Τα βιβλία

ThetaHealing®: Η Πρωτοποριακή Ενεργειακή Μέθοδος Θεραπείας

Η πρώτη ελληνική έκδοση του βιβλίου της Bαϊάννα Στάϊμπολ, «ThetaHealing®» μεταφρασμένο από την Μαρία Θωμά και με την επιμέλεια της Μαρίας Τελίδου.
 Είναι το πρώτο βιβλίο που έγραψε η Bαϊάννα Στάϊμπολ και το πρώτο που χρειάζεται να διαβάσει κάποιος που τον ενδιαφέρει να μελετήσει την τεχνική ThetaHealing, διότι 
περιγράφονται όλες οι βασικές τεχνικές, η φιλοσοφία και η ιστορία της. 
Αυτό το βιβλίο δίδεται σε όσους κάνουν το Βασικό Επίπεδο DNA σεμινάριο.

Εάν δεν κάνετε το σεμινάριο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τις εκδόσεις ΕΤΡΑ ή τα μεγάλα γνωστά βιβλιοπωλεία.

Είμαι σίγουρη ότι η ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα είναι μια εμπειρία που θα σας εξυψώσει και θα σας ενθαρρύνει να γίνετε οι δημιουργοί της ζωής σας. Θα αγαλλιάσει η ψυχή σας νιώθοντας ξανά τη χαμένη ελευθερία της. Αυτά ήταν τα συναισθήματα μου καθώς έκανα την επιμέλεια του βιβλίου. Σαν εκπαιδεύτρια της τεχνικής ThetaHealing νόμιζα ότι ήδη ήξερα καλά το βιβλίο. Δεν φανταζόμουν ότι θα ανακάλυπτα ότι αυτό δεν είναι ένα απλό βιβλίο αλλά μια ζωντανή διδασκαλία που διαρκώς ανανεώνεται και συνεχώς μας ταξιδεύει σε πιο απέραντες θάλασσες και σε μεγαλύτερα βάθη της ψυχής μας.

Μαρία Τελίδου

Δείτε την φαντασμαγορική παρουσίαση του βιβλίου σε βίντεο εδώ.

ThetaHealing®: Αξιοποιώντας την Ενέργεια των Πάντων

Η πρώτη ελληνική έκδοση του βιβλίου της Bαϊάννα Στάϊμπολ, «Αdvanced ThetaHealing®» μεταφρασμένο από την Μαρία Θωμά και με την επιμέλεια της Μαρίας Τελίδου. 
Είναι το δεύτερο βιβλίο που έγραψε η Bαϊάννα Στάϊμπολ και εμβαθύνει στα επτά Επίπεδα της Συνείδησης ή Ύπαρξης, έχει πολλά παραδείγματα συνεδριών και πολλές θετικές δηλώσεις να ενσταλάξετε τον εαυτό σας ή τους άλλους.
 Αυτό το βιβλίο δίδεται σε όσους κάνουν το Προχωρημένο Επίπεδο DNA σεμινάριο.

Εάν δεν κάνετε το σεμινάριο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τις εκδόσεις ΕΤΡΑ ή τα μεγάλα γνωστά βιβλιοπωλεία.

Το δεύτερο βιβλίο της Βαϊάννα Στάϊμπολ ήταν μια έκπληξη για εμένα. Το είχα ήδη διαβάσει στα Αγγλικά και το είχα μελετήσει για να μπορώ να το διδάξω στο σεμινάριο «Προχωρημένο Επίπεδο DNA», διότι αυτό το βιβλίο είναι η ύλη του εν λόγω σεμιναρίου. Καθώς όμως το μετέφραζα στα Ελληνικά με πολύ χαρά διαπίστωνα τα φτερουγίσματα της καρδιάς μου όταν κατανοούσα σε βαθύτερο και ουσιαστικότερο επίπεδο τις έννοιες που νόμιζα ότι είχα ήδη μελετήσει. Αυτές οι έννοιες αντηχούσαν στο είναι μου και ολοκλήρωναν την ύπαρξή μου. Αυτό το βιβλίο αποτελώντας μια αρμονική συνέχεια του πρώτου βιβλίου, ολοκληρώνει την φιλοσοφία και τις τεχνικές που επί το πλείστον χρησιμοποιούνται στην τεχνική ThetaHealing. Είμαι σίγουρη ότι θα σας καταπλήξει όπως και εμένα! Προσωπικά αλλά και εκ μέρους όσων συνέβαλαν στη δημιουργία του σας το προσφέρουμε με πολύ αγάπη!

Μαρία Τελίδου

ThetaHealing®: Για να βρεις το Iδανικό σου Bάρος

Γραμμένο από τη δημιουργό του ThetaHealing®, Βαϊάννα Στάϊμπολ, το παρόν βιβλίο είναι κάτι περισσότερο από ένα βιβλίο απώλειας βάρους! Πρόκειται για την εύρεση του πραγματικού ρυθμού του νου, του σώματος και του πνεύματός σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να αναγνωρίσετε την εσωτερική σας ομορφιά και την αγάπη για τον εαυτό σας. Το ThetaHealing, ξεκίνησε, όταν η Βαϊάννα συνειδητοποίησε, ότι θα μπορούσε να διδάξει και σε άλλους τη μέθοδο που χρησιμοποίησε για να θεραπεύσει τον εαυτό της από μια σοβαρή κατάσταση υγείας. Είναι πλέον γνωστό, πως είναι μια από τις πιο ισχυρές τεχνικές ενεργειακής θεραπείας στον κόσμο.
Τώρα, για πρώτη φορά, η Βαϊάννα έχει συντάξει ένα βιβλίο, που δείχνει, πως να χρησιμοποιήσετε το ThetaHealing για απώλεια βάρους, αποκαλύπτοντας ένα δυνατό, υγιές και όμορφο σώμα, το οποίο αγαπάτε!

Χρησιμοποιώντας τις τεχνικές σε αυτό το βιβλίο θα μπορέσετε να:
– Επιλέξετε τις σωστές τροφές και τα συμπληρώματα διατροφής για να θρέψετε το σώμα σας και να απολαύσετε τα τρόφιμα που αγαπάτε χωρίς ενοχή.
– Κάνετε το σώμα σας να νομίζει ότι ασκείτε, ενώ ακούτε μουσική και χαλαρώνετε!
– Απελευθερώσετε τα συναισθήματα και τους φόβους που σας συγκρατούν από το να έχετε το σώμα που θέλετε.
– Αλλάξετε τις πεποιθήσεις που δεν σας βοηθάνε, σε πιο παραγωγικές και χρήσιμες, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να απελευθερώσετε το επιπλέον βάρος σας.
 Πείτε λοιπόν αντίο στην καταμέτρηση θερμίδων και στις ενοχές και καλωσορίστε το να είστε άνετοι στο σώμα σας, βρίσκοντας παράλληλα εσωτερική γαλήνη και ευτυχία!

Εκδόσεις: Wise Bee Publications

ThetaHealing®: Επτά Eπίπεδα της Ύπαρξης

Το ThetaHealing, άρχισε να αναπτύσσεται από τη Βαϊάννα Στάϊμπολ το 1995. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιεί τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα, για να δημιουργήσει σύνδεση με την ενέργεια Όλων Όσων Υπάρχουν – τη δημιουργική ενέργεια που υπάρχει σε όλα τα πράγματα – και να παρατηρηθούν θεραπείες και να αλλαχθούν περιοριστικές πεποιθήσεις. Παλιότερα πίστευαν ότι τα κύματα Θήτα είναι προσβάσιμα μόνο σε βαθύ ύπνο ή σε διαλογισμό επιπέδου ενός γιόγκι. Για εκείνους που έχουν ήδη αρχίσει να βιώνουν τη μαγεία αυτής της τεχνικής ενεργειακής θεραπείας, αυτό το βιβλίο αναλύει σε μεγάλο βάθος τη φιλοσοφία που βρίσκεται πίσω από αυτήν: τα Επτά Επίπεδα της Ύπαρξης.

Η Βαϊάννα παρουσιάζει ένα νέο συναρπαστικό εννοιολογικό πλαίσιο, για να κατανοήσουμε πως και γιατί λειτουργεί η δημιουργία σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο και με ποιον τρόπο αυτό σχετίζεται με εμάς, σε όλα τα Επίπεδα της Ύπαρξής μας. Πηγαίνοντάς μας σε διαστάσεις, που είναι οι απαρχές της ίδιας της ζωής, μας δείχνει πως να αντιληφθούμε αυτές τις συμπαντικές δυνάμεις, σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια και πως να χρησιμοποιήσουμε τις ιδιαίτερες ενέργειές τους, για θεραπεία και πνευματική ανάπτυξη. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, που όλα τα Επίπεδα της Ύπαρξης έχουν ανοιχτεί ταυτόχρονα, ώστε να γίνουν αντιληπτά και να αξιοποιηθούν.

Ενισχύστε την κατανόησή σας για το ThetaHealing, μαθαίνοντας περισσότερα για τις τα συστήματα πεποιθήσεων, τις ενεργειακές δυνάμεις και τις θεραπευτικές ιδιότητες:
– του επιπέδου ύπαρξης του Δημιουργού Όλων Όσων Υπάρχουν, της ενέργειας που διατρέχει όλα τα πράγματα, για να δημιουργήσει ζωή
– του επιπέδου ύπαρξης των Νόμων που σχηματίζουν το υλικό του σύμπαντος
– του επιπέδου ύπαρξης των αγγέλων και του πνεύματος
– του επιπέδου ύπαρξης των ψυχών
– του επιπέδου ύπαρξης του φυσικού κόσμου, στον οποίο ζούμε
– του επιπέδου ύπαρξης των βιταμινών, των φυτών, των δέντρων και των στοιχειακών υπάρξεων
– του επιπέδου ύπαρξης των μεταλλικών στοιχείων, των κρυστάλλων, του χώματος, των βράχων και όλων των στοιχείων που συνθέτουν τη Γη στην ακατέργαστη μορφή της

Εκδόσεις: Wise Bee Publications

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.