Ασθένειες και Διαταραχές

Αυτό το σεμινάριο προετοιμάζει τους συμβούλους της Μεθόδου Θήτα για να δουλέψουν με θεραπευόμενους οι οποίοι πάσχουν από σωματικές ασθένειες. Το βιβλίο ‘Ασθένεια και Διαταραχή’ της Μεθόδου Θήτα δημιουργήθηκε από την Βαϊάννα, για αυτήν την τάξη, το 2007 και περιλαμβάνει πάνω από 400 σελίδες με τις εμπειρίες 47.000  συνεδριών της Βαϊάννα. Σε αυτό το σεμινάριο θα λάβετε  το βιβλίο ‘Ασθένειες και Διαταραχές’. Κάθε μέρα για δύο εβδομάδες, θα δουλέψετε με τα μπλοκαρίσματα τα οποία σας εμποδίζουν να θεραπεύσετε ασθένειες και διαταραχές. Θα υπάρξουν συζητήσεις για συγκεκριμένες συνήθεις ασθένειες και θα δοθούν απαντήσεις σχετικά με το ποια σωματικά, νοητικά και συναισθηματικά στοιχεία τις προκαλούν. Αυτή η τάξη είναι πραγματικά απαραίτητη για τον Εναλλακτικό Επαγγελματία θεραπευτή. Θα κατανοήσετε σε βάθος την ασθένεια από μια διαισθητική σκοπιά. Κάθε  ημέρα θα ανταλλάσσετε  συνεδρίες δουλεύοντας  τις  δικές σας σωματικές προκλήσεις. Θα κατανοήσετε τη  θεραπεία πάνω  από  100  κύριων  ασθενειών και θα  ανακαλύψετε εάν οι  ίδιοι έχετε αποστροφή  ή  φόβο για  συγκεκριμένες  ασθένειες.

Διαθέσιμες ημερομηνίες:
Λυπούμαστε! Δεν υπάρχουν προγραμματισμένα σεμινάρια αυτή τη στιγμή!

Κόστος σεμιναρίου: 1000€

Προϋποθέσεις:
Βασικό Επίπεδο DNA,
Προχωρημένο Επίπεδο DNA,
Dig Deeper (Εμβάθυνση),
Διαισθητική Ανατομία

Θα λάβετε:

  • Το βιβλίο της Βαϊάννα «Ασθένειες και Διαταραχές»
  • Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο “Ασθένειες και Διαταραχές” – Disease and Disorder ThetaHealer®.

Θέματα που θα καλυφθούν:

  • Θα ανακαλύψετε τα κρυμμένα Συστήματα Πεποιθήσεων οποία εμποδίζουν την ικανότητα σας να θεραπεύετε ασθένειες στον εαυτό σας και στους άλλους.
  • Θα μάθετε πως τα Προγράμματα Συναισθημάτων και Πεποιθήσεων επηρεάζουν το πως συμπεριφερόμαστε και πόσο δραματικά επιδρούν στη φυσική μας ευεξία, ακόμα και σε κυτταρικό επίπεδο.
  • Θα μάθετε ποια προγράμματα, συστήματα πεποιθήσεων, διαισθητικές διοράσεις, βότανα, φάρμακα και διατροφικά συμπληρώματα βοηθούν σε κάθε ασθένεια ή διαταραχή.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Αφήστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.