκπαιδευτή 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Εσύ και ο Δημιουργός
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτή
11. Το ζωϊκό βασίλειο Εκπαιδευτή 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Το ζωϊκό βασίλειο
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτή
12. Το φυτικό βασίλειο Εκπαιδευτή 1 ημέρα Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Το φυτικό βασίλειο
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτή
13. Τα παιδιά του Ουράνιου Τόξου (για παιδιά και ενήλικες) Εκπαιδευτή 4 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Τα παιδιά του Ουράνιου Τόξου (για παιδιά και ενήλικες)
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
14. Διαισθητική Ανατομία Εκπαιδευτή 15 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Διαισθητική Ανατομία
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτή
15. Ασθένειες και Διαταραχές Εκπαιδευτή 10 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Διαισθητική Ανατομία
Ασθένειες και Διαταραχές
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτή
Διαισθητική Ανατομία Εκπαιδευτή
16. Παγκόσμιες σχέσεις Εκπαιδευτή 5 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Παγκόσμιες σχέσεις
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτή
17. DNA3 Εκπαιδευτή 5 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Διαισθητική Ανατομία
DNA3
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτή
Διαισθητική Ανατομία Εκπαιδευτή
18. Τα Επίπεδα της Ύπαρξης Εκπαιδευτή 5 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Υλοποίηση και Αφθονίία
Διαισθητική Ανατομία
Παγκόσμιες  σχέσεις
Ασθένειες και  Διαταραχές
DNA3
Τα Επίπεδα της Ύπαρξης

 

Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή
Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτή
Υλοποίηση και Αφθονία Εκπαιδευτή
Τα παιδιά του Ουράνιου τόξου Εκπαιδευτή
Διαισθητική Ανατομία Εκπαιδευτή
Ασθένειες και  Διαταραχές Εκπαιδευτή
DNA3 Εκπαιδευτή
Παγκόσμιες  σχέσεις Εκπαιδευτή

 

Τα Επιλεκτικά Σεμινάρια

Τα Επιλεκτικά Σεμινάρια είναι συμπληρωματικά σεμινάρια που εξειδικεύονται επάνω σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Δεν οδηγούν στα διπλώματα «Μaster» και «Certificate of  Science». Τα εισηγούνται μαθητές της Βαϊάννα και αυτή τα έχει εγκρίνει. Δεν γίνεστε εκπαιδευτής σε αυτά.

Σεμινάριο Ημέρες Προϋποθέσεις
Οικογενειακοί δεσμοί 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Συνείδηση Αφθονίας 3 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Καθόρισε τις σκέψεις σου 3 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Απελευθερώσου από εθισμούς και 
 προσκολλήσεις και όρκους 3 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Συγχώρεση, Αγάπη και Δύναμη 3 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Ημέρα Συντροφικών ψυχών 1 ημέρα Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Το Παιχνίδι της Ζωής 3 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Χρωματοθεραπεία 3 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Το σώμα τραγουδά 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Αληθινός συντονισμός με τον δρόμο της ψυχής σου 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Ορμονική Ισορροπία 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Πόσα και ποια από όλα τα σεμινάρια του ThetaΗealing διδάσκει η Μαρία Τελίδου;

Η Μαρία Τελίδου ετοιμάζει ένα νέο τρόπο όσον αφορά την οργάνωση των σεμιναρίων. Πλέον πολλά σεμινάρια θα διεξάγονται με απογευματινό ωράριο και με μικρά διαλλείματα, έτσι ώστε να μπορούν να αξιοποιούνται και οι καθημερινές ημέρες και όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα. Με αυτόν τον τρόπο πιο πολλά σεμινάρια θα μπορούν να διεξάγονται στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Παρακάτω θα βρείτε τον πίνακα με τα σεμινάρια που διδάσκει η Μαρία Τελίδου κατά την διάρκεια του έτους.

  Σεμινάρια Μαθητών Ημέρες Προϋποθέσεις
1. Βασικό Επίπεδο DNA 3 ημέρες Καμία
2. Προχωρημένο Επίπεδο DNA 3 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
3. Dig Deeper (Εμβάθυνση) 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
4. Εσύ και ο Δημιουργός 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
5. Εσύ και ο Στενός σου Κύκλος 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
6. Υλοποίηση και Αφθονία 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
7. Συντροφικές ψυχές 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
8. Εσύ και ο Σύντροφος σου 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
9. Ο Ρυθμός του Ιδανικού σας Βάρους 1 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
10. Εσύ και η Γη 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
11. Διαισθητική Ανατομία 15 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
12. Παγκόσμιες σχέσεις 5 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Διαισθητική Ανατομία
ή
Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
13. Ασθένειες και Διαταραχές 10 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Διαισθητική Ανατομία
14. DNA3 5 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Διαισθητική Ανατομία
15. Τα Επίπεδα της Ύπαρξης 5 ημέρες

Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Διαισθητική Ανατομία
ή
Βασικό Επίπεδο DNA
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής

Μπορώ να κάνω τα σεμινάρια εάν δεν θέλω να γίνω θεραπευτής/τρια;

Καταρχήν θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τα σεμινάρια δεν είναι μόνο για αυτούς που θέλουν να γίνουν θεραπευτές ή μόνο για θεραπεία. Τα σεμινάρια είναι για όλους, είναι κυρίως για αυτογνωσία και εξέλιξη σε όλους τους τομείς της ζωής. Όσοι θέλουν μπορούν έπειτα να χρησιμοποιήσουν τις τεχνικές και θεραπευτικά στον εαυτό τους ή σε τρίτους. Δεν απαιτείται καμιά προϋπόθεση για να ξεκινήσει κάποιος τα σεμινάρια.

Ποια Σεμινάρια να κάνω; Είναι υποχρεωτικό να τα κάνω όλα;

Η Τεχνική ThetaHealing, έχει πολλά σεμινάρια αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να τα κάνετε όλα. Όλοι πρέπει ξεκινήσουν από σεμινάριο «Βασικό Επίπεδο DNA» το οποίο θα σας δώσει τον κορμό του ThetaHealing, και θα μπορείτε να κάνετε συνεδρίες στον εαυτό σας, στην οικογενειά σας και σε φίλους σε ένα καλό επίπεδο

Όταν αποφασίσετε, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να κάνετε και τα επόμενα στην σειρά σεμινάρια, «Προχωρημένο Επίπεδο DNA», «Dig Deeper», «Υλοποίηση και Αφθονία», με τα οποία θα ολοκληρώσετε τις τεχνικές του ThetaHealing.

Κάνοντας αυτά τα πρώτα σεμινάρια θα αισθανθείτε οι ίδιοι πότε είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνετε σιγά σιγά και τα υπόλοιπα. Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε, τα επόμενα σεμινάρια είναι πολύτιμα εργαλεία ζωής για τον εαυτό σας, την οικογένεια σας και την πορεία σας στην ζωή. Θα ανοιχτείτε σε ένα καινούργιο κόσμο δυνατοτήτων και θεραπείας.

Πόσο συχνά μπορώ να κάνω σεμινάρια;

Εάν θέλετε να κάνετε πολλά σεμινάρια μαζί και αναρωτιέστε εάν μπορείτε να αφομοιώσετε την ύλη ή εάν θα μπορείτε να ανταπεξέλθετε, σας διαβεβαιώνουμε ότι το να κάνετε τα σεμινάρια όλα μαζί, την ίδια περίοδο, είναι ο καλύτερος τρόπος επειδή είναι αλληλένδετα και αντιλαμβάνεστε την συνολική εικόνα αμέσως. Στα σεμινάρια δεν απαιτείται να καταβάλετε προσπάθεια, ούτε χρειάζεται να έχετε προηγούμενη πείρα. Η μεθοδολογία είναι τέτοια ώστε να αφομοιώσετε τα πάντα γρήγορα, εύκολα και αυτόματα. Τα σεμινάρια είναι 100% βιωματικά της τεχνικής και της φιλοσοφίας του ThetaHealing, με πολύ πρακτική εξάσκηση. Στο τέλος του σεμιναρίου θα νιώθετε απολύτως σίγουροι ότι μπορείτε να την εφαρμόσετε.

Πόσο συχνά διεξάγονται τα σεμινάρια;

Τα σεμινάρια «Βασικό Επίπεδο DNA», «Προχωρημένο Επίπεδο DNA»,«Dig Deeper», διεξάγονται συχνά στη διάρκεια του έτους. Σχεδόν κάθε 2-3 μήνες στην Αθήνα και μια – δυο φορές το χρόνο σε κύριες πόλεις στην Ελλάδα και Κύπρο. Τα υπόλοιπα σεμινάρια διεξάγονται πιο αραιά, συνήθως 1-2 φορές μέσα στο έτος.

Γίνονται σεμινάρια σε άλλες γλώσσες;

Ναι, υπάρχουν σεμινάρια για Αγγλόφωνους.

Πως μπορώ να γίνω επαγγελματίας θεραπευτής;

Όσοι θέλουν να γίνουν επαγγελματίες σύμβουλοι ThetaΗealing τυπικά μπορούν να αρχίσουν ακόμα και από το πρώτο σεμινάριο. Όμως η Μαρία σας προτείνει να ξεκινήσετε εφόσον έχετε κάνει τα πρώτα 3 στην σειρά σεμινάρια. Μετά το πρώτο σεμινάριο κάντε πολύ εξάσκηση συνεδριών σε γνωστούς και φίλους, και συνεχίστε έτσι καθώς κάνετε και τα επόμενα 2 στην σειρά σεμινάρια. Γενικά ένας επαγγελματίας καθώς εξελίσσετε θα πρέπει σε ένα εύλογο διάστημα, να κάνει όλα τα σεμινάρια μαθητών της τεχνικής ThetaΗealing. Θεωρώ επίσης έναν καλύτερα ολοκληρωμένο επαγγελματία όταν έχει κάνει και το Διαισθητική Ανατομία για να ξέρει να δουλεύει καλά με τις ασθένειες και το σώμα. Εάν είστε καλός επαγγελματίας θα έρχεται πολύς κόσμος σε εσάς. Έτσι θα μπορείτε να κάνετε και άλλα σεμινάρια.

Είμαι ήδη ψυχοθεραπευτής ή γιατρός ή επαγγελματίας εναλλακτικός θεραπευτής. Ποια σεμινάρια να κάνω;

Εάν είσαστε έμπειροι επαγγελματίες ήδη, μπορείτε να εφαρμόζετε τις τεχνικές ThetaΗealing παράλληλα με την υπάρχουσα πρακτική σας όποια και να είναι αυτή. Πρέπει και πάλι όμως, να ξεκινήσετε από το Βασικό Σεμινάριο, όπως όλοι. Το ThetaΗealing έχει τις δικές του συγκεκριμένες τεχνικές και εκπαίδευση.

Τι είναι η Επαναπιστοποίηση σεμιναρίων;

Χρειάζεται επαναπιστοποίηση κάθε 5 χρόνια εάν είστε μαθητής. Εάν μείνετε ανενεργοί χωρίς να κάνετε ούτε ένα σεμινάριο μέσα σε 5 χρόνια από το τελευταίο σας σεμινάριο, τα σεμινάρια σας δεν θα ισχύουν πλέον. Αυτό θα σημαίνει ότι εάν θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω στο ThetaHealing κάνοντας άλλα σεμινάρια δεν θα μπορείτε. Θα πρέπει να τα ξανακάνετε όλα από την αρχή.
Για όσους δουλεύετε επαγγελματικά δεν θα ισχύει η πιστοποίηση σας.

Μπορείτε να επαναπιστοποιηθείτε με ΕΝΑΝ από τους παρακάτω τρόπους με οποιονδήποτε εκπαιδευτή:

 1. Κάνοντας έστω και ένα επαναληπτικό σεμινάριο, επιλέγοντας όποιο θέλετε
 2. Κάνοντας έστω και ένα καινούργιο σεμινάριο, επιλέγοντας όποιο θέλετε
 3. Κάνοντας ένα σεμινάριο εκπαιδευτών, επιλέγοντας όποιο θέλετε.

Φυσικά δεν είναι υποχρεωτικό να επαναπιστοποιηθείτε. Σε αυτήν την περίπτωση,απλώς, θα μείνει η εκπαίδευσή σας στο σημείο που είναι τώρα και θα μείνει για τη δική σας χρήση. Μπορείτε να την χρησιμοποιείτε σε ιδιωτικό επίπεδο.

To Thetahealing είναι μια ζωντανή διδασκαλία που εξελίσσεται συνεχώς και η επαναπιστοποίηση χρησιμεύει στο να προχωράτε μπροστά στην διδασκαλία, να είστε μέσα στην διδασκαλία και να είστε ενήμεροι των καινούργιων αλλαγών ώστε να μεταδίδεται σωστά το ανανεωμένο Thetahealing και όχι το παλιό.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εάν έχουν περάσει 5 χρόνια  από το  τελευταίο  σας  σεμινάριο.

Επανάληψη σεμιναρίων

– Μπορείτε να κάνετε επαναληπτικά σεμινάρια ακόμα και εάν έχετε κάνει σεμινάρια με άλλους εκπαιδευτές. Η τιμή των επαναληπτικών σεμιναρίων είναι μειωμένη. Για πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί  μας.
– Δηλώστε τη συμμετοχή σας στη “Φόρμα Εγγραφής στα Σεμινάρια” και στο μήνυμα να γράψετε:  “Επανάληψη του τάδε σεμιναρίου”.
– Δεν συμπεριλαμβάνονται ξανά βιβλία. Φέρτε στο σεμινάριο τα δικά σας βιβλία εάν το σεμινάριο έχει το δικό του βιβλίο.
– Θα πάρετε καινούργια εγχειρίδια.

Πως ξέρω ότι τα σεμινάρια σας είναι τα αυθεντικά σεμινάρια της Βαϊάννα Στάϊμπολ;

Η Βαϊάννα Στάϊμπολ (Vianna Stibal) είναι η ιδρύτρια της τεχνικής ΤhetaHealing®, των σεμιναρίων ΤhetaHealing® και του ινστιτούτου ThetaHealing Institute of Knowledge® (THInK®) στην Αμερική.

Τα αυθεντικά σεμινάρια ThetaHealing® χαρακτηρίζονται από:

 1. Η διάρκεια των ημερών του σεμιναρίων είναι όπως αυτές αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Βαϊάννα Στάϊμπολ. Όλα τα σεμινάρια είναι ολοήμερα και πρέπει να γίνονται το λιγότερο 6 διδακτικές ώρες την ημέρα εκτός των διαλειμμάτων.
 2. Λαμβάνεται βιβλία και υλικό από τον οργανισμό THInK®.
 3. Λαμβάνεται πιστοποιητικό από τον οργανισμό THInK®.
 4. Το σεμινάριο έχει εγκριθεί για να διεξαχθεί από τον οργανισμό THInK®.
 5. Ο/Η εκπαιδευτής είναι εξουσιοδοτημένος από τον οργανισμό THInK®.
 6. Ο/Η εκπαιδευτής αναφέρει το όνομα του σεμιναρίου όπως αυτό αποκαλείται επίσημα και δεν το παραλλάζει, κάνει γνωστά τα λογότυπα και το κατατεθέν σήμα THInK® και δηλώνει ότι διδάσκει το ΤhetaHealing® της Βαϊάννα Στάϊμπολ (Vianna Stibal).
 7. Οι σύμβουλοι ή εκπαιδευτές που παρέχουν επαγγελματικά ή εθελοντικά συνεδρίες ή σεμινάρια εφόσον χρησιμοποιούν το λογότυπο Certified ThetaHealer® είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν μόνο την τεχνική ΤhetaHealing®, στην διάρκεια μιας συνεδρίας ή ενός σεμιναρίου, χωρίς να προσθέτουν άλλες διαφορετικές τεχνικές ή να αφαιρούν τίποτα από τις υπάρχουσες τεχνικές έτσι όπως αυτές έχουν καθοριστεί από τη Βαϊάννα Στάϊμπολ. Μπορούν φυσικά μόλις τελειώσει η  συνεδρία ThetaHealing να κάνουν σε ξεχωριστή συνεδρία τις άλλες  τεχνικές που  γνωρίζουν.
 8. Προσέχετε πάντα για το σύμβολο ΤhetaHealing®, που είναι σήμα κατατεθέν και έχει τα πνευματικά δικαιώματα. Στην ιστοσελίδα www.thetahealing.com που είναι η Αμερικανική αυθεντική ιστοσελίδα του ινστιτούτου THInK® μπορείτε να βεβαιώσετε εάν ένας σύμβουλος ή εκπαιδευτής είναι όντως εξουσιοδοτημένος. Μετά δείτε πόσα σεμινάρια έχει κάνει και πότε τα έκανε. Αυτό (εάν και όχι πάντα) δείχνει το επίπεδο σοβαρότητας του και συνεχούς ενασχόλησής του με την τεχνική ThetaHealing®.
 9. Οι μαθητές πρέπει να γνωρίζουν από που προέρχεται η γενεαλογία μιας διδασκαλίας για να είναι εφικτό για αυτούς να ερευνήσουν την πηγή της και βέβαια ως προς σεβασμό προς την ιδρύτρια της διδασκαλίας που θέλει το σύστημα της να διατηρείται αμιγές. Οι μαθητές υπογράφουν επίσημο συμβόλαιο που δίδεται από το ΤΗΙΝΚ, για την είσοδό τους στο σεμινάριο, το οποίο τους ενημερώνει για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους.

 

Τι είναι τo Δίπλωμα Master;

Σαν ιδιωτική σχολή το ΤΗΙΝΚ έχει δικαίωμα να χορηγήσει τα δικά του διπλώματα που έχουν την έννοια που δίδεται στο ΤΗΙΝΚ και όχι σε άλλες πανεπιστημιακές σχολές.

Η Πιστοποίηση “Master” της τεχνικής Τhetahealing απονέμεται σε όλους όσους έχουν ολοκληρώσει συγκεκριμένο αριθμό σεμιναρίων, μέσα σε 4 χρόνια. Το “Master” είναι μια αναγνώριση για τον χρόνο και την προσπάθεια που κατέβαλε ο σπουδαστής να φτάσει αυτό το επίπεδο.

Θα λάβετε πλακέτα ως πιστοποιητικό με τα εξής αναγραφόμενα:
“You are recognized as one of the graduating classes from the ThetaHealing Institute of Knowledge® (THInK) and acknowledged as a ThetaHealing® Master. You have accepted the challenge to soar above the world and overcome the barriers to success. You are recognized as a leader for your efforts.Truly, you are an inspiration.”

Για το Δίπλωμα Master χρειάζεστε τα παρακάτω σεμινάρια μέσα σε 4 χρόνια:

  Σεμινάριο Ημέρες Προϋποθέσεις
1. Βασικό Επίπεδο DNA 3 ημέρες Καμία
2. Προχωρημένο Επίπεδο DNA 3 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
3. Dig Deeper (Εμβάθυνση) 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
4. Υλοποίηση και Αφθονία 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 

Dig Deeper (Εμβάθυνση)
5. Παγκόσμιες σχέσεις 5 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA, 

Προχωρημένο Επίπεδο DNA
, 
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
, 
Διαισθητική Ανατομία
 ή 

Βασικό Επίπεδο DNA, 

Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 

Dig Deeper (Εμβάθυνση), 

Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
6. Διαισθητική Ανατομία 15 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA, 

Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 

Dig Deeper (Εμβάθυνση)
7. Ασθένειες και Διαταραχές 10 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA, 

Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 

Dig Deeper (Εμβάθυνση), 

Διαισθητική Ανατομία
8. Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής 4 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA, 

Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 

Dig Deeper (Εμβάθυνση)
9. Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής 3 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 

Dig Deeper (Εμβάθυνση)
, 
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
10. Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτής 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA, 

Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
, 
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
11. Υλοποίηση και Αφθονία Εκπαιδευτής 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA, 

Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 

Dig Deeper (Εμβάθυνση)
, 
Υλοποίηση και Αφθονία, 
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
, 
Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτής
12. Διαισθητική Ανατομία 
Εκπαιδευτής 15 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 

Dig Deeper (Εμβάθυνση), 
Διαισθητική Ανατομία, 
Βασικό Επίπεδο DNA
, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 

Dig Deeper (Εμβάθυνση)
13. Τα παιδιά του Ουράνιου Τόξου
 (για ενήλικες) Εκπαιδευτής 5 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA, 

Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
, 
Βασικό Επίπεδο DNA
, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
, 
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
Τι είναι τo Δίπλωμα Certificate of Science;

Σαν ιδιωτική σχολή το ΤΗΙΝΚ έχει δικαίωμα να χορηγήσει τα δικά του διπλώματα που έχουν την έννοια που δίδεται στο ΤΗΙΝΚ και όχι σε άλλες πανεπιστημιακές σχολές.

Για να δικαιούστε το Πιστοποιητικό “Certificate of  Science” της τεχνικής Τhetahealing πρέπει να ολοκληρώσετε τα συγκεκριμένα σεμινάρια, μέσα σε 4 χρόνια.

Θα λάβετε πλακέτα ως πιστοποιητικό με τα εξής αναγραφόμενα:
“This prestigious award is bestowed upon graduating the DNA2 and DNA3 Certified Instructors in acknowledgement of this high achievement in ThetaHealing®. May you use this knowledge in the highest and best way to manifest your dreams and find your greatest purpose with dignity and joy. With Love and Gratitude Vianna Stibal, Creator of ThetaHealing® and THInK.

Για το Δίπλωμα Certificate of Science χρειάζεστε τα παρακάτω σεμινάρια μέσα σε 4 χρόνια:

  Σεμινάριο Ημέρες Προϋποθέσεις
1. Βασικό Επίπεδο DNA 3 ημέρες Καμία
2. Προχωρημένο Επίπεδο DNA 3 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
3. Dig Deeper (Εμβάθυνση) 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
, Προχωρημένο Επίπεδο DNA
4. Υλοποίηση και Αφθονία 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
, 
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
5. Παγκόσμιες σχέσεις 5 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA

, Προχωρημένο Επίπεδο DNA

, Dig Deeper (Εμβάθυνση)

, Διαισθητική Ανατομία
 ή 

Βασικό Επίπεδο DNA

, Προχωρημένο Επίπεδο DNA

, Dig Deeper (Εμβάθυνση)

, Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής

, Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
6. Διαισθητική Ανατομία 15 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA
, 
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
7. Ασθένειες και Διαταραχές 10 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
, Διαισθητική Ανατομία
8. DNA3 5 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 
Dig Deeper (Εμβάθυνση), 
Διαισθητική Ανατομία
9. Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής 4 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
, Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
10. Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής 3 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
, Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
11. Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτής 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
, Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
, Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
12. Τα παιδιά του Ουράνιου Τόξου
(για ενήλικες) Εκπαιδευτής 5 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
, Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
, Βασικό Επίπεδο DNA
, Προχωρημένο Επίπεδο DNA
, Dig Deeper (Εμβάθυνση)
13. Υλοποίηση και Αφθονία Εκπαιδευτής 2 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA, Προχωρημένο Επίπεδο DNA
, Dig Deeper (Εμβάθυνση)
, Υλοποίηση και Αφθονία, 
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής, 
Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτής
14. Παγκόσμιες σχέσεις Εκπαιδευτής 5 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
, Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
, Παγκόσμιες σχέσεις
, Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
, Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
, Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτής
15. Διαισθητική Ανατομία Εκπαιδευτής 15 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA
, Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 
Dig Deeper (Εμβάθυνση)
, Διαισθητική Ανατομία, Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής, Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
, Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτής
16. Ασθένειες και Διαταραχές Εκπαιδευτής 10 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA, Dig Deeper (Εμβάθυνση)
, Διαισθητική Ανατομία, 
Ασθένειες και Διαταραχές
, Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
, Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
, Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτής
17. DNA3 Εκπαιδευτής 5 ημέρες Βασικό Επίπεδο DNA, 
Προχωρημένο Επίπεδο DNA, Dig Deeper (Εμβάθυνση), 
Διαισθητική Ανατομία, 
DNA3, 
Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής
, Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτής, 
Dig Deeper (Εμβάθυνση) Εκπαιδευτής
, Διαισθητική Ανατομία Εκπαιδευτής
Πως μπορώ να γίνω εκπαιδευτής ThetaHealing®;

Δείτε τον πίνακα Σεμιναρίων Εκπαιδευτών παραπάνω στις Συχνές Ερωτήσεις.

Σας ενθαρρύνουμε να γίνετε εκπαιδευτές ThetaHealing. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε οι ίδιοι το ThetaHealing και ο καλύτερος  τρόπος να μεταδοθεί αυτή η γνώση στον κόσμο. Η διαδικασία έχει ως εξής: Εφόσον έχετε κάνει τα πρώτα 3 σεμινάρια, μπορείτε να ξεκινήσετε να γίνεται εκπαιδευτής σε αυτά τα τρία. Μετά κάθε φορά που ολοκληρώνετε ένα σεμινάριο από τα υπόλοιπα σεμινάρια ως  σπουδαστής/τρια έχετε το δικαίωμα να  παρακολουθήσετε το ίδιο σεμινάριο ως εκπαιδευτής/τρια και μετά να το διδάξετε.

Όλα τα μαθήματα πιστοποίησης Εκπαιδευτών ThetaHealing διδάσκονται αποκλειστικά από τη Βαϊάννα Στάϊμπολ, την ιδρύτρια της τεχνικής ThetaHealing. Για να βρείτε πότε είναι τα επόμενα σεμινάρια Εκπαιδευτών, δείτε το πρόγραμμα της Βαϊάννα εδώ. Σε κάποιες πόλεις υπάρχει και ελληνική  μετάφραση.

Επίσης μπορείτε γράφοντας προσωπικά στο ΤΗΙnΚ® να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για να πάρετε υποτροφίες. Μπορείτε να κάνετε όποιο σεμινάριο επιθυμείτε, δεν είναι απαραίτητο να τα κάνετε όλα, αρκεί να έχετε κάνει τα απαραίτητα προηγούμενα σεμινάρια.

Σας λείπουν κάποια σεμινάρια ως μαθητές απαραίτητα για να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια Εκπαιδευτών; ΔΕΙΤΕ  ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ  της Μαρίας Τελίδου

Υποχρεώσεις των Εκπαιδευτών

Η πιστοποίηση των Εκπαιδευτών (όχι των μαθητών ή θεραπευτών) ισχύει για 4  χρόνια. Για να συνεχίσετε να διδάσκετε μετά από την πάροδο των 4 χρόνων, πρέπει να κάνετε επαναπιστοποίηση. Δεν απαιτείται να επαναλάβετε κάθε ένα σεμινάριο, συνήθως χρειάζεται να κάνετε κάποιο συγκεκριμένο αριθμό σεμιναρίων. Αλλά επειδή αυτό ενίοτε αλλάζει ενημερωθείτε καλύτερα απ’ ευθείας από την γραμματεία του ΤΗΙnΚ®.

Όταν επαναπιστοποιήστε μπορείτε να συμμετέχετε στο σεμινάριο είτε κανονικά ως συμμετέχων είτε ως βοηθός. Για να κάνετε αίτηση να γίνετε βοηθός σε σεμινάρια της Βαϊάννα εδώ

** Για να γίνετε Εκπαιδευτής του σεμιναρίου Παιδιά του Ουράνιου Τόξου, δε χρειάζεται να έχετε διδαχθεί το σεμινάριο “Παιδιά του Ουράνιου Τόξου” για μαθητές. Μπορείτε να γίνετε εκπαιδευτής αυτού του σεμιναρίου ακόμη και εάν έχετε παρακολουθήσει τα σεμινάρια “Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή” και “Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτή”.

Θέλω να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο της τεχνικής ThetaHealing, αλλά δεν έχω χρήματα αυτή τη στιγμή. Είναι δυνατόν να πάρω υποτροφία;

Έχουμε ένα ορισμένο ποσό υποτροφιών που δίνουμε σε σπουδαστές που κρίνουμε ότι το έχουν πραγματικά ανάγκη. Εάν θέλετε να λάβετε μια υποτροφία (η οποία δεν συνδυάζετε με την υποτροφία έγκαιρης εγγραφής) στείλτε μας ένα email με τα στοιχεία σας και τους λόγους που αιτείστε για υποτροφία.
Οι υποτροφίες δίδονται λαμβάνοντας υπ’όψιν το αριθμό των συμμετεχόντων ώστε να βγει το συνολικό κέρδος και από αυτό ένα ποσοστό 10-15% πάει σε υποτροφίες. Και επίσης οι υποτροφίες δίδονται λαμβάνοντας υπ’ όψιν και των αριθμό των ατόμων που αιτήθηκαν ώστε το ποσό αυτό να μοιραστεί μεταξύ τους. Γι αυτό τον λόγο παρακαλούμε αιτηθείτε για υποτροφία μόνο όταν υπάρχει απολύτως σοβαρός λόγος. Οι υποτροφίες δεν είναι έκπτωση της τιμής. Είναι προσφορά του εκπαιδευτή και όλων των συμμετεχόντων σε κάποιον που έχει ανάγκη. Θα σας απαντήσουμε εάν η υποτροφία είναι εφικτή  ή όχι για εσάς για το συγκεκριμένο σεμινάριο περίπου 10 ημέρες πριν την έναρξή του, όταν δούμε περίπου την ροή της συμμετοχής. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Το κόστος των σεμιναρίων;

Από την 1η Μαρτίου 2016 ισχύουν οι επίσημες τιμές οι οποίες ορίζονται για όλους τους Έλληνες εκπαιδευτές της Τεχνικής ThetaHealing® από το ίδρυμα ΤΗΙnΚ® της Βαϊάννα Στάϊμπολ. Οι τιμές αξιολογούνται με βάση την ποσότητα της πληροφορίας που παίρνετε στο σεμινάριο και όχι με  βάση των αριθμό των ημερών του σεμιναρίου. Το κόστος αναγράφεται σε κάθε ένα σεμινάριο ξεχωριστά. Δείτε για την τιμή στον κατάλογο σεμιναρίων στο μενού «Σεμινάρια».

Πρέπει να συμμετέχω πλήρως στα σεμινάρια; Τι είναι το συμφωνητικό που πρέπει να υπογράψω στην αρχή του σεμιναρίου;

Βεβαιωθείτε ότι έχετε προγραμματίσει το χρόνο σας έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε το κάθε σεμινάριο πλήρως χωρίς να χάνετε ημέρες, ώρες, να έρχεστε πιο αργά ή να φεύγετε πιο νωρίς. Εάν χάσετε έστω και 1 ώρα, θα ακυρωθεί το σεμινάριο για εσάς και θα σας επιστραφεί το υπόλοιπο του ποσού που αντιστοιχεί στην κάθε ημέρα. Το κάθε σεμινάριο είναι βιωματικό και παραδίδονται συνέχεια ασκήσεις τις οποίες εάν χάνετε, δεν θα μπορείτε να έχετε ροή και να συμμετέχετε στο μάθημα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας στο θέμα αυτό.
Θα σας ζητηθεί την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου να υπογράψετε ένα συμφωνητικό το οποίο χρειάζεται για να σας εξασφαλίσει ότι όντως διδάσκεστε από έναν πιστοποιημένο δάσκαλο την ακριβή διδασκαλία Thetahealing και λαμβάνεται πιστοποιημένα βιβλία, εγχειρίδια και δίπλωμα παρακολούθησης. Επίσης προστατεύει το Ινστιτούτο ΤΗΙΝΚ από παραποιήσεις και κακοβουλίες. Αναφέρεται και στην επαναπιστοποίηση που διαβάσετε στην παραπάνω ενότητα. Δεν σημαίνει ότι  θα ανήκετε στο ινστιτούτο ούτε θα έχετε κάποια άλλη νομική, ηθική ή  οικονομική  υποχρέωση. Ένα αρχείο αυτού του συμφωνητικού,θα σας σταλεί, για να το διαβάσετε πριν  δώσετε την προκαταβολή  σας.

Μερικές πρακτικές οδηγίες για όσους κάνουν τα σεμινάρια
 1. Την πρώτη ημέρα του κάθε σεμιναρίου ελάτε 30 λεπτά νωρίτερα για να ολοκληρωθούν οι εγγραφές και οι πληρωμές. Τις άλλες ημέρες ελάτε 15΄ πριν την έναρξη. Π.χ, εάν έρχεστε ακριβώς στις 10 ή πιο αργά θα πρέπει να διακόπτουμε το μάθημα για να ανοίγουμε τις πόρτες. Το μάθημα θα ξεκινάει πάντα με ακρίβεια.
 2. Φέρτε μαζί σας ότι χρειάζεστε για να κρατάτε σημειώσεις.
 3. Φέρτε μαζί σας ένα ζευγάρι υποδήματα εσωτερικού χώρου. Τα κανονικά σας υποδήματα θα αφήνονται έξω από την αίθουσα.
 4. Κάπνισμα. Δεν μπορείτε να καπνίσετε σε οποιοδήποτε χώρο στο κτίριο. Ο καπνός πάντα μπαίνει μέσα στο κτίριο και μένει αρκετά και στον έξω χώρο όπου παρευρίσκονται και αυτοί που δεν καπνίζουν. Υπάρχει ειδικός χώρος στο μπαλκόνι. Επίσης φροντίστε να έχετε μαζί σας το δικό σας κλειστό τασάκι . Η Μαρία δεν μπορεί να καθαρίζει τασάκια λόγω της μυρωδιάς που αφήνει το καθάρισμά τους. Παρακαλώ μην καπνίζετε κοντά στην είσοδο του κτιρίου. Εάν καπνίζετε στον δρόμο φροντίστε τα αποτσίγαρα να μην πετιούνται στον δρόμο αλλά μέσα στο δικό σας κλειστό τασάκι.
 5. Φαγητό μεσημεριανό. Αυτό δεν προσφέρετε αλλά μπορείτε να φέρετε το δικό σας φαγητό. Μπορείτε ότι τρόφιμο σας ωφελεί στην διατροφή σας εάν αυτό δεν περιλαμβάνεται σε αυτά που προσφέρουμε στην διάρκεια του διαλλείματος τα οποία είναι: μέλι, ταχίνι, κριτσίνια, φρούτα, ελιές, σαλατικά, καφέ, τσάϊ, αφεψήματα.
 6. Επειδή το σεμινάριο είναι ολοήμερο εάν έχετε κάποιο συγκεκριμένο ιατρικό θέμα ή πρέπει να παίρνετε φάρμακα, ενημερώστε μας για το πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να νιώσετε πιο άνετα.
 7. Υπάρχουν καρέκλες για όλους, εάν όμως χρειάζεστε μαξιλαράκια μπορείτε να φέρετε τα δικά σας και γενικά να φέρετε ότι χρειάζεστε για να νιώθετε άνετα. Εάν κάποιος θέλει να κάτσει κάτω ή να ξαπλώσει υπάρχει χώρος με στρώματα και μαξιλάρια για μερικά άτομα. Επίσης εάν θέλετε μπορείτε να ξαπλώνετε στα διαλλείματα στα στρώματα που παρέχονται.
 8. Παρακαλώ μη χρησιμοποιείτε συνθετικά αρώματα. Λόγω των  χημικών που περιέχουν μπορεί να προκαλούν πονοκεφάλους και αλλεργικές αντιδράσεις στους παρευρισκόμενους μέσα σε ένα κλειστό εσωτερικό χώρο. Εάν θέλετε να αρωματίσετε τον εαυτό σας μια λύση είναι να χρησιμοποιήσετε όμορφα αρώματα από φυσικά αιθέρια έλαια.
 9. Προσωπική υγιεινή. Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν πολύ πρακτική εξάσκηση στην οποία δουλεύετε ως ζευγάρια, σε απόσταση μισού μέτρου με τον άλλον και κρατώντας χέρια. Φροντίστε λεπτομερέστατα την υγιεινή του στόματος, μυρωδιάς του σώματος και ποδιών και πάντα πλένετε τα χέρια σας. Εάν είστε καπνιστές αποφεύγετε να καπνίζετε όσο μπορείτε στο σεμινάριο διότι τα ρούχα, τα μαλλιά σας και τα χέρια σας θα μυρίζουν καπνό. Τουλάχιστον πάντα να πλένεται τα χέρια σας εάν έχετε καπνίσει πριν την πρακτική εξάσκηση σε ζευγάρια. Μπορείτε να φοράτε άνετα ρούχα εάν επιθυμείτε και αυτό θα ήταν και προτιμότερο για να μην σας σφίγγουν διότι θα κάθεστε πολλές ώρες.
 10. Εάν ξέρετε κάποιο μουσικό όργανο ή τραγουδάτε θα μας ήταν πολύ ευχάριστο στο τέλος της κάθε ημέρας του σεμιναρίου να μας βοηθούσατε να τραγουδήσουμε όλοι μαζί ένα μικρό τραγούδι ή να ακούσουμε εσάς με κάποιο μουσικό όργανο. Φέρτε το μαζί σας. Η μουσική μας ενώνει και βοηθάει στην θεραπεία.

 

Αποποίηση

Οποιαδήποτε θεραπευτική μέθοδος ή τεχνική αναφέρεται και περιγράφεται στα σεμινάρια δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Οι εναλλακτικές θεραπείες και οι διαλογισμοί αποτελούν θαυμαστά βοηθητικά εργαλεία για τη συναισθηματική, νοητική και σωματική ισορροπία και ευεξία του ατόμου και μπορούν κάλλιστα να εφαρμόζονται παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής ιατρικής, αφού βοηθούν ολιστικά τον άνθρωπο και προάγουν τη συναισθηματική και ψυχοσωματική του αρμονία. Οι όροι «θεραπευτής» και «θεραπεία» χρησιμοποιούνται με την ευρεία έννοια των όρων και δεν ταυτίζονται με τους όρους που χρησιμοποιούνται από την κλασική ιατρική, ψυχολογία και φαρμακευτική.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.